Къде в София - тема 3

• 57 131
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Има ли в София физически магазин за чорапи Пирин ХИЛ?
Лично съм ги питала, нямат. Но техните чорапи можете да намерите на ул. Солунска в магазин Флирт, ще ги видите на витрината, почти до кръстовището с бул. Христо Ботев се намира той, а също така голям и много зареден щанд с техните чорапи има и в Park Mall, на ниво - 1, само за нивото на магазина не съм 100% сигурна, но ще го откриете без проблем, ако отворят моловете.

# 166
Лично съм ги питала, нямат. Но техните чорапи можете да намерите на ул. Солунска в магазин Флирт, ще ги видите на витрината, почти до кръстовището с бул. Христо Ботев се намира той, а също така голям и много зареден щанд с техните чорапи има и в Park Mall, на ниво - 1, само за нивото на магазина не съм 100% сигурна, но ще го откриете без проблем, ако отворят моловете.

Остават затворени до 31.01.

# 167
Сигурно магазина на Флирт работи. Обадете им се да ги попитате.
Доста хубав магазин за бельо и бански е. Препоръчвам ви по принцип да го посетите, не само заради чорапите.

# 168
На Фр. Нансен, зад бившата спирка на 94 е магазинът

# 169
  • София
Има магазин на ул. Славянска точно до хотел Славянска беседа отскоро

# 170
  • София
Здравейте, дами!
Знаете ли дали в София има химическо чистене с нещо като експресна услуга? Идеята е да си занеса палтото и след няколко часа да го взема или да го оставя утре вечер и да го взема в неделя вечер, така, че в понеделник да си го нося. Гледах по сайтовете, но не видях такова чудо. Ще съм благодарна, ако можете да ми дадете съвет! Heart

# 171
  • София
Здравейте,

Не знам дали въпроса ми е точно за тази тема, но си търся златар, който може да ми изработи висулка и обеци по мой модел - имам снимки. Бихте ли ме насочили към някого?

Благодаря и Весели празници!

# 172
  • София
Мисля, че има за 8 ч услуга почистване, вижте на Солунска в химическото, в участъка между ул. Ангел Кънчев и ул. Христо Белчев, под колоните се пада.

# 173
Здравейте,

Не знам дали въпроса ми е точно за тази тема, но си търся златар, който може да ми изработи висулка и обеци по мой модел - имам снимки. Бихте ли ме насочили към някого?

Благодаря и Весели празници!
Не съм правила поръчка никога, но мисля че можеш да попиташ на място във всеки златарски магазин.

# 174
Здравейте, момичета! Спешно ми трябват кръгли метални кутии, като за коледни сладки и кексове. Някой знае ли конкретно в центъра на София къде мога да отида, че нямам време за много обикаляне? Трябва да са сравнително големи кутии, диаметър 20 см и височина минимум 13 см. Благодаря!

# 175
Лидъл имаше, провери и в магазините от тип "1лева".

# 176
  • Light of Zartha
Ако не ти е късно, в студентски в стоп шоп-а, пълно е, аз вчера ходих и взех.

# 177
  • София
Точно там ходихме, но нямаше някои размери и не ни свърши работа. Поръчахме от един сайт, дано са читави.

# 178
Ако не ти е късно, в студентски в стоп шоп-а, пълно е, аз вчера ходих и взех.
Къде в Студентски е този стоп-шоп?

# 179
Здравейте и весела Коледа! Получих малко пари и искам да запиша курс миглопластика. Дори и сертификат не ми трябва, европас. Къде в София може да ме обучат? Имам завършен курс за козметик, но обезмасляване на мигли и материалознание специално за това не беше заложено в обучението.

Общи условия

Активация на акаунт