Защо той не иска брак

• 19 761
  • 583
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Скрит текст:
Познавам няколко двойки, в които или жената не може повече да има деца, или мъжът. Мъжете във всичките от тях са повече от доволни и не им пука, че не могат да имат деца, защото редовно се празнят в жените си без проблеми и си гледат удоволствието. Та, и тези физиологични проблеми си имат своето предимство (за мъжа).
Да,предимство е,но важи само и единствено за секса.
В другите отношения си е както при всички останали двойки-общи интереси,обич,дали виждат двамата заедно бъдещето си...
Ти си чудесен пример, че двама души могат да се обичат и да държат един на друг, дори и когато нямат общо дете Simple Smile

# 526
  • Бургас
Благодаря много!
И други хора без общо дете познавам,които се обичат и са заедно.
Един мой близък приятел беше заклет ерген,докато не срещна жена си.Влюби се човекът,ожениха се,нямат общо дете,обичат се.Това е още един пример,че човек ако обича,се съгласява и на брак,без да го е планувал.Дамата е красива и образована,той се гордее с нея.

# 527
  • Пловдив
Понякога и аз лесно съм се влюбвал в красиви жени*, но по-често не успяват да ме заинтригуват. Simple Smile

Скрит текст:
*повечето мъже го умеят това нещо, когато жената е красива...

# 528
  • Paris, France
Познавам няколко двойки, в които или жената не може повече да има деца, или мъжът. Мъжете във всичките от тях са повече от доволни и не им пука, че не могат да имат деца, защото редовно се празнят в жените си без проблеми и си гледат удоволствието. Та, и тези физиологични проблеми си имат своето предимство (за мъжа).

После що имало хламидии, ЧПВ и СПИН.

# 529
  • Бургас
Аз и в една друга тема писах,че без презерватив правя секс само след обстойни изследвания и на двамата (така е честно).И то ако съм преценила,че имам доверие на партньора си.

Невъзможността да имаш деца не те ваксинира автоматично срещу болести.

# 530
  • Пловдив
Скрит текст:

После що имало хламидии, ЧПВ и СПИН.
Статистиката показва друго, обаче. Simple Smile Полово предаваните болести се предават най-вече между хора, които го правят безразборно с когото им падне, използвайки всички отвори и неспазвайки дори елементарни условия на чистота. Smiley Двама здрави човека, които са заедно, верни са си и не прибягват до горепосочената порочна практика, е далеч по-трудно да си причинят това.

# 531
Трудно, но не и невъзможно. Някои инфекции могат да останат в "спящо" състояние години наред и ненадейно да се проявят. После обяснявай, че нямаш сестра.

# 532
Не съм съгласен, Пироне.
От безразборни контакти не съм хващал нищо за 15г, защото винаги си имаш на ум да се пазиш, докато някои мои приятели хванаха неприятни неща от дългогодишните си гаджета, защото са свалили гарда до долу. Били с приятелки на море и от гадния басейн на хотела там нещо си, хехе Wink

# 533
Статистиката показва друго, обаче. Simple Smile Полово предаваните болести се предават най-вече между хора, които го правят безразборно с когото им падне, използвайки всички отвори и неспазвайки дори елементарни условия на чистота. Smiley Двама здрави човека, които са заедно, верни са си и не прибягват до горепосочената порочна практика, е далеч по-трудно да си причинят това.
Как да гарантираш, че някой ти е верен? Мисля, че се е случвало по този начин да се хване изневяра даже, когато жената или мъжът придобият подозрителна болест, като са били само с половинката си.

# 534
  • France
Ъъъ... Когато става дума за двойка сериозни и зрели хора се използват контрацептиви. Ти всъщност имал ли си нормална дълга връзка?

# 535
  • Пловдив
Горе съм писал при какви условия е много по-лесно или по-трудно човек да се разболее.

Гаранции за вярност никой не ти дава. Ако като човек си верен и се събереш със себеподобен, и има взаимност и уважение, изневярата може да само да си мечтае да се настани помежду ви.

В една тема редица съфорумки твърдяха колко верни мъже имат до себе си и как никога нямало да им изневерят.Тогава Братан беше дал пример с някакъв обикалящ кораб, пълен със съблазнителни мацки, на който много от мъжете на тукашните мами биха се скъсали от ... плаване, но това си е до всеки отделен човек. Както има мъже и жени, склонни на изкушения, так има и докрай верни такива.

# 536
Не сещам за такъв кораб. Някой друг го е разказал вероятно. Виждал съм, но няма хаха Grinning

# 537
  • Пловдив
Не сещам за такъв кораб. Някой друг го е разказал вероятно Grinning
Това го помня много добре и на някои мами тук не им се понрави отговорът ти, а други направо се съгласиха с теб. Къде ще ходят. Всеки си знае стоката, но по форуми е лесно винаги да си я хвали. Simple Smile Ще потърся после къде точно си го писал.

п.п.: Може да е бил друг мъж, който умее да поставя някои от тукашните мами на колене с подобни примери.

# 538
  • Варна
Достатъчно е един, обрал мизериите на мнозина, за да ти лепне болест. Превенция при целувка има ли?

# 539
Съвсем отказахте девойката от намеренита й за брак и съпружески живот.

Общи условия

Активация на акаунт