PANDORA - Тема 5

• 55 983
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
  • София
За колко дни пристигат поръчките от silvercourt? 
На 28.11 поръчах един талисман,проверявам днес статуса на поръчката ,все още е в очакване.Надявах се днес да пристихне ,но уви..
Аз поръчах 4 талисмана на 26.11, на 28.11 си взех пратката от Спиди. Може би вече почват предколедно да се забавят. За всеки случай им се обади.

# 376
  • София
Понякога на следващия ден е в офис на Спиди, понякога по една седмица се бавят. Обадете им се.

# 377
  • Пловдив
Като са в акция удължават срока на доставката, дори и в сайта го посочват.

# 378
Къде мога да си намеря останали талисмани от Есенс серията ?

# 379
  • Down south
Не знам къде си, но тук (САЩ) в този магазин  Jared  виждам десет останали и са 50% намалени.
Допълвам.
Ако си другаде, за поръчка трябва кредитна карта и адрес на познат/приятел в САЩ. След това изпращане до теб.
Имайки предвид намалението, според мен, начинанието и времето имат смисъл.

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 22:55 от Daylily

# 380
Здравейте,
За пръв път пиша в темата. Simple Smile
Обмислям покупка на гривна Pandora, като съм се насочила към най-изчистения им вариант.
От няколко места чувам, че закопчалките често се отварят.
Така ли е реално и ако да, какво може да се направи, за да се заздрави? Simple Smile
Хубава ли е гривната към която съм се насочила според вас?
Като цяло, едиснтвеното ми е условие е да изчистена, за да мога да сложа само една висулка. Simple Smile

# 381
  • Лайпциг / Перник / София
Здравейте,
За пръв път пиша в темата. Simple Smile
Обмислям покупка на гривна Pandora, като съм се насочила към най-изчистения им вариант.
От няколко места чувам, че закопчалките често се отварят.
Така ли е реално и ако да, какво може да се направи, за да се заздрави? Simple Smile
Хубава ли е гривната към която съм се насочила според вас?
Като цяло, едиснтвеното ми е условие е да изчистена, за да мога да сложа само една висулка. Simple Smile

Привет! От снимката виждам, че посочената гривна е от колекцията Pandora Me. Тя е по тънка и на нея имай предвид, че пасват само опрделените талисмани от същата колекция, а не стандартните (moments). Същия изчиствен вариант се предлага и в moments колекцията. Всичко зависи от теб и твоите предпочитания!
Аз имам и двете гривни, които споменах и съм супер доволна! Нямам проблеми със закопчалките, но за по-голяма сигурност, може да си вземеш осигурителна верижка.
Успех и да ни се похвалиш! Simple Smile

# 382
Angelaaa, благодаря много за подробния отговор! Heart
Явно ще трябва да видя, в такъв случай, коя гривна да взема.
А талисманчето е това:
Не видях да пише, че е към определена серия, затова предполагам ще ми трябва по-дебелата гривна.

ПС: Майче ще изчакам да отворят мола, за да ме консулрират на място. Grinning

# 383
  • Пловдив
Показаният талисман е за Моментс гривна.

# 384
Купи си и осигурителна верижка. На всичките си гривни имам и не знам дали има по-сигурен начин да не я загубиш.

# 385
И аз винаги препоръчвам на познати осиг. верижка. Имам и ми е спокойно, че няма да изгубя гривната.
Пп:имам твърда и мека Моментс, за 2 години не са се отваряли никога!

# 386
Не знам къде си, но тук (САЩ) в този магазин  Jared  виждам десет останали и са 50% намалени.
Допълвам.
Ако си другаде, за поръчка трябва кредитна карта и адрес на познат/приятел в САЩ. След това изпращане до теб.
Имайки предвид намалението, според мен, начинанието и времето имат смисъл.

Аз миналият месец използвах услугите на GGBG. Вземат 18лв на кг, независимо от броя на пратките и ДДС 20% от сумата. Чака се, спор няма, но това е един от начините, ако нямате познати в САЩ.

# 387
Много благодаря за цялата информация! Simple Smile Flowers Hibiscus
Успях горе долу да се ориентирам как стоят нещата, защото първоначално си мислех, че всяко талисманче може да си пасне с всяка верижка, а сега виждам, че не е така. Simple Smile
Наистина ще изчакам да отворят мола, за да не объркам нещо и ще се надявам, щандът на Pandora да работи.

# 388
Здравейте!Искам мнение за сайта -grivni.net
Виждам ,че цените там са доста добри!Въпросът ми е може ли да се разчита,че са оригинални бижутата Пандора?Благодаря предварително!

# 389
  • Лайпциг / Перник / София
Здравейте!Искам мнение за сайта -grivni.net
Виждам ,че цените там са доста добри!Въпросът ми е може ли да се разчита,че са оригинални бижутата Пандора?Благодаря предварително!
Оригиналните бижута на марката в България се предлагат само от Пандора и Силвър Корт.

Общи условия

Активация на акаунт