Изпитани сайтове за парфюми - 27

• 55 057
  • 726
  •   1
Отговори
# 705
  • Sofia
Благодаря ви много! Flowers TulipFlowers TulipFlowers Tulip

# 706
Момичета, препоръчайте сайт откъдето да поръчам Kenzo Flower Eau De Vie парфюм ?
В дъглас ми излиза цена 94 лв за 50 мл , а в Make up  - 100 мл / 134 лв.

Бихте ли ме насочили и към друг сайт, където да е по-изгоден ?

Последна редакция: ср, 01 юли 2020, 10:14 от alethea

# 707
Поръчах The only one intense от elfragrance.bg. 50мл 108 лева. Идеална цена ми се струва. Водих ММ миналата седмица до мола и страшно много го хареса, а той много рядко се впечатлява от парфюмите ми и каза, че трябва да си го взема със сигурност Simple Smile и на мен много ми харесва, а и има убийствена трайност върху мен.

# 708
Ох, вече край, в голям грях съм, сега ако награбя и два парфюма...отидЕ..
Някой ползвал ли ги е? Хубави ли са? Моят съпруг обича много ориенталски аромати, и той като мен. Освен това е пилот, гледам тука господина на опаковката и той, даже с нашивки Simple Smile Мисля, че ще се получи супер като за подарък, но така на сляпо не знам дали да рискувам..И сайта го чувам за пръв път, поръчвали ли сте от там?
Сайтът е супер коректен, аз на твое място, да съм го купила до сега! Пилот - хубав парфюм със самолетче - подарък... Еха! И питаш още?!? 😁

# 709
Ох, вече край, в голям грях съм, сега ако награбя и два парфюма...отидЕ..
Някой ползвал ли ги е? Хубави ли са? Моят съпруг обича много ориенталски аромати, и той като мен. Освен това е пилот, гледам тука господина на опаковката и той, даже с нашивки Simple Smile Мисля, че ще се получи супер като за подарък, но така на сляпо не знам дали да рискувам..И сайта го чувам за пръв път, поръчвали ли сте от там?
Сайтът е супер коректен, аз на твое място, да съм го купила до сега! Пилот - хубав парфюм със самолетче - подарък... Еха! И питаш още?!? 😁

Oххххх, горкият ми слаб ангел.. Толкова му трябва. Ми иска ми се нещичко да му взема, той на мен все ми носи.. някой по-разбиращ тук може ли да ми опише парфюмите, дамския хубав ли е и той? Мисля си да взема направо комплекта, да не съм капО и аз Simple Smile

# 710
tuali, за това ли говориш http://www.elfragrance.bg/jean-paul-gaultier-classique-gaultier- … jeni-p-17842.html или за мъжкия парфюм от твоя линк? И аз се обърках?!? 😊

Ха, днес заглавието си е за ЕДП. Да, това получих. Има обаче осезаемо нероли, цитрус и жасмин в моя, та описанието на пирамидата все още ме учудва дали е точното. 🤔. ЕДТ го има само в един друг сайт, има и мъжки.

# 711
Бутилката е абсолютна красота, последно време май по външен вид взех да ги избирам. Някой може ли да съпостави стюардесата с JPG Classique essence, моля?
Чакам си Ла бел от Парфимо. Поръчах в петък, от понеделник имам номер на товарителница и до там. Още ще чакам явно.

# 712
Е, четете, де! tuali си направи труда да го опише детайлно в парфюмната тема още вчера.

# 713
  • София
Във физическия магазин на Нотино от днес са заредени ароматите на Atelier Cologne и Maison Margiela. Simple Smile Ще има и малки флакони по 10 мл. Wink Т.е. има ги, но все още не са активирани за продажба в системата им.

# 714
Е, четете, де! tuali си направи труда да го опише детайлно в парфюмната тема още вчера.
Прочетох го още вчера, но молбата ми за съпоставка беше конкрентно свързана с фланкъра Есенс, а не с първообраза, чийто разлики със стюардесата вече бяха изтъкнати.

# 715
За жалост, не познавам Есенс. И на мен ще ми е интересно някой да ги сравни...

# 716
Прочетох го още вчера, но молбата ми за съпоставка беше конкрентно свързана с фланкъра Есенс, а не с първообраза, чийто разлики със стюардесата вече бяха изтъкнати.

И аз четох, рових, четох, рових...запалихте ме с Classique Eau de Parfum Airlines, но освен във фрагрантиката
(https://www.fragrantica.com/perfume/Jean-Paul-Gaultier/Classique … rlines-60943.html)
никъде не намирам описанието, което дава tuali за парфюма. Освен там да са сбъркали?!?

# 717
Мнението й е в парфюмната тема на 30 стр. , #720 и е придружено от страхотни снимки. Heart Eyes

Последна редакция: ср, 01 юли 2020, 19:22 от ina-mina

# 718
  • Балчик
Мисля, че е супер цената, има и 6% с код JULY:
https://www.parfumi-shop.net/product/33634-hermes-l-ombre-des-merveilles-b-o.html

# 719
  • Пловдив
Hermes имат намаление в този сайт, аз гръмнах един Цитрон Ноар🍀

Общи условия

Активация на акаунт