PANDORA - Тема 5

• 55 997
  • 754
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Към края на януари.

# 346
  • BG-DE
Мерси🌷

# 347
  • Down south
Сега около Thanksgiving,  Jared (САЩ) имат 50% намаление на Пандора. Май при тях вече е цял месец.
Нищо не ми трябва, но пък за подаръци, цените са много привлекателни.

# 348
  • HH
Пристигна.
Много е малко талисманчето, чак се губи.

# 349
  • BG-DE
О-о, много красива комбинация 😍 И аз си взех такава T-lock гривна но нещо не ми е удобна 😔

# 350
  • Някъде там
Пристигна.
Много е малко талисманчето, чак се губи.
Талисманчето с нотата като сърце кое е?
Променили са сайта на пандора бг и са го свързали със силвър корт и търсенето е отвратително.

# 351
# 352
Цитат
Талисманчето с нотата като сърце кое е?
Мисля,че става дума за това до него.Със звездичките и 20г.с коронка отгоре.На снимката изглежда ок.

# 353
Момичета, привет! В търсене на подарък за голямата ми дъщеря/на 13 г/, която е маниак на тема Хари Потър стигнах до тази тема. Реших да поръчам от англ.сайт, защото серията там има намаление. Бихте ли ми препоръчали гривна, подходяща за тийнейджърка? Някой купувал ли е талисмани от серията?

# 354

Така желаният пъстен вече е при мен.

# 355
  • Пловдив
Серията Хари Потър предлага и гривна,  но всяка Моментс гривна е съвместима с талисманите.

# 356
  • Down south
Има ли  възползвали се от намаленията?

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 16:35 от Daylily

# 357
  • Някъде там
Да, взех обеци, може да са за коледен подарък на дъщеря ми или ще останат за мен за Коледен подарък.
Харесах и тези и много се колебаех още се чудя дали да ги взема,но не знам как ще стоят до среброто.

# 358
Аз си накупих обеци, гривна, талисман, осиг. верижка. Има една страхотна консултантка в магазина на бул. Витоша 53 в София, много мило момиче, препоръчвам магазина и обслужаването там.

# 359
Покрай намаленията и аз се сдобих с гривна и 2 талисмана. Възнамерявам периодично да се сдобивам с нови.
Имам може би тъп въпрос, но съм нов Пандора фен. Та, харесах доста талисмани онлайн, за които пише, че са съвместими само с гривна Pandora me. Доколкото разбрах, тя е по-тънка. Оттам ли идва проблемът и действително ли тези талисмани не са съвместими с другите гривни?

Общи условия

Активация на акаунт