Къде в София - тема 3

• 57 124
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Къде мога да намеря бандана и от какъв материал са по принцип (микрофибър?) - искам поне две да взема а в лидл са надути цените мисля. (тази в ляво)
Скрит текст:

# 151
# 152
  • София
Благодаря. Тези само са удобни като локация, виждам че имат 95% памук...
Радвам се декатлон работи - доста неща съм набелязал.
Иначе още търся многократна маска (и за работа -затворено).

# 153
банданата /трябва да/ е разтегателна, за това са изкуствена материя
памукът не се разтяга и може такава да не ти бъде удобна

# 154
  • София
банданата /трябва да/ е разтегателна, за това са изкуствена материя
памукът не се разтяга и може такава да не ти бъде удобна
5% еластан ще свършат работа, стига да не са супер тесни.

# 155
Здравейте мами от София Simple Smile Интересува ме някоя от вас знае ли ливански магазин,които да прави доставки до други градове? Търся определени продукти.Но тук в Бургас няма такъв магазин Simple Smile Благодаря

# 156
  • София
Здравейте мами от София Simple Smile Интересува ме някоя от вас знае ли ливански магазин,които да прави доставки до други градове? Търся определени продукти.Но тук в Бургас няма такъв магазин Simple Smile Благодаря
Има ливанска фурна в София, виждала съм им автомобилите, разнасят обаче тестени изделия. Около Женски пазар има доста такива магазини, но не мога да посоча конкретен за доставка до Бургас, за съжаление.

# 157
  • София
Някой знае ли къде в София има сервиз за проточен бойлер Diplomat? Един приятел го е закъсал, а сервизите, намерени в нета, са го отсвирили.

# 158
Здравейте, къде мога да намеря хубав насипен чай? В Младост или в центъра. Благодаря предварително Flowers Bouquet

# 159
Здравейте, къде мога да намеря хубав насипен чай? В Младост или в центъра. Благодаря предварително Flowers Bouquet

https://droga.bg/

# 160
Здравейте!
Имам нужда от помощ и се надявам да можете да ми помогнете.
Налага ми се да си правя глюкозен профил и да посетя лабораторията на Цибалаб в кв. Слатина на ул. Кривина 21.
Аз не съм от квартала и ще трабва да дойда с такси, но най-големият ми проблем е дали самата лаборатория е окей, защото ще трябва да седя там 2 часа (изследването изисква да не мърдам и да на се разходам - седнала или легнала, в покой). Погледнах в интернет и там няма снимки на вътрешността, не знам имат ли си някакво малко антре за такива като мен. Да не ми се налага да седя 2 часа някъде на студено. Насочих се към тази лаборатория, защото е една от трите в цяла София в която не правят PCR тестове, защото разбирате ми е важно.
Дано да можете да ми помогнете със запитването. Благодаря ви предварително!

# 161
  • София
Лале, попитай в групата на квартала. По-сигурно е, че ще получиш отговор. Или звънни на кол център на лабораторията. Успех!

# 162
Къде мога да намеря във физически магазин масажор от този тип: https://s13emagst.akamaized.net/products/27680/27679883/images/r … 38D06DFD73E420B4E ?

# 163
  • София
Хубави чайове може да намерите и на ул. Солунска в магазин Моменти. Чай и шоколад предлагат.

# 164
Има ли в София физически магазин за чорапи Пирин ХИЛ?

Общи условия

Активация на акаунт