Защо той не иска брак

• 19 797
  • 583
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Няма друга алтернатива, затова я търпи. Ако няма кинти за квартира или не го бива в някои дейности.
Или е независим мъж, по този начин:
Скрит текст:

# 496
Добре, че не всички жени са така.
[/quote]

Аха, искат да им е залепен за полата, но да правят каквото те искат. Не става. И какво ще им стане да поседят сами?

[/quote]

Ами когато си млад и влюбен искаш да прекарваш повече време с човека,когото обичаш!
Още първото лято на връзката ни ме заведоха на риболов..Това беше начин да ми покажат и запознаят с хобито си.
А това е важно!
Защото после много жени мрънкат!
И очакват мъжа им да се промени..
Ами няма да се промени! Ако се случва е много рядко

# 497
  • Paris, France
Няма друга алтернатива, затова я търпи. Ако няма кинти за квартира или не го бива в някои дейности.

В конкретния случай апартаментът е негов. Тя е красива и чупи вратове, но и той е хубав мъж. От 13 години ни е съсед и винаги е бил с красиви жени.

Янтра, не само признавам, но и твърдя, че жените сме по-досадни от мъжете и лепливи също. Това още в предишния пост.

Последна редакция: нд, 14 юни 2020, 18:40 от Nevena Virolan

# 498
  • Варна
Тя може да получи всичко и без да е тип строга господарка. И красивите имат комплекси, срамни тайни или фетиши.

# 499
Който не иска брак и деца да си стои сам и да не обърква емоционално жени, които искат брак и деца.

# 500
Който не иска брак и деца да си стои сам и да не обърква емоционално жени, които искат брак и деца.
Която не иска редовен секс да си стои сама и да не обърква сексуално мъже с брак и деца.Grinning

# 501
  • София
Бартоломю, правиш вълни в локва. Стегни се.

# 502
  • Бургас
Която не иска редовен секс да си стои сама и да не обърква сексуално мъже с брак и деца.Grinning
Който иска само редовен секс без деца и семейство,да си го казва в началото.Аз съм директна и достатъчно открита да си казвам още на първа среща,че съм разведена,имам едно дете,куп заболявания(казвам си ги)+тотална хистеректомия и не мога вече да имам деца.Любовта преди около пет години беше уведомен още на първото излизане за всичко,много ми хареса,че ми отговори,че деца е искал да има,но не се е случило и че много ме харесва и иска мен до себе си и ме приема с всички екстри.Той също има разни проблеми,но по-бавно ги сподели.

# 503
  • Пловдив
А това е важно!
Защото после много жени мрънкат!
И очакват мъжа им да се промени..
Ами няма да се промени! Ако се случва е много рядко
Моя Благоверен се научи да кара ски на десетата-единайстата година от брака си. Ама не съм мрънкала.

Пояснение - аз карам от 6 годишна.

# 504
Променя се човек и още как. Стига да иска и да има стимул.

# 505
Не е нужно нито да се смятам за нещо повече от останалите, за да имам изискване или мой вкус кое да наричам интересно. Много ясно, че човек, който няма никакви интереси и темите се въртят само около мач, вилата и бирата, няма как да ми стане интересен, независимо дали е мъж или жена. С такъв мъж просто няма как да имаме ни една допирна точка, пък камо ли да искам живот заедно или брак.
Битовизмите нямат нищо общо с това дали човек е интересен или не. Те са част от живота и нито са плюс, нито минус, те са просто между другото и се случват на всеки нормален човек. Тия представи, че само супер богат човек не се занимава с битовизми ми идват много филмови.
Глобален мениджър на компания, имаща офиси в целия свят, пътува с автобус, като ходи командировки стои в нормален хотел, в офиса като няма време, хапва обикновен сандвич от супермаркета. И това не е от липса на пари. Нито пък се стиска умишлено. Просто прави нормални, битови неща, като нормалните хора. И той се занимава с битовизми по тая логика, но въобще не спада в графата безинтересен. А е интересен, защото има какво да каже като си отвори устата...

# 506
  • Бургас
С тази моя отковеност цели двама изключително читави и симпатични ухажора,готови за брак и деца,си изгоних.Особено за единия много съжалявах.Но не съжалявах,че казах истината,а че всичко това ми се е случило и не мога да имам още едно дете от човек,който много ми допада.Той дори ми благодари за честността.
Да казват всички в началото какво могат да дадат.И тези,които нещо не са наясно,също да си казват.Но повечето хора,с които съм се срещала са си били напълно наясно.

# 507
  • Paris, France
С тази моя отковеност цели двама изключително читави и симпатични ухажора,готови за брак и деца,си изгоних.Особено за единия много съжалявах.Но не съжалявах,че казах истината,а че всичко това ми се е случило и не мога да имам още едно дете от човек,който много ми допада.Той дори ми благодари за честността.
Да казват всички в началото какво могат да дадат.И тези,които нещо не са наясно,също да си казват.Но повечето хора,с които съм се срещала са си били напълно наясно.

Направо пускай снимки и давай телефонните номера и адресите, че доста моми тук търсят брак и дете!

Забелязах, че с МИЛФове мъжете са по-открити и честни. Лъжат и увъртат с момите.

# 508
  • Бургас
Това беше преди доста време.И двамата бързо си намериха жени и имат и деца,виждам им снимките във фейсбук. От това съдя,че който свестен мъж е поискал семейство,си е създал.

Възможно е,да,но може би и МИЛФовете са по-откровени.По този въпрос не съм се замисляла много.

# 509
Аз от близкия си приятелски кръг знам ,че имам симпатиите на двама..
Единия ми е ..Simple Smile
Но толкова сме си говорили.Знам,че мечтаят за семейство и дете.
Аз с частта дете приключих.
Та ..не давам шанс никакъв,когато са опитвали и намек.

Общи условия

Активация на акаунт