Изпитани сайтове за парфюми - 27

• 55 210
  • 726
  •   1
Отговори
# 495
  • Sofia
Освен дружно да пожелаем на господина, "откраднал" най-нагло бутилката Ботега, да му падне я на плочки, я на нещо още по-твърдо и да ароматизира помещението. Селски тарикат. Grinning
Аз имах такъв случай с пощите, но си върнах чуждата пратка.
Бутилката на Флориентал е много красива.Simple Smile))

# 496
Преди да се обадя на Елинор, за момент си помислих дали да не се обадя директно на човека, чието име беше на фактурата, но по-добре, че не го направих... Честно казано от Елинор сега очаквам не само да ми пратят парфюма или върнат парите, а и някаква друга компенсация. Или поне мостри 😂😂😂 Такова дирене и чакане на тоя парфюм...историческо.
Мен ми е чудно защо човек, който е поръчал не един, а два броя от едно и също изведнъж вече не го иска?! Аз ако поръчвам цели 2 броя от нещо, значи ми е доста важно. Сигурно е сканирал цените в нета набързо и е изтарикатял, няма друго обяснение. Не мисля, че парфюмите имат и мъничко общо.

Sun, а дано 😂
Наистина е много хубава облата бутилчица, цяла стотарка! Не е много практична за съхранение, но за гледкане... 😍

Последна редакция: ср, 24 юни 2020, 18:15 от tuali

# 497
Ейй ама тия от Елинор как са допуснали такава грешка, а и тези от куриерската фирма как са дали пратката нали ти искат имената, пин ми искат също от съобщението по вайбър което пращат(не винаги де) ми ако стане грешка с нещо по-ценно 🙄

# 498
Ейй ама тия от Елинор как са допуснали такава грешка, а и тези от куриерската фирма как са дали пратката нали ти искат имената, пин ми искат също от съобщението по вайбър което пращат(не винаги де) ми ако стане грешка с нещо по-ценно 🙄
Ами заподозрях, че грешката си е на Елинор, а не на Спиди, защото товарителницата беше точна, сумата и името ми точни- тоест дали са ми точния пакет по информацията върху него. Просто вътре съдържанието друго, с друга фактура .

# 499
Това означава ли, че крадецът е платил по-малко за твоята Ботега

# 500
В Елинор са разменили товарителниците върху пратките.
Детенце си е харесало Idolе Lancome, изпадат ли тестери от него или още няма, не следя напоследък сайтовете или да го купувам сега от Дъглас, че има 20%

# 501
И аз забърсах 2 Дженита😄 Wood Sage дали е като на Malone, на много изгодна цена са. Един час ръчках на компютъра докато изкочи кода, накрая пробвах с друг браузър и стана. Дано да са трайни и да си заслужава:)

# 502
Детенце си е харесало Idolе Lancome, изпадат ли тестери от него или още няма, не следя напоследък сайтовете или да го купувам сега от Дъглас, че има 20%
Заповядай! Flowers Hibiscus Има го и на още едно място за 100 лв. (+ 128 лв. - 75 мл оригинална опаковка), но ако си от София (пиши, ако те интересуват тези варианти), затова пробвай Долче първо.. Wink Иначе и на други места се намират тестери 50 мл, но по около 120-130 лв., но тогава по-добре да й вземеш около тази цена с калъфчето от Дъглас, сигурно ще се изкефи и зарадва. И дъщеря ми много го харесва, дори преди малко излезе и го сложи.

Последна редакция: ср, 24 юни 2020, 19:07 от Сиси ♥♥

# 503
Това означава ли, че крадецът е платил по-малко за твоята Ботега

Ами аз платих 122лв за Ботегата, а неговите два Гес-а са 85лв общо... 🙄

# 504
  • Sofia
Мизерник, за 30лв да се излага.
Напиши му името. Joy

# 505
Еее, много невъзпитано. Как няма да върнеш сбъркана пратка. Айде да е на същата цена, да кажеш ок, ама това е селски тарикатлък. Дано Елинор се коригират и те компенсират подобаващо, tuali.

# 506
В Елинор са разменили товарителниците върху пратките.

Не знам за тестери на Идола, но ако детето не държи точно на тъничката опаковката, Lancome Tresor Nude e много подобен като звучене, а за мен лично и по-хубав. Освен това май и по-изгоден. Бутилката е много красива, но съвсем друг стил и не е много като за чанта, ако смята да го разнася.

# 507
Просто каза, че и е харесал, и мисля да я зарадвам без повод. В парфюмите в малко неща се срещаме с нея, та се придържам към нещата, за които казва че и харесват, което има и добри страни.

# 508
Искам да поръчам един парфюм от немското Parfimo, тъй като в нашето го няма. По този повод търся код за parfimo.de. От гугъл нищо не намерих.

# 509
Има ли информация как пристига тестера на
PACO RABANNE PURE XS от parfimo?
Не съвсем по тази тема, но как е като аромат, носимост?

Общи условия

Активация на акаунт