Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... LV

• 70 457
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Препоръчвам един малко стар филм от 2010 - Temple Grandin по HBOGO.

https://www.imdb.com/title/tt1278469/

# 181
За любителите на жанрове като мистерия, трилър, криминале - препоръчвам сериала "Истински детектив", най-вече 1 и 3 сезон. Няма да съжалявате.

# 182
На мен не ми хареса.

# 183
За любителите на жанрове като мистерия, трилър, криминале - препоръчвам сериала "Истински детектив", най-вече 1 и 3 сезон. Няма да съжалявате.

Любимият ми сериал, но 1 и 2 сезон, 3-ти ми беше твърде бавен и протяжен, въпреки че ставаше за гледане също. Втори е малко сложен откъм сюжет и в първата серия нищо не разбрах, но после е супер Simple Smile

# 184
И аз съм фен само на1 и 2-ри сезон на True detective,в трети действието се развиваше много объркващо в различни интервали от време,дано не се бъркам от толкова много сериали,и ме подразни да го зарежа:)

# 185

Любимият ми сериал, но 1 и 2 сезон, 3-ти ми беше твърде бавен и протяжен, въпреки че ставаше за гледане също. Втори е малко сложен откъм сюжет и в първата серия нищо не разбрах, но после е супер Simple Smile
На мен като че ли 1 сезон ми беше най-любим. Персонажът (образът) на Матю Макконъхи вероятно е повече драматичен, но на мен на моменти ми беше забавен със своята поетично-философска песимистичност Grinning
Чудесно се допълваха с колегата му и отношенията между тях разведряваха сюжета.

# 186
True Detective първи сезон и на мен ми е най-любим. Втори и трети ги гледах с надеждата да са толкова добри колкото първи, но уви - поне на мен не ми допаднаха особено.

# 187
  • София

Мислех, че съм само аз, която не го е оценила Grinning

# 188

На мен като че ли 1 сезон ми беше най-любим. Персонажът (образът) на Матю Макконъхи вероятно е повече драматичен, но на мен на моменти ми беше забавен със своята поетично-философска песимистичност Grinning
Чудесно се допълваха с колегата му и отношенията между тях разведряваха сюжета.

И за мен първи е върхът, а изпълнението на Матю Макконъхи мисля, че му е най-доброто изобщо. Просто толкова се впечатлих от начина, по който пресъздаваше депресията и образа си, че ми е останал като отпечатък.

Преди седмици някой препоръча "Бягство от Претория" - вчера го гледах, много е хубав и съспенза държи през цялото време, по истински случай, заслужава си.

Препоръчвам и "Мисия Европа" - https://www.imdb.com/title/tt2051879/?ref_=fn_al_tt_1 - хванах го по телевизията, тематиката ми е интересна по принцип и го загледах - останах много приятно изненадана от изпълнението - без излишни фантасмагории и апокалиптични сцени, много истински, реален с добра актьорска игра.

# 189
Гледах филма за Наим Сюлеймануглу много ми хареса. Докосна ме защото го помня, следях го и по принцип се интересувам от вдигане на тежести от дете.

# 190
Само първи сезон на Тру детектив ИМХО

# 191
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Гледах филма за Наим Сюлеймануглу много ми хареса. Докосна ме защото го помня, следях го и по принцип се интересувам от вдигане на тежести от дете.
Може ли името на филма? Търсих в предните страници, но май съм го пропуснала ... Благодаря!

# 192
Може ли името на филма? Търсих в предните страници, но май съм го пропуснала ... Благодаря!

Заповядайте Simple Smile

https://m.ok.ru/video/1872140634836

# 193
  • В царството на игрите:)
Гледах, хареса ми и препоръчвам "Гостът" - https://hbogo.bg/filmi/gostat
Винаги започвам италианските филми леко резервирана и рядко оставам разочарована. Човешка история, в която комедията и драмата се преплита.

# 194
AVA - голямо разочарование.
Харесвам Джесика Частейн и отново не ме разочарова откъм игра, но сюжета беше отчайващо зле. Нещо все ми липсваше в сцените и между тях... Не препоръчвам. Слаб филм с доста познати лица в каста.

Последна редакция: вт, 25 авг 2020, 11:53 от Marsia_K

Общи условия

Активация на акаунт