Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 66

• 27 350
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
Диде се е щракнала с Емил Марков. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 106
Много са сладки, радвам се, че Емил е остригал къдриците. Интересно дали Диде продължава четвърти ден да снима с нощницата Grinning

# 107
  • София
Диде сияе, много е хубава.
Моски, ще трябва да свикнем, че в този сезон ще гледаме Зорница повече с болнична пижама. Имам чувството, че лекарския екип ще е по-скоро изключение Simple Smile
Обаче Зо няма корем, явно ще проследим цялата бременност с всички възможни съпътстващи проблеми, а за капак - човекът от миналото, който ще и припомни изнасилването.

# 108
Искам да попитам: Ковачев сватбен костюм ли носи на новите снимки?
И защо говорите за човек от миналото? Ще има сблъсък с човек, който ще върне З. в миналото, самият той не е от миналото.
Също така не ми се гледа изобщо тази драма, защото З. вече премина през много стрес докато беше бременна, сега ще преминава през още по-огромен, режисьора каза брутални събития. Това е вредно за бебето и в реалния живот може да се роди с увреждания, нямам предвид само физически. Ужасно извратени са сценаристите и нямам думи просто. Как се кефите изобщо че ще гледате още подобни драми Sad

# 109
Марио е в костюм, дали е сватбен - божа работа 😀 Според мен по-скоро не, но не изключвам възможността. Въпреки че не схващам каква би била идеята зад една поредна евентуално провалена сватба, а и не мисля, че някой от тях има мераци за това.
За човека и аз мисля, че ще й напомни, а не е от миналото, щото не виждам кой ще е иначе, то няма такива.

# 110
  • София
Ами не става ясно дали е познат от миналото на Зорница. Ясно е, че ще е нещо, което ще я разклати психически и ще е свързано с изнасилването. И преди писах, за мен е странно, че връщат тази линия и то след като два сезона не мъцнаха по въпроса, дори и намек нямаше.
Марио е костюмиран, но и Нора и Поли са официални (поне така ми се струва от изтеклите снимки). Явно е официално събитие, на което присъстват лекарите, но без Зорница, защото  тя е  с болничен халат и нощница.
Иначе ако не са драмите ще е страшна скука, но да, не е лошо да има и някакъв баланс, защото понякога шрекрачват границата. Все пак си мисля, че каквото и да са ни приготвили, накрая ще има happy end.

# 111
Прочетох във Фейсбук коментар на фенка на Ернестина Шинова, че това ще е последен сезон -тя и преди е издавала дребни спойлери и явно има вътрешна информация. Тоест за мен лично интрига няма да има и няма да ми е интересно, на края на сезона бебето ще се роди и всички ще са щастливи като в приказките. То и предния сезон всичко се разбра още с промото за сезона. Нищо интересно не можаха да измислят, само няколко епизода психопатщина, която ме отврати.
А Диана играеше фалшиво постоянно и даже разваляше сцените на Хаджихристев.
 Но стига съм се оплаквала, все пак не мога да не го изгледам докрай, колкото и да е зле.

# 112
То не е задължително гледането. Но не знам защо се смята задължително мрънкането. 😀
А това за Буков искрено ме разсмя. Момчето е страхотен сладур и безкрайно му симпатизирам, както и на малката гад героя му, ама така театрално изкуствено рецитира и гримасничи, че може да те докара до конвулсии 😄

Иначе аз знам какво ще стане с двамата персонажа от пети сезон още. Но ми е интересен начина, по който се случва 🎉

# 113
Mosquita, какво клише само… Естествено, но понякога имаш нещо като обсесия и искаш да изгледаш всичко до край. Нямаше да мрънкам ако показваха нещо стойностно, нали?
Смей се, колкото искаш. Ти си фенка на Диана явно и я виждаш в някаква друга светлина. Аз при нея виждам само много редки проблясъци, последните от които май бяха в 6-ти сезон. Буков в нито една сцена не е бил фалшив колкото Диана може да бъде фалшива. Даже изобщо не си спомням да ме е разочаровал в някоя сцена. Аз даже не съм му и фен (между другото, прилича ми на неосъзнат гей в реалния живот).
Много смело изказване е последното. За мен си беше явно, че върнаха Ковачев, защото Юруков е отказал  да снима повече от 2 сезона.

# 114
Хах, а аз на такива разкрития от вътрешни източници не вярвам. Имам дежа вю, с едно емблематично “от кухнята” 😂.

А драма ако няма, едва ли някой ще гледа. Аз съм ок, ако не се прекрачват граници. Апостолова в тази насока съм я ковала десетки пъти.
За този сезон обаче, усещането ми е добро. Да видим.

Не ми харесва посоката, в която отива разговорът. Да поплюем заедно 🤔.

# 115
  • София
Аз не вярвам на подобни коментари - едва ли от сега знаят дали ще е последен сезон. Но е много вероятно за Диана и Велислав това да е финал.
Всъщност още с промото на седми сезон стана ясно, че Табаков и Огнянова няма да имат бъдеще - срещнаха се и се разминаха. А и така се развиха нещата след лъжите на Табаков, че щеше да е лудост да ги съберат. Така че хич не вярвам на това, че са върнали Марио, защото Юруков не искал да снима. Ако беше така щяха да вкарат някой друг, а не да връщат и да се чудят как да оправят фиаското от шести сезон.
Упржнението с изкарването на Марио си беше за успокоение на страстите на някои фенове, а сюжетно - напълно лигично. Дадоха време на Зорница първо да преживее изнасилването и после зависимостта си от Банков. След това вече мижеха да сложат нещата на правилната основа.

# 116
Не ви карам да вярвате.
Естествено че ще се срещнат и ще се разминат в промото. Нали ако ги съберат после няма какво да ги правят и трябва или да излязат от сериала или да ги тикат напред с купища безсмислени сцени както правят от 2 сезона насам с З. и М. само и само да показват Диана.
И защо да не върнат Марио, а да вкарват друг? Нали трябва да има драма и фантастика.

# 117
  • София
Аа, аз не знаех, че имаш вътрешна информация. Аз написах мои разсъждения по темата. Все си мисля обаче, че не така лесно се изкарва и после се връща актьор  в сериала, ако не са имали предварителна уговорка.

# 118
Добре де, ти какво очакваш? Влизаш в тема, която е направена, за са споделяме симпатиите си към тримата актьори, за да ни обясниш, че те са некадърни? Clever 😁

Така е, скучна е историята им, но няма друга за съжаление. В този сериал само отчаяните се снимат. А какво пречеше да съберат Зорница и Табаков в седми сезон, да преживеят драмата с Диана и да отпрашат към залеза в края на осми, щом само заради нежеланието на Юруков не са ги събрали? И така хем ще си изпълнят плана, хем няма да ни отегчават с историята й с Марио. При положение, че е доста некадърна Диана, не вярвам да им е важно да я държат.

# 119
Тро-ло-ло 😂.

Общи условия

Активация на акаунт