Къде в София - тема 3

• 57 079
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Скрит текст:
Може ли да препоръчате магазин за качествени мъжки портфейли(без АРТ)?
Благодаря

На Petek са хубави портфейлите и много здрави. Има на ул. "Леге" 5 и в мол "Парадайз".
В Парадайз отдавна ги няма,още преди пандемията.Освен,ако не са отворили отново врати там.
Иначе наистина са качествени.

Съжалявам, не знаех. Гледам, че имат и онлайн магазин, но не съм сигурна дали дамата я устройва...

# 121
  • София
Има ли някъде останал магазин на Bata ? В The moll е затворен.
Имаха магазин в Мола на Стамболийски.Но не знам дали работи.

# 122
Виждала съм Bata в мола на бул.България точно при ескалаторите за качване нагоре на първия етаж, но дали е все още там не знам. Не съм ходила от 1 година.

# 123
Ще разгледам и в сайта на petek, благодаря ви Simple Smile

# 124
Има ли някъде останал магазин на Bata ? В The moll е затворен.
Имаха магазин в Мола на Стамболийски.Но не знам дали работи.
Преди повече от година го затвориха.

# 125
  • София
Виждала съм Bata в мола на бул.България точно при ескалаторите за качване нагоре на първия етаж, но дали е все още там не знам. Не съм ходила от 1 година.
Отдавна го няма,може би от 2-3 години.После там беше Punto,сега е IMAC.

# 126
Здравейте,

Моля за адреси на магазини за хавлии и спално бельо . Не искам да поръчвам онлайн а да ги видя на живо.
Благодаря

# 127
  • София
Панагюрище - имат на Гр. Игнатиев, срещу църквата.
Същите имат и по моловете, обичайно са на етажа на супермаркета.

# 128
  • София
Здравейте,
Търся кош за пране, но не тип уголемен кош за отпадъци, а по скоро си го представям като куб - скелетът изработен от метална или пластмасова рамка, облечен изцяло в плат в някакъв ненабиващ се десен и отвор в горната част. Има ли въобще такова нещо някъде?

# 129
Здравейте,
Търся кош за пране, но не тип уголемен кош за отпадъци, а по скоро си го представям като куб - скелетът изработен от метална или пластмасова рамка, облечен изцяло в плат в някакъв ненабиващ се десен и отвор в горната част. Има ли въобще такова нещо някъде?
Не е точно куб, но ние сме с такъв кош от много време и е удобен: https://www.ikea.bg/products/laundry-cleaning/laundry-baskets/sk … 0l-byalo/90224048

# 130
  • София
Има ли вариант (на нормална цена) визитки (по-нестандартни като картон) - но да не са 100бр, а по-малко?

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 19:52 от Starrydream

# 131
  • София
Има ли вариант (на нормална цена) визитки (по-нестандартни като картон) - но да не са 100бр, а по-малко?
Не е невъзможно, но е трудно. Вижте в Офис 1.

# 132
  • София
Хартията може да изберете вие, ако искате и на метал може - в тази сфера всичко може. Но не мисля, че за количество под минимума ще получите цена, която да приемете за нормална.

# 133
Да, съгласна съм за количеството. И аз съм задавала същия въпрос като поръчвах за един познат визитки за подарък. Всички отказаха да принтират под 100. Или ми казваха, че могат да ми направят 50, но пак ще трябва да ме таксуват като за 100. Вече май компромисен вариант имаше за 2 различни визитки по 50 броя всяка, но не помня добре, кой ми го предложи. Беше преди 5 години, а аз така или иначе не  избрах тях.
По джиджани съм виждала да правят в Биц-Изота на Цариградско шосе, но дали още работят не знам. Имаше красиви твърди картони, златисти, сребристи или като пергамент. Истината е, че в интернет има предложения безкрай. Ако търсите усилено ще намерите това което искате.

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 06:19 от Lale_Lili

# 134
Здравейте, търся читаво място, където правят пиърсинг на нос Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт