PANDORA - Тема 5

• 56 024
  • 754
  •   2
Отговори
# 285
Здравейте и от мен.
Минавам да се запиша с неочакван, но прекрасен подарък от мъжа. 🖤
И да ви попитам. Сваляте ли гривните си преди лягане? Има ли опасност да се счупи закопчалката, ако постоянно я свалям. Мъжът не е слушал какво му говори момичето в магазина, и не е наясно. Благодаря!

# 286
  • HH
Зависи от гривната, ако е с повече талисмани я свалям, защото ми е неудобно да спя с нея. Но не ме е страх, че ще се счупи или скъса закопчалката. Но и нямам гривна със закопчалка като твоята.

# 287
  • Down south
https://www.jared.com/jared-pandora?icid=MM:C:Pandora
Ако някой се интересува,  50% намаление (САЩ) Цените са много атрактивни.
Не знам, дали правят доставки извън страната.

# 288
Здравейте, търсих в сайта часовник, но виждам, че изобщо не предлагат. Явно тези, които съм виждала са някакви реплики. Мнения?

# 289
  • BG-DE
Една позната имаше часовник Пандора, а като знам човека не допускам да е бил реплика 😊 Може би нямат наличност в момента.

# 290
  • Лайпциг / Перник / София
Здравейте, търсих в сайта часовник, но виждам, че изобщо не предлагат. Явно тези, които съм виждала са някакви реплики. Мнения?

До колкото знам, часовниците са от стари колекции преди години (поне 4-5) и мисля, че са спряни от тогава.

# 291
  • Down south
Да, явно е имало,  аз не помня. На страницата им показват модели, които вече не се произвеждат, виждам 12-13
уеб страница
За питащата дама, споменава се също, че някои модели, вероятно могат да се намерят при търсене във физически магазини.

ПП Загледах се, има 50 страници с бижута, които са спрени, имало е изключително красиви и ефектни неща, голяма разлика с някои от сегашните дивотии.

# 292
Аз преди години,когато нямаше тук ''Пандора'',точно заради красивите и ефектни бижута се запалих и мечтаех.А сега?Колекция,след колекция-разочарование.От време на време се появява нещо симпатично.Щом и дъщеря ми вече се отегчи.Заяви,че повече няма да дава пари.Ако получи подарък,няма да го върне.Мисля,че в някоя от темите се споменаваха часовниците.Не предизвикали достатъчно интерес и спряли колекциите.

# 293
Здравейте!
Много се надявам някой да ми помогне с информация.
Искам да купя ваучер за подарък от Пандора, но не знам дали се предлагат такива. На сайта им не намерих такава информация. Някой купувал ли е ваучер и за всички магазини в България ли важи?
Много ви благодаря!

# 294
Здравейте , има ваучери за каквато сума решите вие . Важи 6 месеца и трябва да се използва в обекта от който е закупен .
Мисля , че от скоро правят изключения и може и в друг магазин  да го оползотворите .

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 10:40 от This_season

# 295
This_season, много, много ви благодаря!:sparkling_heart:
Спасявате ми положението и много се зарадвах!
Бъдете здрава!

# 296
  • Разград
Здравейте! Предстои ми първа покупка на бижута Пандора. Дъщера ми харесва сребро и има една подарена гривна, която е имитация на Пандора. Сега си мисля за Коледа да й вземем една такава мека гривна и каквото талисманче си хареса. Бихте ли споделили дали и кога има намаления? Ако са около Коледа, може и преди това, просто бихме й взели повече неща. Благодаря Ви. Дъщеричката ми е на 12 години. Ще съм Ви благодарна и за предложения и мнения. Разбира се, тя ще си хареса всичко, но все пак ще се радвам на споделените Ви впечатления. Хубав ден!

# 297
  • Лайпциг / Перник / София
Здравейте! Предстои ми първа покупка на бижута Пандора. Дъщера ми харесва сребро и има една подарена гривна, която е имитация на Пандора. Сега си мисля за Коледа да й вземем една такава мека гривна и каквото талисманче си хареса. Бихте ли споделили дали и кога има намаления? Ако са около Коледа, може и преди това, просто бихме й взели повече неща. Благодаря Ви. Дъщеричката ми е на 12 години. Ще съм Ви благодарна и за предложения и мнения. Разбира се, тя ще си хареса всичко, но все пак ще се радвам на споделените Ви впечатления. Хубав ден!
Привет maia_a, не знам все още дали и кога ще има някакво намаление, но следи темата, момичетата споделят актуалната информация тук Simple Smile
Относно мнения и съвет, мисля че, си се ориентирала към чудесен подарък, но препоръчвам да си набележите нещо онлайн и да отидете за проба и избор на място. Много е относително, какво талисманче ще си хареса дъщеря ти, но има голям избор, а и в последно време наблягат и на по-младежките стил и визия на бижутата. Има Дисни, Хари Потър колекции, има и свежи пролетни неща, има и тематични коледни бижута, също и такива за повод и символични и/или определящи човека. Разгледайте и ще изберете със сигурност нещо хубаво! Успех! Simple Smile

# 298
Аз съм споделяла вече- не съм фен на висящите, счупи се, изгубихме част....не бих повторила за дете.

# 299
Има обявени намаления, но за България няма все още.  Могат да се следят групите във FB освен официалните сайтове.

Общи условия

Активация на акаунт