Къде в София - тема 3

• 57 106
  • 740
  •   2
Отговори
# 135
  • София
Търся магазин за кафе в София и по точно това кафе

# 136
  • София
На ул. Цар Асен точно срещу ресторант Добро има магазин за кафе с доста разнообразие, но не знам дали има точно това.

# 137
  • София
Номер?

# 138
  • София
Вероятно 40. Това е кръстовището на Парчевич и Цар Асен, на ъгъла е магазин Сирене и Вино и веднага до него е долепен магазина за кафе, няма начин да не го видите.

# 139
  • София
Здравейте мили съфорумци! Някой знае ли къде в София мога да открия добре зареден магазин или склад за резервни и допълнителни части за кафемашини?  Нека да поясня, че става дума за цедка за 1 кафе с двойно дъно за кафемашина Gaggia (върши ми работа и за Saeco, тъй като мисля че са идентични).

# 140
Здравейте мили съфорумци! Някой знае ли къде в София мога да открия добре зареден магазин или склад за резервни и допълнителни части за кафемашини?  Нека да поясня, че става дума за цедка за 1 кафе с двойно дъно за кафемашина Gaggia (върши ми работа и за Saeco, тъй като мисля че са идентични).

https://www.delta-elis.com/bg/3-5293-%D0%A6%D0%B5%D0%B4%D0%BA%D0 … 0%D0%BC%D0%B0.htm

Много добре заредени са,  на ъгъла на Цар Симеон и Мария Луиза.

# 141
  • София

https://www.delta-elis.com/bg/3-5293-%D0%A6%D0%B5%D0%B4%D0%BA%D0 … 0%D0%BC%D0%B0.htm

Много добре заредени са,  на ъгъла на Цар Симеон и Мария Луиза.

Много благодаря!

# 142
Здравейте!
Знаете ли къде мога да открия прозрачно-синия Ехо гел за миене на съдове, както и синята версия Ocean Breeze на гръцките мокри кърпички Hankies? Преди от кърпичкитe зареждаха в Lilly и Fantastiko, но след март никъде не ги откривам. Гела също не намирам в големите вериги.

# 143
  • Light of Zartha
За кърпичките виж в Джъмбо, а за препарата, има едни магазини "ниски цени" или нещо подобно (дано не се счете за реклама), там има всякакви препарати,прахове,чудесии и ги има в почти всеки квартал. Този при нас има страшно много продукти, надявам се и другите да са така.

# 144
За кърпичките виж в Джъмбо, а за препарата, има едни магазини "ниски цени" или нещо подобно (дано не се счете за реклама), там има всякакви препарати,прахове,чудесии и ги има в почти всеки квартал. Този при нас има страшно много продукти, надявам се и другите да са така.
Благодаря! HugHug

# 145
  • София
Веждала съм кърпичките във Фантастико.

# 146
Веждала съм кърпичките във Фантастико.

Те зареждат другите видове от тази марка, не и Ocean Breeze. Мерси.

# 147
  • над кукувичето гнездо
В билла има.

# 148
Оо, ще проверя и там. Мерси!

# 149
  • София
Случайно да знаете къде може да се поръча такъв метален постер - displate:
https://displate.com/displate/3886929
Gaming тема ме интересува.

Общи условия

Активация на акаунт