„Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 48

• 47 158
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
Като гледам снимката на Демет с червената рокля, и преди това - с роклята на червени листа и очилата, си мисля, че май е набедена за корекцията на бюста.
Усмивката й обаче е феноменална. Ненапразно Джан в РП разправяше, че от всичко на света най-много го вълнува усмивката на Санем.

# 316
Добро утро, момичета! 😍
Все още няма новини...

Тази платформа, която гледахме от сета е за изкуствен дъжд.

Фрагманът е гледан 2 милиона пъти 🎉
Хубав ден! 🌺

Последна редакция: пн, 15 юни 2020, 07:25 от Есенна магия*

# 317
Добро утроо! WinkHeartCoffee

Новото е малко и вече сте го пуснали!Тази седмица дано вече пуснат афиша и фрагман!А другата - новите снимки и озета за 1-ви епизод!Много мина,мъничко остана-само 10 дни! WinkSimple Smile

Скрит текст:

превод със субт. на 2-ра част на видеото от разговора м/у Демет и  Зейнеп Юнер ELLE Turkiye
Видео2 эфир Демет с ELLE Turkiye
https://vk.com/demet_evim_erkencikus_no309?z=video-116464248_456 … l_wall_-116464248

а това е гледането на фрагмана от ИГ на Йозге...

Приятен ден,макар и дъждовен да е при нас и успешна седмица! HugFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

# 318
Ето го Джан, подхранващ мокри мечти в ролите си. 😀

# 319
Привет! Hug Heart

Магия Hug

красота в червено...

стилът на Демет...
Къса права рокля от Bershka и колие от верига от Baguette_jewellery

Памучно бяло бюстие с ръкав от диня от New___in и колие Bella от Baguette_jewellery...

Феновете на Джан Яман по целия свят решиха официално да отпразнуват ден на Джан 20.06.2020 г. и пуснаха хаштага #CanYamanFansDay

Тридневна война на феновете на Bay Yanlış и блогерът "чудо" с неговите последователи...е 1-0. Феновете на сериала са напред. В допълнение към факта, че феновете на нашата поредица не се отказват и показват на всички доброжелатели своето единство и солидарност, първият фрагмент вкара повече от 2 милиона преглеждания в YouTube.

И днес феновете  очакват афиша за сериала

видео на фенове от Интернет
https://vk.com/bayyanlis?z=video-195434804_456239132%2Fb6d2318cb … l_wall_-195434804

всички снимки от вчера събрани в клип
https://vk.com/bayyanlis?z=video-195434804_456239131%2Ff2e192a6f … l_wall_-195434804

# 320
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Здравейте, изчетох цялата тема и се присъединявам към вас, да следя сериала.
Домът, в който си роден и без това си го следях и чакам да го продължат, така че, при вас ми е мястото.Simple Smile

Много нагорещени страстите около Джан Яман.
Наистина имаше негативни мнения за неговия характер - арогантен бил, агресивен, високомерен. На някакъв сет беше хвърлял чаша с кафе върху партньорката си и това беше дало повод да го критикуват.
Аз съм гледала доста неща с нето - Пълнолуние, Любов на инат, Птичката. Ама не ги доглеждам, него го харесвам, ама като изтъпее сюжетът, се отказвам. Птичката май до средата го гледах, та не съм видяла Демет отслабнала и не във форма.

И аз не мога да разбера къде са ѝ корекциите на Демет. Гледам я от първата ѝ роля май - от Ягодите. В "С Русия в сърцето" си беше същата - с тази голяма сияйна усмивка, с пухкави устни. Не виждам разлика сега.
Харесвам я много и нея - естествена и непосредствена е, много земна и неподправена.

С нетърпение чакам сериала, Йозге също я харесвам.

# 321

Демет.💙

# 322
Светле Hug,добре завърнала се! С теб се знаем и от други теми! Wink Аз пък си ги гледам да края!Нали трябва да разбера как ще завърши историята!

Демет в синьо....Hands Plus1

черно-бели артове направени от фенове

Вчера дъждът беше създаден изкуствено, но днес той не спира, като по този начин пречи на процеса на снимките.
О, това време е нещо непредвидимо.

https://vk.com/mirdizi?z=video-176425116_456240558%2F1cd8cddf06f … l_wall_-176425116
https://vk.com/mirdizi?z=video-176425116_456240559%2F8d30a7ded87 … l_wall_-176425116

# 323
Здравейте!

Добре, че е Демет, малко да поосвежи темата с нови снимки, макар и от почивка. Джан се е покрил или от липса на време, ПР  или не знам какво. Нагледах  се на сет и с какви технически средтсва се заснима сериала и на снимки от членовете на екипа...Аре нЕма нужда...

# 324
За мен Джан се е покрил и просто внимава след либидо случката..

# 325
Привет!

Според мен Джан е бая бая зает Sign Clapper (както бихме могли да се досетим...)  Едва ли има време за селфита и приказки от 1001 нощ...  : ))

# 326
Магия, не знам дали е това, макар Джан да е по обран откъм изказ и движение, не че има и какво да каже след тази изолация и проект който е в зоната на здрача. Но като цяло около сериала и участниците в него има някакво информационно затъмнение. Няма селфи, няма снимки, не се издава нищо. Пуснаха един фрагман от няма и къде, позамазаха ни очите, пообъркаха ни фантазиите и толкова. Каквито и акции да се правят в социалните мрежи, това не стига. Както бе казал някой, че липсата на реклама е най добрата реклама, да ама не.  Търпение му е майката... Омммм...

Грозде, колко няма време. Телефон има, предполагам с камера. Облечен горе-долу, малко неглиже, светлината в правилната позоция, щрак, малко фон, споделяне и гладната фенска маса задоволена за има няма още седмица, с няколко тома фантазии споделени и цял албум с колажи.

# 327
Здравейте!
И Йозге не публикува нищо в Инстаграм профила си. Възможно е в договорите им да има някаква клауза, касаеща медийните им изяви или по-скоро липсата на такива.
Аз съм търпелив човек и спокойно ще изчакам първи епизод Smile

# 328

Аз съм търпелив човек и спокойно ще изчакам първи епизод Smile

Деа, и аз съм търпелива и нямам много време за темата тези дни, но ми липсва духа на темата от онези дни и непринудения тон. Действаха ми доста разтоварващо, а на места съм се смяла с глас, а и като си представях някои ситуаци...

Отивам и аз да изпия една лимонада, че тази вече е миналогодишна...

# 329
Ми то как да има дух темата като даже няма какво да коментираме.. и на мен много ми липсва и все проверявам някой да е писал нещо, но...
Джан бей да се отпусне малко, че и мечтите ни пресъхнаха вече..

Общи условия

Активация на акаунт