Къде в София - тема 3

• 57 148
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
Там е най-голямата, да. За четките не мига да кажа, но предполагам, че ще има избор.

# 721
Виждали ли сте някъде в София във физически магазин масажор от такъв тип? Конкретно този се е предлагал по някое време миналата година в Кауфланд и ме интересува конкретно физическо място, от където мога да закупя такъв. Знам, че ги има онлайн, но държа да не поръчвам. Горната граница за цената е 75 лв.

# 722
  • София
Виждали ли сте някъде в София във физически магазин масажор от такъв тип? Конкретно този се е предлагал по някое време миналата година в Кауфланд и ме интересува конкретно физическо място, от където мога да закупя такъв. Знам, че ги има онлайн, но държа да не поръчвам. Горната граница за цената е 75 лв.
https://technika.bg/form/3/kontakt-tehnika-bg-grup-eood.html Може там да го има на живо

# 723
  • Варна
Здравейте! Първо извинявайте, че така нахлувам в темата ви!
Търся сносен и по-евтин хотел в София да 1 нощувка.
Ще пътуваме, за да си вземем коте от града и ни трябва колкото да преспим 1 вечер и си тръгваме на следващия ден за това и не ми се плаща много, но и не искам някой мизерен.
Локацията няма значение.
Благодаря!

# 724
  • София
Съветвам те да отвориш booking.com и да резервираш там - можеш да подредиш опциите по различни критерии.
В момента има и Black Friday отстъпки.
Ако имаш достатъчно място в телефона, съветвам да се свали и приложението, защото за някои опции се дава допълнителна отстъпка, само за резервации през него.

# 725
Има и доста апартаменти под наем. Последно гледах тристаен до ВМА за 52 лв.

# 726
  • София
Ще пътуваме, за да си вземем коте от града и ни трябва колкото да преспим 1 вечер и си тръгваме на следващия ден за това и не ми се плаща много, но и не искам някой мизерен.

Този е до ТУ-София и Минногеоложкия Университет и е евтин и е средна работа. Вие си преценете и успех с котето. На нас ни донесоха миналата година много хубаво черно-бяло коте в клетка от Монтана Simple Smile)))

https://informaintellect.com/60/id=60.html

# 727
  • Варна
Благодаря! Нашето милото ще пътува от Видин, поемаме го ние в София и до Варна, но там е развъдника, а не искам на това бебе да му причинявам самолет София-Варна.

# 728
Каква порода е котето?

# 729
  • Варна
късокосместа британка.

# 730
  • София
Здравейте, къде има магазин от където да си купя формички за коледни сладки .

# 731
  • София
В момента можете да намерите на доста места формички, има и в специализиран магазин Aromas house в центъра, иначе и в Джъмбо има много.

# 732

Сега в Pepco има няколко вида, хубави са.

# 733
  • София
Формички за сладки се предлагат тази седмица в Кауфланд,25 броя за 15 лева.Но не ми се струват толкова коледни,само някои от тях са такива.Камбанка,звезда,ангел,сърце,кръг,листо,птица,полумесец и т.н.

# 734
Къде мога да намеря коледен чорап, от тези където се слагат подаръци вътре.?

Общи условия

Активация на акаунт