Изпитани сайтове за парфюми - 27

• 55 178
  • 726
  •   1
Отговори
# 525
  • Sofia
https://parfium.bg/boucheron-orange-de-bahia-uniseks-parfyum-bez-opakovka-edp

Който търси, аз се сдобих с един.😃

# 526
Ellinor* -,честито! От Парфимо ли беше тази оферта,аз ги изпуснах...?
Да, от Парфимо! Относно цената този беше с такава. Останалите над 100 лв

# 527
В makeup се появи Nina Ricci L'Air du Temps едп тестер с капачка на чудесна цена - 81лв. Отдавна го чакам на добра цена, но сега не е момента Sad. https://makeup.bg/product/37309/

# 528
В парфюмната също питах, но не получих отговор, та да се пробвам и тук. Някой скоро купувал ли е Lolita Lempicka Sweet в старите бутилки и откъде? Не я познавам, няма къде да я пробвам в Пловдив и се чудя дали ще ми допадне. Thinking
Бях го купувла преди време от Парфимо -  не го харесвам, много е плосък и прост ( сладко-кисел, без никакво развитие и не особено траен) . Но бутилчицата е много красива и като отявлен фен на марката си я държа в колекцията при другите Лолити, които много, много харесвам
А Lolita Land ползвала ли си?

# 529
И на мен ми е в полезрението, макар че намирам капачката му за изключително странна. Ябълката точно заради флакона ме заинтригува и й се чудя. Последната ми покупка заради красива бутилка беше ammo ferragamo и се оказа любов от първо пръсване. Щастие в бутилка с малка трайност, но си го подновявам с удоволствие.

# 530
Недейте това парфюмче на сляпо... Едно такова е, какъвто и флакона му - сладост по детски, мармаладена, лепкава, плътна, тежка. Няма финес в него, грубо е като бутилката си. Ако го харесате от проба, купете си го, но на сляпо - ще се разочаровате.

# 531
Видях линка от темата с размени, някой да е ползвал този сайт:

https://www.strawberrynet.com/bg-bg/m/mmain.aspx

?

Grinning да си призная привлича ме с името си

Edit : ама като гледам цените май не е за мен

# 532
Добре е Ягодка, но пратките ходят на митница и спрях отдавна да пазарувам от там. Освен това и цените са високи, рядко виждам свястна оферта.

# 533
  • ново
Аз съм поръчвала от Ягодката, но не до Бг, а до САЩ. Имам няколко парфюма от тях.

# 534
И аз поръчвах преди от Ягодката, но всичко винаги отиваше на митница, освен това и вдигнаха доставката - от $5 преди, сега е мисля към $10.

# 535
Тестер VERSACE POUR FEMME DYLAN BLUE от Парфимо, някой да е поръчвал? Дали идва с капачка?! 🌺

# 536
Моят тестер на DYLAN BLUE е с капачка, но е от makeup.bg.

# 537
Tестерите от get.bg, както са на снимката, така ли идват?

# 538
  • София
Тестер VERSACE POUR FEMME DYLAN BLUE от Парфимо, някой да е поръчвал? Дали идва с капачка?! 🌺
Моят тестер на DYLAN BLUE е с капачка, но е от makeup.bg.
В такъв случай и от парфимо ще ви сложат капачка Wink

# 539
Тц, тц. ..интересно как ще и сложат капачка Joy
Просто в мейкъп е упоменато дали тестера е с или без капачка и тогава дилема няма за разлика от други сайтове предлагащи тестери и Б.О
Факт е, че един и същ тестер може да се предлага с и без капачка.

Общи условия

Активация на акаунт