Изпитани сайтове за парфюми - 27

• 54 763
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
  • Балчик

Благодаря, благодаря на който каза за Оцелота!💐
Чуден! Много!💝

Моля, ползвай си ги със здраве! Значи и ти го усещаш като Coco?

В понеделник идва и моя звяр. Чакам и Поема от Парфимо с нетърпение.

# 631
Джемма, ти беше! 💐 Разкошен разкош и абсолютно Сосо, да! Благодаря ти още веднъж! 💝

За Поемата няма да кажа нищо. 😆

# 632
Скрит текст:

Аха, някой писа за него малко преди това. Знам го, но не го харесвам и го прескочих. Мерси, Яна! 🌺

Благодаря, благодаря на който каза за Оцелота!💐
Чуден! Много!💝

Аууу, пак наострих уши - я разкажи малко повече за него, много те моля! Умееш да ме ориентираш чудесно кое е за мен и кое е трябвало да прескоча. HugFlowers Hibiscus
НЕ Прескачай! С чиста съвест го казвам. Това си е  Coco Chanel от всякъде! ❤️ Какво друго да кажа...
Може лилинк към парфюмчето

# 633
# 634
  • на майната си
Март месец в Нотино разчистиха Диор, Живанши и Герлен. Нищо не се предлага там вече.
Благодаря!🤗🌺
MFK също вече не се предлага от Нотино.

# 635
  • София
А кой е MFK?

# 636
Maison Francis Kurkdjian

# 637
Кралят на розите и може би най- добрият парфюмер на днешно време.

# 638
Някой да е поръчвал от нотино парфюм с гравюра по поръчка? Много ми е интересно добре ли изглежда

# 639
  • София
Благодаря, сигурно аз закъснявам с ъпдейта, ту ми дава грешка в сървъра, ту с профила. Иначе в момента всичко има 20 процента онлайн, точките се удвояват, има спирали и минита към парфюми (предполагам някои ще имат и червила), освен 2 мостри има в момента и Try It First. Не всички подаръци се обявяват в сайта. Аз от любими периодично си ги цъкам в кошницата и ми излизат подаръците.
Малко със закъснение,но не се ядосвай точките се удвояват,но не и като пазаруваш онлайн,а е само за физически магазин. Sad

Благодаря, не съм прочела ситните буквички. Там пълно щастие няма, хаха. 😅🙈

Момичета, как пазарувате Диор от Нотино?Никакви техни продукти не ми излизат в търсачката, а съм сигурна, че някъде из темите съм мяркала "Диор от Нотино".

30-ти април беше последният ден, в който имаше Диор и Герлен в Нотино, разчистваха всички наличности - продукти за лице и тяло, грим, парфюми, всички на безобразно ниски цени (като например серум Dream skin, който си взех за 67 лв. и е невероятен). Причината са изтекли права/ договори за продажба, нещо от сорта, във физическия магазин ми казаха , че наесен ще се предлагат пак. Предполагам, че ще има оповестяване. Но честно казано, Парфимо предлагат по-добри цени според мен на Диор и Герлен, така че лично аз смятам да продължавам да пазарувам оттам двете марки.

# 640
Здравейте!
Някои има ли представа що за сайт е този: parfumi-online.com ? Съмнително евтини цени за някои продукти.

# 641
Аз чак днес си отворих последната доставка от Парфимо, три дни ми стоя в дамската чанта непокътнат Smiley Отново всичко е наред.

Повече нищичко няма да поръчам, докато не изхвърля поне една празна бутилка ...

# 642
Трябва се направи една отчетна тема кой колко бутилки е изхвърлил, преди да думне няколко нови парфюмчета 😂
С тоя слаб ангел, не можем да удържим на офертите и всичките ще сме за там 😀

# 643
От март месец до сега 43 нови парфюма (не броя Шалимар, Инсоленс и още 1-2, от които се освободих) Преди това налични 31. Не пазя парфюми, свърши ли нещо - хвърлям! Обещала съм си да се поспра, а и май изкушенията намаляха. Последно преди няколко дни от аптека взех Nuxe sun, edp.  Ако волята ми е достатъчно голяма ще спра да влизам и тук  - но не е! имам 2 ваучера подаръчни за Дъглас - няма да си купя парфюми 😂 И, за да не е само спам, утре в Нотино излизат новите промоции!  Simple Smile

Последна редакция: нд, 28 юни 2020, 19:29 от Ellinor*

# 644
И, за да не е само спам, утре в Нотино излизат новите промоции!  Simple Smile
Това беше удар под кръста сега Grin
Аз често влизам тук уж само "за информация" и за обща култура по принцип Sweat Smile
И аз не пазя празните бутилки, нямам място. Но и доста козметика като цяло купувам. При това нямам парфюми или козметика, които съм взела без да съм сигурна, че ги искам ... Ползвам си всичко купено.
В темите за замените понякога влизам само от любопитство - да видя кой от какво не е доволен и е решил да разкара, за да имам едно наум, ако видя потребител със сходни на моите предпочитания.

Общи условия

Активация на акаунт