Къде в София - тема 3

• 57 167
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Здравейте ! Да попитам дали някой знае откъде мога да си купя жълта, оранжева или бежова мушама , която да няма някакви шарки (дюс). Купих една от Домко , хубава  е, но е тънка и некачествена. Благодаря !

# 706
  • София
Скъпи дами,
имате ли идея откъде мога да си закупя резервно шишенце за вграден диспенсер за препарат за миене на съдове? На моето се счупи винта и нямам представа изобщо продават ли се такива неща. Слагам снимка в скрит текст.
Скрит текст:
Моето го взех преди доста време. Мисля, че беше от Практикер, но със сигурност ги има по големите магазини

# 707
Диван и табуретка 900 лв?! От Икеа нови щяхте да вземете за тези пари

Пишете без да сте се информирали за цените. Една бърза проверка си направих в сайта им, за да видя “колко съм се прецакала”. ЕДИН диван има има в ИКЕА за под 1000 лв., който да е двуместен ъглов, на всичкото отгоре червен цвят Grinning и не се разтяга, за разлика от нашия…и мога да си представя с какво качество са дамаската и пълнежът. Като ви одерат и кожата за транспорт, защото не вярвам всички да имаме бусове, ще станат над 1000лв. Така че, май не е толкова лоша идея претапицирането Wink
Едит: Цената ни е била 830лв. точно.

# 708
  • София
Здравейте ! Да попитам дали някой знае откъде мога да си купя жълта, оранжева или бежова мушама , която да няма някакви шарки (дюс). Купих една от Домко , хубава  е, но е тънка и некачествена. Благодаря !
Mr. Bricolage

# 709
Къде има магазини за пердета с голям избор? Трябва ми прасковена органза конкретно, но този плат май вече трудно се намира. Обиколих каквото имаше на Ботев и Пиротска, но почти няма нищо.

# 710
  • София
Къде има магазини за пердета с голям избор? Трябва ми прасковена органза конкретно, но този плат май вече трудно се намира. Обиколих каквото имаше на Ботев и Пиротска, но почти няма нищо.

По булевард Слияница посока женския пазар. Днес видях поне 3 магазина там. Не знам дали ще има вашия  цвят обаче. Магазините за втора употреба също винаги имат и пердета.

# 711
Здравейте!
Бихте ли ми препоръчали библиотека в района на Сточна гара-Лъвов мост, Център или Лозенец, която има нови книги и могат да се взимат за вкъщи? Ще се радвам да ме запознаете и с това как става записването, такса и работно време. Благодаря!

# 712
  • София
Столична библиотека е на площад Славейков, аз съм абонат, 8 лв е абонамента за 1 година.

# 713
За да си извадиш карта за Столична, трябва да имаш снимка. С картата можеш да вземаш и от детския отдел. Можеш да се запишеш за книга, която искаш, но я нямат в момента. Когато им я върнат и ти дойде реда, ще ти пратят мейл, че до 3 дни ти се пази книгата, да минеш да си я вземеш. На мен тази екстра ми е много удобна

# 714
  • София
"Какаду" на Сливница, малко преди кръговото. Платове всякакви и всякакви цветове.

# 715
  • София

(В Илиенци имаше два магазина с не лоши пердета) Виж и в Mömax на втория етаж на бул. Скопие(близо до надлез Надежда)

# 716
  • София
Къде в София може да се закупи охлаждащ гел - по-голяма торбичка? Виждал съм го по физио-центрове. и държи и след 5 мин ледено.

# 717
В аптеките според мен, Ремедиум примерно. Гледам, че имат на сайта си доста варианти, май се водят термокомпреси.

# 718
  • София
Можете да проверите и в Декатлон.

# 719
  • София
За Рем-ум не се бях сетил - явно трябва да е голяма аптеката /на Денкоглу е най-голямата?/.

Иначе къде има най-богат избор от четки за зъби - пак ли там?

Общи условия

Активация на акаунт