Изпитани сайтове за парфюми - 27

• 54 727
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
  • Шумен
"Мадмоазел Коко и ароматът на любовта " е страхотна книжка!  Не е художествена измислица, опира се на реални случки, определено е удоволствие да се чете.

# 661
  • Балчик
Пристигна ми тестерът на Оцелота, в сив кутия и без капачка, както си и пишеше. Беше залепен, но нямаше празен ход, цялото кашонче миришеше на тази прелест. Както казах, имам 50мл продукт, така че капачката не ми е важна, пасна и на тестера. Никаква разлика с продукта, не пише тестер.

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 16:16 от Джемма

# 662
Тъкмо и аз си го поръчах, на сляпо, продукт, изкупили сте тестерите Simple Smile)) и ми се обадиха дя потвърдят, дано до края на седмицата да пристигне, че съм нетърпелива

# 663
Пристигна ми Rochas L'homme от makeup, добре опакован както винаги, нямам забележки. Приятен аромат, бих го определил като комбинация от Coach Platinum и Bleu de Chanel. Напомня ми още някой аромат, но не се сещам точно кой.
За първи път имах мостра подарък - крем против бръчки. Satisfied

# 664
Пък аз като купих Оцелота, накупих 3 литра професионални шампоани L'Oreal и още толкова балсами, и ни една мостричка няма... Мрън!

# 665
Пристигна ми Rochas L'homme от makeup, добре опакован както винаги, нямам забележки. Приятен аромат, бих го определил като комбинация от Coach Platinum и Bleu de Chanel. Напомня ми още някой аромат, но не се сещам точно кой.
За първи път имах мостра подарък - крем против бръчки. Satisfied

Честит! А аз редовно получавам мостри
на мъжки парфюми 😂😂😂

# 666
  • вкъщи
https://makeup.bg/product/9182/
Този аромат дали е хубав? Звучи ми като мой и цената е ок.
А оцелотът ориенталски ли ухае? С този тамян ми е странен..

# 667
Да, но е много рафиниран ориенталец. Тамян аз не усещам. Както писах, ако имаш парфюмерия под ръка, пробвай Coco Chanel (по-скоро едт, но и едп ще те ориентира). Много, много са близки, ще е кощунство да кажа еднакви. Снощи го носих вечерта на открито и при всеки полъх ме радваше цялата вечер!

# 668
Не издържах аз и поръчах мъничка тридесетичка Мон Герлен Флорал от Парфимо, има всякакви варианти.

# 669
Да се похваля, дойде ми поръчката от Нотино. Уж за летен парфюм влязох да поръчам, то какво стана..
Първо, Lalique Le Parfum- като за поръчка на сляпо, много ми харесва, не е толкова тежък, колкото очаквах и не е толкова странен аромат, както четох по ревюта. Бих казала женствен, топъл, лека сладост, според мен е пудрен, без да претендирам да разбирам особено, но само на китката пръснах, надявам се да се развива интересно.

Другата ми сляпа покупка, с която да душа народа из мръсните жеги е Al Haramain Million, парфюмирано масло. Страхотно е! Изключително приятно, не е зверски тежко, има цитрус малко и синя слива, които спасяват от припадък, много съм доволна.

Последна редакция: вт, 30 юни 2020, 14:57 от Захир

# 670
Скрит текст:
Да, но е много рафиниран ориенталец. Тамян аз не усещам. Както писах, ако имаш парфюмерия под ръка, пробвай Coco Chanel (по-скоро едт, но и едп ще те ориентира). Много, много са близки, ще е кощунство да кажа еднакви. Снощи го носих вечерта на открито и при всеки полъх ме радваше цялата вечер!
И аз днес съм цял ден в жегите съм с Бубу Sunglasses - това е името на оцелота на Салвадор Дали, неговият домашен любимец, вдъхновил създателите на парфюма La Belle Et L'ocelot.
Скрит текст:
Прекрасен е дори в жегата! Не досажда, не дотяга, не души. Нося се в облак от тънък и луксозен аромат на фин и сладък тамян, и на слънце. Nature Sunny Чак ме е яд, че е толкова недооценен този парфюм. За пренебрежителните 20-30 лв., парфюмът в комбинация с бутилката ухае като за 300. И да ме прощават скъпарските марки, ама ги праща да се срамуват в ъгъла.
Скрит текст:
P.S.
Така се отнесох с парфюма, че забравих да похваля Мейкъп. Blush
Пристигна на третият ден от поръчката, обезопасен по всички правила, в перфектно състояние - кутия, целофан, бутилка и с празен ход. Доволна съм за пореден път.

Последна редакция: вт, 30 юни 2020, 16:42 от Sysly

# 671
Абсолютно frou-frou е Бубу! Grinning Чувствам се мадама с този парфюм! 😝💝
Представям си, че Джесика Рабит мирише така. 😁

Последна редакция: вт, 30 юни 2020, 15:59 от Анонимен

# 672
Много сте лоши с тази красота Grinning Много се чудя обаче, хем харесвам сладки бомби, хем чудовища като Пантерата.

# 673
А тестера не е ли наличен вече,че не го откривам?
Да попитам от мейкъп об аждат ли се за потвърждение
Скрит текст:
,че никак не искам да ми се обаждат..

Последна редакция: вт, 30 юни 2020, 16:11 от sasi6

# 674
La Belle Et L'ocelot ли е това? Ей, ще ме вкарате в грях.... Ще търся къде да го тествам този аромат, по описанието звучи много уау.

Общи условия

Активация на акаунт