Изпитани сайтове за парфюми - 27

• 54 706
  • 726
  •   1
Отговори
# 45
Тези малки бутилчици от къде си ги взимате за пренасяне на парфюми? И съответно как ги пресипвате.
Благодаря отново!
Моите са от тук:
http://iskambg.com/zdrave-i-krasota/2470-1555-%D1%81%D0%BF%D1%80 … %D1%8E%D0%BC.html
На клипа се вижда как се пълнят.

# 46
  • Sofia
Мис_В, виж Scandal A Paris, както и Dior Poison Girl EDP & EDT, Poison Girl Unexpected. Последните ти ги предлагам, защото виждам, че харесваш сладникави. Simple Smile))

# 47
Благодаря за новата тема!

Пуснах малка поръчка от мейкъп, доставка от 16.06. до 18.06. уау Rolling Eyes Smiley

# 48
  • Пловдив
Сега получих пратка от куриера на Make up. Винаги усмихнат. 9:40 вече беше тук. Не знаех, че имат преглед.

# 49
  • Чукарландия
Момичета, тестерите на Туилитата без капачки ли пристигат?

# 50
BBeLLa, не съм съвсем сигурна, но от размяна го получих тестерът без капачка, така че предполагам, че нямат.

# 51
[
BG5SAVE беше споделен за Нотино, но не знам дали още действа.

Освен това имат set20 за подаръчните комплекти.

Не действа !

Благодаря за новата тема!
Последната поръчка беше от Нотино ,на намалението на определени марки,заредих още неща в кошницата и кода изтече ..
Иначе всичко,което получих от Нотино беше много добре опаковано и добро.

# 52
Някъде назад, дори мисля, че е било миналата година, някой беше споменал, че тестерите им идват без шапчица и шалче, което отнема голяма част от очарованието и красотата на бутилката, но инфото ми е много старо, така че нещата може да са се променили. Simple Smile
Тъкмо си получих поръчката от Парфимо. На първо място, адмирации за бързината- поръчах в понеделник в 10:00, в 12:45 е предадена на куриер и днес ми я доставиха. Стабилно кашонче, запълнено с въздушни възглавнички, всички продукти опаковани в бъбъл фолио по отделно. Като цяло съм доволна, част от козметиката е малко старичка, но не фатално. Поръчах пакет мостри на Pomellato 67 Artemisia, те са на почти 6 години, но са опаковани в пакет, така че се надявам да са си наред. Поръчах втора опаковка Rihanna rebelle, защото за съжаление, преди 2 седмици се добрах само до 30 мл., та поне да ми станат 60мл. Хванах на добра цена и Lancome O d`Azur, но дойде в една изтерзана и зацапана опаковка, бутилката вътре иначе си беше ок и определено радва окото. Цитруси и при мен няма, само цветя и то основно божури. Толкова силно крещят, че всяка друга нотка за мен е тотално заглушена, ще видя как ще се развие. Гледам, че във фрагрантика го сравняват с Брайт Кристал на Версаче, но за мен не си приличат, освен по цветистата категория, в която попадат. Ако имам да избирам помежду им, категорично ще се спра на втория. Всъщност за цената си е супер, още повече, че някъде четох, че има вероятност да го спрат от производство.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 11 юни 2020, 12:49 от ina-mina

# 53
Здравейте Simple Smile  Реших да поръчам в крайна сметка този: https://www.fragrantica.com/perfume/Rochas/Mademoiselle-Rochas-Couture-53146.html

Описанието което прочетох в блога да Densi-много ме грабна 🥰😍. Не съм го тествала даже! Но по описанието и нотките мисля,че ще ми допадне.   Видях,че го има в елфрагранс. Дали идват бързо доставките 😝? Или евентуално Елинор(мисля,че там го мернах?  Още се чудя и за едт версията на Mon Guerlain-a. 😀😍🥰🥰    И до момичетата от Бургас- къде се намираше склада за парфюми в района на ДНА-то? Казаха ми и за някаква парфюмерия на Патриарх Евтимий? Бях обикаляла в този район,но нито склад нито парфюмерията видях 😄😂.Защото ,ако го има там директно да си го взема Simple Smile Благодаря

# 54
mimozata, при мен работи (сега пробвах с парфюм), но не хваща продукти в промоция

# 55
Здравейте Simple Smile  Реших да поръчам в крайна сметка този: https://www.fragrantica.com/perfume/Rochas/Mademoiselle-Rochas-Couture-53146.html

Видях,че го има в елфрагранс. Дали идват бързо доставките 😝?
От тях поръчах към 17 часа следобед, обадиха се половин час след това и го изпратиха същия ден, получих го на следващия.

# 56
  • Sofia
Мен ще ме огрее с Бадема на ВКА. Grinning
Вчера го поръчах, днес ми се обадиха, утре ще е при мен. Експедитивни са, любезни. Ще пиша като пристигне утре, към обяд се разбрахме. Тръпна в очакване и да се напръскам хаха.

# 57
  • Бургас
    И до момичетата от Бургас- къде се намираше склада за парфюми в района на ДНА-то? Казаха ми и за някаква парфюмерия на Патриарх Евтимий?
Има ел.магазин със склад на Шейново, но не мога да обясня къде. От вън не е обозначен, а аз не съм ходила там от 10 годин. Иначе на Патриарх Евтимий има един склад/парфюмерия по-скоро. Където улицата се пресича със Сливница тръгваш в посока Братя Миладинови от дясната страна. Сигурно е 3-4 магазинче с бяла дограма ... май..

# 58
Току-що си взех поръчката от perfume-bg.eu. Три мъжки парфюма на чудна цена с безплатна доставка, поръчани на 9.06. Всичките опаковани поединично в картонени пликове подплатени с бъбълчета. Перфектни опаковки, нямат набити ръбчета или смачкано с празни ходове. Аз доволен! Simple Smile

Последна редакция: чт, 11 юни 2020, 16:24 от Sysly

# 59
mimozata, при мен работи (сега пробвах с парфюм), но не хваща продукти в промоция

Dari 77 за Нотино,  нали?  Не е в промоция. Пробвах с комплект с парфюм най -новия Скандал и не става.

Общи условия

Активация на акаунт