PANDORA - Тема 5

• 55 987
  • 754
  •   1
Отговори
# 360
  • Down south
Да, така е, Pandora Ме е отделна серия.

# 361
Благодаря. Вероятно ще продължа да задавам въпроси 😉

# 362
Здравейте! В петък закупих гривна пандора от намалението за черния петък за подарък на приятелка, но се указа, че вече са й купили и се чудех дали някой се интересува от гривната. намалената цена беше 111лв.

# 363
  • Down south
Защо не я замениш за нещо друго, което ще и хареса.
По принцип, една гривна никога не е достатъчна Simple Smile

# 364
Доколкото знам у нас,намалените стоки не подлежът на смяна.Много са безхаберни към клиентите.Аз се чудих,чудих,пък пропуснах 20% намаление.Ще видя ако направят някое около Коледа или след НГ.По-често и тогава са смотани,тип -10%-20% на  определени модели.Ако не,чакам следващото намаление.

# 365
  • HH
Има ли  възползвали се от намаленията?

За пръв път пропуснах намаление. Сега чакам да видя като пуснат разпродажбите дали няма да излезе нещо интересно. Принципно ми трябва два еднакви сребърни клипса.

Напоследък пазарувам бижута и от други марки и Пандора ми остана малко на заден план, въпреки че постоянно следя дали и кога ще излезе нещо ново.

# 366
На мен ми пратиха от Бургас надрана осигурителна верижка. Не се разправях, защото не прегледах преди да я взема от куриерската ф-ма. Да спестя 20 лв, изобщо не си заслужаваше, трябваше да си я купя на редовна цена след локдауна от някой мол.

# 367
Дори и да не си прегледала пратката, можеш да я върнеш. За много хитри ли се имат .. не знам от кой мол са ти я изпратили, но в Плаза мол консултантките са страхотни, а от Галерия са ужаснии!

# 368
Веднага проверявам - Галерия Бургас.
Здраве да е, всичко в живота е един кръговрат, така че ...

# 369
Има ли  възползвали се от намаленията?

За пръв път пропуснах намаление. Сега чакам да видя като пуснат разпродажбите дали няма да излезе нещо интересно. Принципно ми трябва два еднакви сребърни клипса.

Напоследък пазарувам бижута и от други марки и Пандора ми остана малко на заден план, въпреки че постоянно следя дали и кога ще излезе нещо ново.
Може ли идеи за марки, приятелка вече има доста неща и се чудя какво да й подаря.

# 370
  • Down south
Цитат
Може ли идеи за марки, приятелка вече има доста неща и се чудя какво да й подаря.
Другите марки се обсъждат в други теми, тази е само за Пандора.

Една от новите гривни. Колко ли е сигурна, изглежда е магнитна

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 02:06 от Daylily

# 371
  • Лайпциг / Перник / София
Цитат
Другите марки се обсъждат в други теми, тази е само за Пандора.

Една от новите гривни. Колко ли е сигурна, изглежда е магнитна

Аз я пробвах преди няколко седмици, когато си купувах rosegold гривната. Видях я на рекламата на телевизора в магазина и попирах консултантката. Тя веднага я извади да я пробвам, но каза, че не ми я препоръчва, защото не е удобна за поставяне, а и била модел за по-възрастни дами (не я разбрах, защо го изтъкна, като довод...).Аз също обаче на място изпитах затруднения да си я закопчая сама на ръката, но пък в магазина знаете как е...
после гледах друга реклама в ютуб мисля и на нея, моделът си я постави (в седнала поза) доста лесно. Знам ли.. 🤷🏻♀
Иначе изглежда много приятна и са закопчалката се плъзга и вътре е с магнит, а не с гнездо)

# 372
  • Пловдив
Имаше проблем със закопчалката, била неподходяща за сърдечноболни с байпаси и изтеглиха модела. Отскоро отново се предлага с уточнението, че не е подходяща за тях.

# 373
  • Лайпциг / Перник / София
Имаше проблем със закопчалката, била неподходяща за сърдечноболни с байпаси и изтеглиха модела. Отскоро отново се предлага с уточнението, че не е подходяща за тях.
Да, точно така! Сега погледнах и аз в сайта, има го отбелязано, като важно уточнение!
Благодаря sunflower!

# 374
За колко дни пристигат поръчките от silvercourt? 
На 28.11 поръчах един талисман,проверявам днес статуса на поръчката ,все още е в очакване.Надявах се днес да пристихне ,но уви..

Общи условия

Активация на акаунт