Изпитани сайтове за парфюми - 27

• 55 198
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
64 лв. мисля.

# 601
Здравейте!
Скоро някой да е засичал Creed - Love in White на добра цена?

# 602
  • Sofia
Някой пазарувал ли е от bg-parfum.com?
Имат ли кодове за отстъпка?

Аз , но беше поне преди 4 години. Пратиха ми менте , без бачкод на бутилката.

# 603
  • Балчик
Благодаря много, поръчах го. На сляпо, подкрепям-не. Аз го харесвам много, не съм го носила от няколко години. Надявам се да не са го реформулирали към по-лошо.

# 604
Да се отчета и аз Stuck Out Tongue Winking Eye
Получих от Мейкъп Versace woman - много ми хареса, при мен издържа цял ден без подновяване с 6-8 апликации сутрин и излишно го влачих 2 дни с мен. При мен силно осезаема е розата -плътна, маслодайна, розова.
CK Be edt 30лв.-за колежка- планувала го е за подарък. Пробвах го, дори не помня аромата, предвид, че на големия син допадна Karl Lagerfeld for him и мислех да взема и за него. Отказах се за сега.
Спирала за очи L'OREAL UNLIMITED - купих същата от IVIS за 23 намалена от 28лв. Последваха още доста бройки за мен и колежки на цена от около 10.50лв. -перфектна!
Няколко различни минита от по 20мл
Christopher Dark Madame -допълнение към подаръци за колежка, запечатани в кутийки и целофан, нямам мнение за тях.
Elizabeth arden 5-avenue-за подарък на колежка-без коментар, нищо ново.
От notino  получих днес Emanuel-Ungaro Ungaro edp 90ml. -ползвала съм го преди около 15г . и исках да си го припомня. Много ме учуди цвета на флакона, явно са го сменили и няма общо от снимките в нета, но аромата е същия-прекрасен  траен....доста ме плашеха алдехидите не знам защо .... присъствието му беше отчетено подобаващо и положително от колегите. Heart Eyes
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 07:54 от mimoza7710

# 605
Някой пазарувал ли е от bg-parfum.com?
Имат ли кодове за отстъпка?

Не, но и не бих го направила доброволно. Явно са скъпи ментета. Обаче, ако размениш местата на първите две думи, сайта, който се получава е супер! Точни, коректни, оригинални продукти с доставка на следващия ден - www.parfum-bg.com
Много поръчки имам от тях, понякога съм намирала неща, които на други места ги няма. Налагало ми се е и да връщам тестери - без никакъв проблем. Абсолютно "да" от мен, но не за онзи сайт, а за ТОЗИ! Hands Plus1

# 606
Cabochard, semelyna, благодаря за отзивите, ще се възпра тогава. Работата е, че много искам да взема Dolce&Gabbana Velvet Incenso, a го има само там и в zachoveka.com, като и на двете места е без опаковка, а цената почти еднаква... но и някак доста ниска, дори за без опаковка, на около 1/3 от оригиналната.
Докато се чудех обаче, намерих две много добри оферти в елфрагранс:

# 607
Влязох в notino уж да взема Happy heart на Clinique за лятото, беше намален и докато се натуткам.. вдигнаха цената и не го взех и мушнах в количката на сляпо този, който по описание съвсем не е летен. Цената ме привлече, много намелен е и четох много противоречиви мнения за него, че е особен, интересен аромат.. Ще видим.

От makeup.bg взех козметика, не съм поръчвала от там досега, дано са читави нещата. Имаше и парфюми, но не посмях.

# 608
На мен ми стои в кошницата от десетина дни, но не съм сигурна, че моя и по-скоро ще го махна. И без това се затрупах напоследък .... Blush

# 609
  • Балчик
Много го харесвам аз, вчера бях с него.  С 1 фъс обаче. Simple Smile Не ме задуши и се наслаждавах. И аз го купих на сляпо. Плашеше ме дафиновият лист, опасявах се да не мирише на марината, но се оказа много хубав.

# 610
  • София
Търся това парфюмче, ако Ви изпадне по-изгодно някъде, свиркайте. Примерно 50мл. за 70-80лв. Може и тестер.
https://zachoveka.com/tester-armani-code-femme-75ml-giorgio-armani

# 611
  • Sofia
https://elinor.bg/product/giorgio-armani-code

Сложи си и код june. Цената излиза по-сносна за 75 мл. от другите сайтове, в които го видях.

# 612
  • София
Скрит текст:
Здравейте Deetron, аз също загледах този тестер. Може ли една две думи за парфюма?
margy_p - Привет, извиняйвай, че се забавих с отговора. Беше умишлено, за да събера някакви що-годе читави впечатления за Gianfranco Ferre Bianco Assoluto. Ето няколко снимки:
Скрит текст:

Няма почти никакво инфо в интерент за това странно и явно лимитирано издание, което всъщност провокира мигновенния ми интерес, а като прочетох и пирамидата, съвсем се убедих, че го искам. Нормалното Ferre Gieffeffe го помня от преди години, като много приятен, изискан и харесван несладък унисекс парфюм. Bianco Assoluto също е такъв, като напълно покри очакванията ми - унисекс, малко изнесен към дамската половина. Общото ми впечатление е за свеж, зелено-мъхест, елегантен, хармоничен, природен, спокоен, чист, Зен аромат, но с лека тънка закачка - улавям прекрасен нюанс на нещо като плодов сладолед на клечка от този тип

Може би това е нотката на apple sorbet, обявена в пирамидата. Но тя е само в поддръжаща роля. Като цяло аромата носи усещането за свежест от зелени листа, от нежен и ефирен цветен микс. Хората познаващи стила на италианските парфюми от преди години, ще разпознаят стила на Bianco Assoluto, защото той не е плътен, сочно сладък или модерно кремав. За моя вкус е чудесен стилен ежедневен парфюм, който едва ли ще предизвика фурор сред останалите, но пък носи прекрасно свежо настроение. Вярвам, че почитателите на чистите, леки, по-прозрачни, зелено-мъхести и елегантно мускусно-цветни парфюми ще го харесат.
Като представяне при мен е добър - трайността му е цял работен ден, но не е шлейф бомба. Стои по-прибрано и тънко. Единия ден пръснах 3-4 пъти и ми е стори по-слаб, но на следващия удвоих пръските и със 7-8 е доста по-изявен и беше отбелязан от колега/мъж/.

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 11:23 от Deetron

# 613
  • Стара Загора
Emag са пуснали 10 лв ваучер по случай Еньовден. Видях си го като добавих продукт в кошницата. Аз не празнувам на този ден, а на 7.01, но явно....

Чудя се на пипереното Туили. Става ли за насляпо? Grinning

# 614
Отчитам се с Gemma di Paradiso от Парфимо Relaxed Добре опаковано всичко, но ми направи впечатление, че целофанът беше частично скъсан - все пак недостатъчно, за да се извади кутията. Предполагам, че е бил нещо закачен при транспорт/съхранение. Имаше празен ход, дори капачката не миришеше на парфюма. За допълнение бях сложила разни лакове на Сали Хенсън - всичко изглежда нормално. Похвал от мен.

Общи условия

Активация на акаунт