Изпитани сайтове за парфюми - 27

• 54 763
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
Нищо не хвърлям. Много съм зле Grinning. Имам 20тина празни шишета захвърлени по шкафове, мазите и тн. с 1-2 фъс остатък, уж за спомен, но изобщо не ги вадя. Парфюмите се увеличават с темпо, което не контролирам. Имам 10 парфюма от преди 1-2 години, които още не съм отваряла, защото искам да освободя място Grinning. Как да стане при отворени 50 и списък с още толкова!

# 646
  • София
tuali, оценявам чувството ти за хумор. Wink Това ще бъде най-бавно изписаната тема. Joy

# 647
Аз доста отскоро се запалих по парфюмите, та още нито една бутилка не съм изчерпала. И всичко си пазя дори и кутиите

# 648
Кутиите често изхвърлям още с отварянето. Не ми трябват. Съхранявам на тъмно така или иначе. Видя ли, че някой е намалял драстично, дори умишлено гледам да изразходя и изхвърля, за не се затрупвам. Такъв в момента - за още две-три нанасяния, имам само един Mon Guerlain Intense от ноември, но при 30 градуса не мога да си го причиня ....
Все пак, утре сутрин ще проверя Нотино ...

# 649
Кутиите сравнително отскоро взех да ги пазя. Единствената причина е, че по - лесно ги съхранявам така. Иначе бутилки в разни форми и размери ми докарват ОКР, като си отворя шкафа с не-толкова-често-ползваните в момента. На тезгяха в оборот и без кутии стоят трийсетина, потенциал да свърша някой скоро: 1бр. 🙊🙉🙈
Не съм имала покупка, която така да ме е разочаровала, че да я пратя в размените. Аз съм на принципа "и на теб ще ти дойде времето или сезона", или подарявам 😀
Абе, превръщам се в катерицата от Ice age, май 😂

# 650
Аз нали се зарекох, че до есента няма нищо повече да поръчвам и съм си приготвила да прочета за разсейка тази книжка:

# 651
Сиси, и аз потърсих в спасение в книгите 😂😂😂 От вчера са, но вместо да чета,  следя темата тук в свободното време 🥰

# 652
Момичета, ако ви остане време от четенето, може да изглеждате и Тайните на Беки Б. - сладката шопинг маниачка, която списваше модната рубрика "Момичето със зеления шал" и ходеше на терапия за освобождаване от манията си да пазарува Joy

# 653
Здравейте, благодарение на Вас си поръчах BVLGARI OMNIA CRYSTALLINE от Парфимо с код - Parfimo10.
Последната ми поръчка е от Нотино - Chloé Chloé. Не съм тествала Chloé Love Story и ми трябва съвет, дали ще ми хареса.

# 654
Здравейте, благодарение на Вас си поръчах BVLGARI OMNIA CRYSTALLINE от Парфимо с код - Parfimo10.
Последната ми поръчка е от Нотино - Chloé Chloé. Не съм тествала Chloé Love Story и ми трябва съвет, дали ще ми хареса.
Chloé Chloé ми харесват много и двата EDP и EDT
Chloé Love Story EDT ми е доста сапунест и го ползвам много рядко. Става за офис - аромат на чистота и сапун - бяла риза + бежов панталон, скучен ми е и няма да го повторя.

# 655
Елинор дават ли някакъв знак, ако поръчката няма да се изпълни, или просто си чакам. Четох тук, че доста често отказват поръчки.

# 656
Елинор дават ли някакъв знак, ако поръчката няма да се изпълни, или просто си чакам. Четох тук, че доста често отказват поръчки.
Скоро поръчах парфюм, който се оказа, че не е наличен и ми звъннаха да ме уведомят.

# 657
Добро утро!

Има ли някакъв актуален код за Парфимо?

# 658
Добро утро!

Има ли някакъв актуален код за Парфимо?

Добро утро!
SAVE6 -6лв. при над 120

# 659
  • София
Нотино, гледам са намалили цената на Флорала на Нарцисо ЕДТ на 93,90 за 50мл. Предната седмица под 101лв не падаше:
https://www.notino.bg/narciso-rodriguez/for-her-fleur-musc-flora … zheni/p-16009345/

Общи условия

Активация на акаунт