Къде в София - тема 3

• 58 342
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Joy Да, и това е така. Аз явно преди време попаднах на лошо качество халат, не беше от много тънките, но материята изобщо не попиваше добре и не останах доволна...
Благодаря ви за отзивите!

# 466
  • София
Нашите халати са 400гр (плътност) може би. За зимата са идеални, топли. И аз мислех за лятото да взимам по-тънки (пак на Яна).

# 467
  • София
Здравейте! Къде в София мога да открия физически магазин, в който предлагат дамски раници на марката Silver&Polo? Благодаря!

# 468
  • София
Здравейте! Къде в София мога да открия физически магазин, в който предлагат дамски раници на марката Silver&Polo? Благодаря!

За София физически магазин не знам, но ето в този сайт има: https://obuvkibg.bg/silver-polo/

# 469
  • София

За София физически магазин не знам, но ето в този сайт има: https://obuvkibg.bg/silver-polo/

На Алабин, не знам точно на кой номер се пада, срещу Съдебната палата където тече ремонта в момента.

# 470
Къде продават евтини слънчеви очила, като едно време на стойките по улиците (по 10-20лв.)?

# 471
В момента мисля, че има и в Лидл и в Кауфланд. В Декатлон също има.

# 472
Къде продават евтини слънчеви очила (по 10-20лв.)?
ДМ

# 473
  • Тра-ла-ла
Къде продават евтини слънчеви очила, като едно време на стойките по улиците (по 10-20лв.)?
В повечето големи бензиностанции

# 474
  • София
Такива сетове жилет ножчета - има ли и другаде /на място/ - на по-добри цени? В немския амазон идват по 3лв/бр, но не ми се чака.

Виждам че в Сердика ц-р нотино... имат магазин.
Ако имат и реминер. пасти за зъби може да се разходя, но пак са скъпи.

пп; в краен случай ще взема още един комплект (ако е истина това):
https://remedium.bg/zhilet-nozhcheta-m3-start-5-broya-056609/p

ПП: Така и така ще се ходи в някоя от големите аптеки... гледам доста еко* козметика навлиза в аптеките... дали има шанс някъде за мостри на кремове или др. за бръснене /за тест и за травел.../ и др. тип козметика за лице /крем ползвам немски от зоя.бг, но за след бръснене още си търся нещо по-добро.../

Последна редакция: пт, 23 юли 2021, 08:50 от Starrydream

# 475
В Декатлон има слънчеви очила около 20-30 лева имат защита и поляризация.

# 476
  • София
За очила в този ценови клас, първо - ДМ.
В Лидл са наистина пъти по евтини, но аз усетих напрежение в очите още при проба в магазина и не бих купил. Отчитам, че проблемът може да е в мен, но в ДМ пробвайки не усетих дискомфорт. В Декатлон са типично спортни модели, ако сте на плаж или в града с облекло, различно от напълно спортно, не виждам кой модел би паснал. Те са за колело, планина etc

# 477
# 478
Конкретно се търсят очила с бели рамки, мадамски. Не ми трябват да са хубави, защото няма да се носят, а са за един бъзик.

# 479
Така кажи - всеки китайски магазин ще ти свърши работа.

Общи условия

Активация на акаунт