Изпитани сайтове за парфюми - 27

• 55 090
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив

Ето го моето бонбонче от Парфюми биз, запечатано с празен ход огромна цветна бомбичка за малко пари💝

Жалко,че съм от Бургас 😃 и не можах да поръчам Simple Smile от Парфюми биз.   Да ви е честит Simple Smile
Ако имате близки в София могат да Ви поръчат и да го пуснат после по куриер👌🏻

# 76
http://parfumite.eu/index.php?section=ITM&itemid=4436

На някого може да е полезно Simple Smile Новото синьо чудо 💘
Според мен цената е супер, предвид че в Дъглас е 200 лв.

# 77
На мен ми беше полезно, че там намерих Bois D'amande VanClef и Vanilla & Leather на Dupont 🙉🙊🙈
Омбрето много ме вълнува, но ми се ще да го пробвам първо...

# 78

Ето го моето бонбонче от Парфюми биз, запечатано с празен ход огромна цветна бомбичка за малко пари💝
Ако не е тайна колко са малкото пари, честито!

# 79

Не е зле цената, но аз ще чакам тази цена за 100 мл Satisfied, може и тестер - хич не държа да е продукт (искам го за собствено удоволствие и ползване, а и не съм колекционер). Blush

# 80
Дълго ще почакаш.

# 81
  • София
Моля, ако някой забележи в читав сайт Santal Blanc Van Cleef & Arpels да сподели. Hands Pray

# 82

Това поне го умея, до тогава... да живее Еликсирът - чудото на чудесата! JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 83
  • София

Не е зле цената, но аз ще чакам тази цена за 100 мл Satisfied, може и тестер - хич не държа да е продукт (искам го за собствено удоволствие и ползване, а и не съм колекционер). Blush

Няма да чакаш дълго, според мен.Парфюмът излезе още февруари, т.е. вече минаха почти 4 месеца и съвсем не е толкова нов, че да държи висока цена в сайтовете. Моите впечатления не са толкова възторжени от тестовете, които тогава му правих, дори го виждам повече мъжки отколкото дамски.

# 84
  • Пловдив
Скрит текст:
Скрит текст:
Ако не е тайна колко са малкото пари, честито!
65лв

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 06:38 от bubanka

# 85
  • Стара Загора
И аз не заприпадах по новото Мерве. Също като Номад Абсолю, по-остър и мъжки ми се стори. Имам си първото и това не ми трябва..

Кажете нещо за Elie Saab Le parfum in White. И дали освен в емаг сте го виждали да излиза изгодно. Загледала съм го, а не познавам почти нищо на марката. Рояла го тествах зимата и не беше лош. Класическия не съм го пробвала. Girl of now ми е сладък. Дали белият ще ми хареса? Simple Smile))
Този ми допадна, но цената му е Scream

# 86
-6% в parfumi-shop.net с код: JUNE

iv4enceto_91, точно на предната страница коментирахме къде е най-изгоден в момента Le parfum in White.

# 87
  • Стара Загора
Чета аз всичко, но пропуснах да уточня че искам 30 мл. Grinning

# 88
Преди малко стрелнах Elie Saab Girl Of Now Shine 30мл за 48лв от мейкъп,мисля че много добра оферта . Взех и 1 мостра за мм да хвана БД.

# 89
  • София
Кой парфюм е Хабиба? Може ли снимка.Намирам някакъв на баскетболист.

Общи условия

Активация на акаунт