PANDORA - Тема 5

• 55 888
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
  • BG-DE
Аз съм в Германия и поръчвам от немския сайт, тук е 29 евро на sale, но в silvercourt мисля, че е 79 лв.
P.S. Искам да попитам дамите живеещи в Германия дали е възможно бижу поръчано от онлайн магазина да бъде сменено с друг вид бижу във физ.магазин и ако да трябва ли да е на същата стойност или може да се доплати ако искаш нещо на по-висока цена?

Последна редакция: нд, 05 юли 2020, 02:55 от Menerva

# 121
Включвам се веднага да ви разкажа относно "намаленията" в моловете на магазин Пандора. Обиколих днес 3 мола в София, защото си бях набелязала 3 талисмана от сайта - излизаха че са намалени на 49лв, 39лв и 69лв. Еми не ги намерих налични. Консултантите в магазините ми казаха че няма общо между онлайн и реалния пазар. Еми, да! Не се надявайте да си купите нещо хубаво намалено.

# 122
Аз съм на мнение, че реално на намаленията е по-добре да се поръчва оналйн а не да се ходи в магазин защото шанс да има даден артикул е минимален.

# 123
  • Лайпциг / Перник / София
Момичета, ние сме си в България и мисля да купувам подарък от тукашната Пандора. Някой ходил ли е скоро и има ли някакви налични артикули от намаленията конкретно в магазина в София, Ринг Мол?
Novichok, ти мина ли от там?

# 124
  • Пловдив
То пък като се поръча онлайн по време на намаление да не мислите, че ще получите нещо. Аз съм разочарована от Силвър корт. Миналата седмица поръчах талисман и гривна от намалението и днес ми пишат, че гривната не е налична, да ми пратят ли само талисмана. Как пък няма да плащам 10 лв. за доставка само на един талисман. Отказах поръчката. Ядосах се и утре ще отида в магазин на Пандора и ще си купя отворената твърда гривна та да ми мине.
Успех на всички в покупките!

# 125
  • Лайпциг / Перник / София
Ужас, а аз сега разгледах сайта на Силвър Корт и мислех да поръчам онлайн, но като ви чета.... Sad

# 126
  • Пловдив
Ангела, може пък да имате повече късмет от мен. Когато поръчвах пишеше, че гривната е налична, даже можеше да си избера номер. След няколко дни чакане да ми обработят поръчката - вече е изчерпана. Явно нямам късмет да си взема нещо намалено, ще пазарувам на високите цени.

# 127
  • София
Аз пък съм доволна от Силвър Корт. В четвъртък поръчах от намаленията и всичко си го взех в събота. Често пазарувам от там. Само един път нямаше наличен един пръстен и ми се обадиха, да ми пускат ли останалата поръчка . Може би е въпрос на късмет да ги има харесаните неща. Все пак е намаление и се изчерпват.

# 128
  • Пловдив
Така е, затова писах, че явно аз не съм имала късмет.

# 129
Забелязала съм, че най-много от наличните артикули ги има в Сердика мол . Когато за РД-то ми исках 2 талисмана бяха казали на майка ми, че ги има само там. Не знам дали е голям магазина им но в Ринг мол пък лично аз съм купувала само гривни до сега. За обиците, които писах на предната страница бяха останали само тези 3, с които се сдобих а беше 2-ри ден от намалението.

# 130
  • Пловдив
Влизам да ви се похваля с моите придобивки от днес - кожена гривна за дъщеря ми и за мен гривничка и талисманче:smiles: Съпругът ми ги купи от физически магазин на Пандора, кожената гривна е същата, която в Силвър Корт беше изчерпана и ми отказаха в поръчката. В магазина нямаха твърдата отворена гривна, която исках и си избрах друга.

# 131
Аз поръчах гривна от Англия, но сега ме е яд, че не се обзаведох и с пръстен. Може ли да ме насочите как да разбера размера си?

# 132
  • Deutschland/HE
Отиди в магазин на Пандора и там премери и си разбери размера.

# 133
  • BG-DE
Дойде ми последната придобивка, пръстена-медальон и, за съжаление наистина е по-голям от другите 😔 но не ми се занимава с връщане, а и не съм сигурна, че по-малкия размер ще ми е ОК. Така, между други два пръстена, според вас става ли да се носи 🤔

# 134
  • Пловдив
Честит! На мен ми харесва как ти стои Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт