Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... LV

• 70 367
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
Ами,честито, оказа се ,че всяка делнична вечер по бтв ще гледаме 2 турски сериала. Единия от 20 ч а другия/Влад, румънския/ се оказа че е базиран на турския сериал Езел. Честито на печелившите...

# 526
  • Пловдив
Жалко наистина...
Онзи сериал Съкровища по Нова го преместиха и него от 22ч...при положение е нов. Абеее...

# 527
Ами,честито, оказа се ,че всяка делнична вечер по бтв ще гледаме 2 турски сериала. Единия от 20 ч а другия/Влад, румънския/ се оказа че е базиран на турския сериал Езел. Честито на печелившите...

Е, то Езел е като съвременен вариант на Граф Монте Кристо, та може и кто френски да си го представяш Simple Smile

# 528

Е, то Езел е като съвременен вариант на Граф Монте Кристо, та може и кто френски да си го представяш Simple Smile
Честно, не гледам турски сериали... И си помислих че ще гледаме още едно балканско Под прикритие,ама явно румънските комшии, нямат ни пари, ни акъл за сценарий , та да плагиатстват...Жалко, сценария ми се хареса докато не видях финалните надписи... Based on и т.н

# 529
Добре започва Влад.
По Граф Монте Кристо е Езел и е страхотен сериал, аз турски не гледам.

# 530
Добре започва Влад.
По Граф Монте Кристо е Езел и е страхотен сериал, аз турски не гледам.
Да бяха тогава да ни пуснат Граф Монте Кристо/ Едмон Дантес/ с Ричърд Чембърлейн Simple Smile

# 531
И аз искам.

# 532
Да бе ! А Фанфан Лалето със Жерар Филип не щете ли?
Wink

# 533
Wink
Искаме.

# 534
  • In The Middle Of Nowhere
По бнт даваха Зоро с Ален Делон...

# 535
И Джим Кавизел като Монте Кристо не е зле: https://www.imdb.com/title/tt0245844/

# 536
Абе грозен граф Монте Кристо няма. С толко пари...

# 537
Wink
Искаме.
да и Зоро ама с Ален Делон Simple Smile А не с оня латинос  Бандерас ... Хич го няма в тая роля

# 538
  • София
Бандерас можех и само да го гледам, като беше млад де. 😂

# 539
Минавам да похваля един испански филм:
По време на бурята (Durante la tormenta) https://www.imdb.com/title/tt6908274/?ref_=fn_al_tt_1

Общи условия

Активация на акаунт