„Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 48

• 47 103
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
И аз това си мисля .Обичам комедии но СЦ нямат идеи.Гледала съм някой турски комедии в началото добре ,после драма.

Езги :Няма повече да се срещам с неправилни мъже .
Йози :Това е мой избор .Аз сам си управлявам живота.

Петък вероятно няма да гледам онлайн .

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 01:04 от femmi2

# 586
Slawena, боза, боза, ама пак ще я "пия" Grinning Grinning Grinning

Грозде, това с киното е - паднах от смях, точно описва цялата Джано-мания Grinning

# 587
Лека нощ момичета! И днес си останахме доволни : ))

Пускам си тая гифка срещу мен да ме приспива.....

Ели Kissing Heart

# 588
Грозде ,как ша заспиш ,тая гифка е за разсънване Joy
Айде да сънуваш мокри сънища и ще разказваш .
Ели ,усмихна ме с твоя сън за грешния адрес. Ех ,какво правят тез актьори.
Джан още не ми е дошъл на сън .

# 589
  • София
Последните страници са пълни със снимки и гифчета на събличащия се Йози, но да ви го сложа и аз за добро утро в малко по-различн вариант, който си краднах от рускините...
Това е специално средство за бързо разсънване. Действа по-бързо и по-ефикасно и от кафе даже. Joy Joy Joy Joy

# 590
Усмивка, добро настроение, чаша кафе, мечти, надежди .. и утрото ви ще е красиво!
Не остана.. Heart

Лили няма ли СЕМ за тези момичета тук? Мен специално ме е срам да влизам в тази тема.... Направо ми е неудобно ...

И сега продължавам със специалните средства за бързо разсънване.. Nerd Joy

Добро утро! Отворете си очите, лютфен! Coffee
Какво се случва, след като тениската покрие камерата? Joy

Този разхвърлян мъж, дето си хвърля дрехите като парцали, бихте ли го търпяли в дома си?

Тази усмивка..с тези трапчинки...

Сигурна съм че е самотен.. изглежда ми жален даже..

Голата истина! Joy

"Alancha Restaurant", разположен в истанбулския квартал Бешикташ, е мястото, където е ресторант - бара на Йози. Мястото е много шикозно и елегантно..
Адрес: Maçka Kempinski Residence, Şehit Mehmet Sokak, No 9, Beşiktaş, İstanbul
Ето няколко снимки

и още..
Скрит текст:

Красота..

Афиша, достатъчно голям.. из улиците на Истанбул.

Тези 3 фрагмана са си направо сензация ... какво ли ще се случи, когато се появи 1 епизод.. след това епизода ще го повторят още 5 пъти ... Joy вероятно ще има предозиране на "щастливи хормони"  и преливане на чувства/мечти.. Joy

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 10:02 от grozdence.

# 591
Аха! Значи като дойде Джан с таксито да му кажа да кара директно към Бешикташ, към бара на Йози Grinning

Момичета, не ви казвам „добро утро”, щот не съм спала. Цяла нощ сънувах Джан Дивит с потника на Йози Grinning Цяла нощ сяда и става от един диван и разцъква каналите с дистанционното Joy По-безсмислен сън не съм имала, но пък бая бая секски Joy

#побъркахСеВече

# 592
превод бг.суб. на 3 фраг https://www.facebook.com/105504054492061/videos/637655873488333

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 09:28 от grozdence.

# 593
Добро утро на компанията!
Изчетох ви на части, а фрага гледах n на брой пъти.
Такааа, Йози и по халат ми харесва - това установих! Сцената с мятането на потника върху камерата нажежи обстановката до краен предел. Каква структура, какво тяло, каква здравина - прелест, пре-лест!!! Доста труд е положил Джан, за да изглежда така, особено като гледам снимките му от преди години.
Езги е сладурана и здраво ще хлътне по нашето момче, колкото и да повтаря, че ще внимава с кого се среща...усещам го!
Барът ми хареса, не е кичозен, няма типичните златни орнаменти и искам да го посетя скоро Wink.
Хубав и ползотворен ден да имате!

# 594
Добро утроо! WinkHug

Окъснях,но имах рано да върша нещо,после лаптопа се обновява  и едва сега успявам да се включа! Wink

Благодаря за всичко споделено и емоциите от фрага! WinkSimple SmileHeartFlowers Bouquet

голяма реклама правят на сериала ни....

Туити ....
Йозге е написала : Какво ще кажете за петък вечерта. Аслъ (сценарист) отговори с усмивка 💕🥂

Джан е написал.: Ще се срещнем в петък, как ми липсвате!

И Демет да си пусна....

и Наз/Емине да си спомним...какви ще ги свърши...

от феновете на ДЕК...в тренда на .....

Желая ви приятен вторник! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

# 595
Лека нощ момичета! И днес си останахме доволни : ))

Пускам си тая гифка срещу мен да ме приспива.....

Ели Kissing Heart

Която и от вас да описа преди време Джан като "ходещ секс", човека в този фраг ни го онагледи това и... ни прикова. Няколко секунди, просто свали един потник, аз не се прехласвам точно по тялото на актьорите, но начина по който го захвърли, за да развинти въображението, погледа... ах!!! погледа, походката, дъвката даже говорят - знам кой съм, знам какво искам, знам как да постигна повече. За мен Джан е не празно, а подплатено с всичко необходимо самочувствие на мъж, знаещ цената си. То не е харизма, то не е чар, неговото е направо вече неприлично флиртуване с фенските мечти.

# 596
sonnni мн. точно.. Hug "неговото е направо вече неприлично флиртуване с фенските мечти"i

Какво да направим...ще търпим и ще се мъчим Joy

dea76 шЪ сЪ ходи в този бар..скоро.. Joy

По данни на турския сайт Gecce
Анкета
Коя лятна поредица ще е най- интересна?

Кой смятате за по- успешен от новото поколение актьори?

Кой актьор според вас, използва най- добре социалните медии?

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 10:34 от grozdence.

# 597
Здравейте !
Голяма реклама на бара ,собственика ще удари десятката. Ама с тоя гаден вирус,не трябва се събират много хора.

Ели ,в таксито ще искаме всички да се возим ,Джан ще го побъркаме ,няма само фенките да лудват Joy
Един разфърлян потник кво прави:stuck_out_tongue_winking_eye:

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 11:38 от femmi2

# 598
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Леле, много горещо тука!
И това още само предвкусвайки какво ни чака.
А представям си "вкусвайки" какво ще е!

За имената сте говорили - значи Езги е мелодия, а Йозгюр, доколкото знам, означава свободен, та какви ли свободн и мелодии ще се леят, да видим. Или може би Свободен ще престане да е толкоз свободен като го омае Мелодията?
Фатма Топташ ми се вижда малко прекалила с хиалурона в горната устна, дано само така да ми се вижда от снимките, че много са ми неприятни тези патешки човки, пък и много се намножиха.

Може би сте го обсъждали, но не съм го прочела - bay какво точно означава? Мистър  или нещо сходно?

И какво означава ръкописният надпис на афиша?

# 599
Цитат
И какво означава ръкописният надпис на афиша?
Светле Hug,бях го превела в петък,когато пуснах афиша! Wink Ето го:
''Може ли любовта да превърне/да обърне грешката в истина?“

Общи условия

Активация на акаунт