Изпитани сайтове за парфюми - 27

• 55 169
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
Поръчах от Парфимо, малка ценова разлика имат, но все пак ... Simple Smile Ще пиша какво съм получила.

# 541
Тестер VERSACE POUR FEMME DYLAN BLUE от Парфимо, някой да е поръчвал? Дали идва с капачка?! 🌺

Моят тестер от Парфимо дойде С капачка, а като гледам в последно време е супер изгоден - ~60лв, а аз по спомени мисля, че на цена от 70+ го бях взела и тогава мислех, че е оферта. Но много почнаха да го намалят и направо си е "без пари".

# 542
Пак там излиза,  по-евтин не го намерих 66 +4,50 доставка.  И на това съм доволна Simple Smile

# 543
Някой има ли проблем с влизането в Дъглас профила? Точно днес, когато едновременно има разни изкущавящи неща и когато точките се удвояват... 😭😭😭

# 544
Всичко е ок, работи перфектно. Дори май мобилната версия е подобрена. Аз нищо кой знае колко изгодно не видях. Казвайте, че бързо се поддавам на изкушения 😂

# 545
Благодаря, сигурно аз закъснявам с ъпдейта, ту ми дава грешка в сървъра, ту с профила. Иначе в момента всичко има 20 процента онлайн, точките се удвояват, има спирали и минита към парфюми (предполагам някои ще имат и червила), освен 2 мостри има в момента и Try It First. Не всички подаръци се обявяват в сайта. Аз от любими периодично си ги цъкам в кошницата и ми излизат подаръците.

# 546
Дано да ги пращат, че при последната поръчка 2 мостри трябваше да получа, но ги пропуснаха.

# 547
Аз от доста време не мога да си вляза в профила в Дъглъс. И днес не успях. Пуснах като гост.

# 548
В Дъглас аз си влизам в профила без проблем, но мисля утре да пазарувам във физически магазин и да си ползвам отстъпката за рожден ден, че съм си набелязала други неща освен парфюми. Подаръците винаги са ми ги изпращали, както и мострите.

# 549
Благодаря на дамата , която пусна офертата на подаръчния комплект на My Burberry black в parfimo , наистина страхотен парфюм. Поръчах и Rose Extase, но не съм впечатлена . В добавка мостри на Fatal intense, 10 по 2 мл. за 3 лв. 🙂
За съжаление ми приличат на някаква имитация на Angel . Пристигна ми и поръчка от Нотино на Монтал, беше намален, отделно хвана и кода минус 15 %, имаше и безплатна доставка и съм много доволна. Едно време поръчвах много от Ягодката, но това беше много отдавна,  когато нямаше хубави бг сайтове. Имаше безплатна доставка над определена сума, взимах си поръчката от пощата, не минаваше през митница, при дебнене имаше много добри оферти и винаги много допълнителни подаръци, чиято стойност често беше близка до тази на поръчаните артикули, беше удоволствие за пазаруване. После вдигнаха много цените, минаваха през митница нещата и спрях изобщо да ги гледам

# 550
Моля ви, ако ви попадне някъде изгоден  тестер на Монтал дарк пърпъл, дайте знак, че си бях поръчала мостричка и много ми хареса, и е доста траен.

# 551
CHANEL GABRIELLE ESSENCE/ тестер е наличен отново в Парфимо. Guerlain Intense  и Rose също са налични.

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 11:08 от Ellinor*

# 552
  • София
В Парфимо от днес: https://www.parfimo.bg/chanel-allure-eau-de-parfum-za-jeni-100-m … _campaign=product  и           https://www.parfimo.bg/jean-paul-gaultier-la-belle-eau-de-parfum-za-jeni/

Парфюм за деня- WOMANITY, радост за сетивата!

# 553
  • Sofia
Скрит текст:
Цитат
Артикули

Montale Dark Purple
Обем: 100ml
Очаквана доставка в Понеделник, 29 Юни
Премахни

97.00 лв.
  Бр. 97.00 лв.
Сума: 97.00 лв.

Поръчка
Имате ли промо код
june
Cancel
Успешно приложихте вашия промо код
Артикули: 97.00 лв.
SPECIAL 15%:
(june)
 -14.55 лв.
Общо: 82.45 лв.
Поръчай

Ая, ако те устройва.
В Елинор е това, с код june. Simple Smile)

# 554
  • Варна
Благодаря, сигурно аз закъснявам с ъпдейта, ту ми дава грешка в сървъра, ту с профила. Иначе в момента всичко има 20 процента онлайн, точките се удвояват, има спирали и минита към парфюми (предполагам някои ще имат и червила), освен 2 мостри има в момента и Try It First. Не всички подаръци се обявяват в сайта. Аз от любими периодично си ги цъкам в кошницата и ми излизат подаръците.
Малко със закъснение,но не се ядосвай точките се удвояват,но не и като пазаруваш онлайн,а е само за физически магазин. Sad

Общи условия

Активация на акаунт