PANDORA - Тема 5

• 56 021
  • 754
  •   1
Отговори
# 300
  • Някъде там
Дъщеря ми за 12 РД получи гривна подарък.
Избра си твърда гривна (хареса я повече от меката)  ,талисманчето и е висящо ,много красиво .Toва е нейното талисманче https://www.pandora.net/bg-bg/products/charms/silver/797016enmx, за Коледа ще получи ново талисанче  https://www.pandora.net/bg-bg/products/charms/silver/797902en160
Мисля ,че сте избрали чудесен подарък за дъщеря ви .
Лично аз харесвам повече меките , нищо ,че моята гривна е твърда .

# 301
  • Разград
Благодаря Ви за споделените мнения. Така или иначе ще отскочим до Русе или Варна и тя сама ще си избере. Като за първи път няма да рискуваме с онлайн поръчка. Искам тя да разгледа всичко и каквото си хареса. Като започнем и после ще видим. Може и обички да й вземем. Нека тя сама избере, но със сигурност ще е нещо много семпло и изчистено, защото тя самата е такава. Благодаря Ви, още веднъж, а аз ще поглеждам темата за идеи, а и за да се любувам на Вашите красоти!

# 302
Здравейте, момичета! Къде мога да разгледам новата колекция?

# 303
  • Пловдив
Пандора имат днес намаление 13% по случай петък 13-ти.

# 304
За съжаление намалението не важи онлайн за силвър корт 😕 може вече да е обсъждано и се извинявам,ако вече е отговаряно,но как пазарувате от секцията “до изчерпване” ? И как разбирате цените?

# 305
  • Пловдив
Днес е петък 13-и и всички Pandora покупки на бижута в днешния ден са с 13% намаление 🎁! Как да поръчате от вкъщи разберете тук: https://go.pandora.net/3ligMJ5
*Важи за намалени бижута и бижута на редовна цена, на място в магазини Pandora & SiLVER COURT, както и за поръчки по телефон, Viber или форма за поръчки, направени на 13.11.2020г.
*Не важи единствено за колекции Star Wars, Harry Potter.
* Промоционални артикули не подлежат на връщане и замяна.             

Това ми излезе на мен във фейса, пише че важи и за Силвър.

# 306
Утре е петък 𝟏𝟑-ти и по този повод 𝐏𝐚𝐧𝐝𝐨𝐫𝐚 Ви дава -𝟏𝟑% отстъпка* за бижута на редовна цена и за намалени бижута в магазини 𝐒𝐢𝐋𝐕𝐄𝐑 𝐂𝐎𝐔𝐑𝐓 ❣ Възползвайте се в рамките на деня в обектите ни или по телефон:
📍 SiLVER COURT Park Center Sofia 📞0878 717 996
📍 SiLVER COURT Delta Planet Varna 📞0887 211 401
📍 SiLVER COURT Bulgaria Mall 📞0879 977 663

*Предложението важи единствено в обектите на SiLVER COURT, които предлагат Pandora, или при поръчка на посочените по-горе телефони
*Предложението важи както за бижута Pandora на редовна цена, така и за вече намалени бижута Pandora, като изключение правят само бижута в колекции "Harry Potter" и "Star Wars", които не влизат в промоцията
*Предложението важи единствено за бижута Pandora
*Предложението важи само на 13.11.2020 г.
*Предложението не важи на www.silvercourt.bg

# 307
А къде е намалението, че аз нещо бе виждам, как става

# 308
  • Лайпциг / Перник / София
А къде е намалението, че аз нещо бе виждам, как става
Силвия, горният пост на Обичах е напълно изчерпателен и отговаря на въпроса Ви.

# 309
Някой купувал ли е Пандора от "Брасти" ?

# 310
Следващата седмица - -20% в онлайн магазина на Силвъркорт.

# 311
  • Пловдив
Следващата седмица - -20% в онлайн магазина на Силвъркорт.
За всичко, което предлагат ли ще важи?

# 312
Въпроса ми беше как се начислява отстъпката тъй като всичко което съм си харесала в желани е на една и съща цена и като го добавя в количката цената си остана пак същата

# 313
Въпроса ми беше как се начислява отстъпката тъй като всичко което съм си харесала в желани е на една и съща цена и като го добавя в количката цената си остана пак същата

Предложението за 13-ти не важеше за онлайн магазина.

# 314
Някой може ли да ми припомни миналата година Черен петък промоцията в БГ 3 за 2 ли беше? И обхващаше и намалени и ненамалени артикули?

Общи условия

Активация на акаунт