Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 66

• 27 352
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
Извинете, повече няма да пиша в тази тема. Съжалявам че ви извадих от идилията, която явно искате да цари тук.

# 121
  • София
Извинете, повече няма да пиша в тази тема. Съжалявам че ви извадих от идилията, която явно искате да цари тук.

Добре де, дай някое достоверно инфо. На мен ще ми е интересно да прочета.

# 122
Сега, ако трябва са сме сериозни, ясно е на всички ни, включително и тука, че образът на Огнянова беше създаден за Банков и там беше истинската голяма любов. За съжаление нещо се случи и така и не можаха да я довършат. Мен ако питате, ако е трябвало да извадят Вергов, трябваше да махнат с него и Диана и да им затворят историята като двойка, ама на, решиха да развиват лакардии още пет сезона. Ние обаче се радваме на Диде, та покрай нея и другите намазват ☺️

# 123
  • София
Цял живот ще съм им благодарна, че покрай Диана вкараха Велислав 😂😂😂
Но въпрекк това ми е любопитно ако има някое вътрешно инфо

# 124
Това, че Юруков е казал, че ще снима само два сезона, и затова, че са върнали Марио, защото той е напуснал, това звучи доста нелепо. Не мисля, че съфорумката има вътрешна информация. Това са напълно нейни предположения. Моите впечатления от всичко, каквото се случи дотук, са съвсем други, но не искам да споделям.
Мисля, че историята с Марио беше прекъсната, може би защото са искали да развият една основна история с Банков, и предвид, че не се знае никога, докато не се види рейтинга накрая, ще има ли следващ сезон, те просто лавират.

# 125
  • София
Хъмбъл, а Виктория/Духовникова?
Не знам защо тя се пренебрегва, а повярвай ми екипът би се съобразил повече с нея, отколкото с Диана.
Опс, сега те прочетох внимателно - съгласна съм с теб. И според мен е заради това, но не им се получи.

Надявам се съфорумката да има инфо и фа го сподели. На мен такива клюкини са ми интересни, та дори и да са ЕЖК

# 126
Според мен те не са знаели дали Вергов ще се върне и затова вкараха Велислав да има някой покрай Зорница. После Вергов се върна признавам тука малко ми се губи що не им върнаха историята, все пак имаха два сезона време за това но допускам и Вергов да е предпочел да играе с Духовникова, като по-близка и по-утвърдена актриса и заради това. Не знам, много ми е любопитно какво става в кухнята, ама всички мълчат като партизани, егати. 🙄

# 127
Защо трябва да имам вътрешна информация? Просто гледам какво става и се водя по пътя на логиката.
Иначе Иван Юруков казва дословно в скорошно интервю за 24 часа, че иска да се държи настрана от сериалите и има други приоритети. Мисля, че това е интервюто: https://www.mila.bg/article/8801264
Това ще ми е последния пост наистина. А вие какво се правите на ударени? Нали Велислав беше разбрал в последния момент, че няма да участва в 7-ми сезон. За какви уговорки ми говорите? Явно Диана им е приоритет. Затова не я извадиха заедно с Вергов, после заедно с Юруков. Вече го казах.

# 128
Лили, не се сърди де, ние сме малко кибритлийки, ама не сме зли кучки 😄
Велислав го извадиха внезапно, в това спор няма, ама на мен и до днес чуденето ми е защо. Защо изваждаш един персонаж и вкарваш нов, пък после го връщаш, пък новия си тръгва. Не ми се върти да е сюжетно, неква друга врътка стана. И защо толкова държат на Диана, това също остава неясно. Иначе ако държат да я запазят и да са напълно сигурни, че ще е с мъжа, дето са й отредил, им предлагам да ги съберат с Тасев, той и без това ще се пенсионира в сериала 😁

# 129
Аз знам защо, предполагам де. Тогава нали бях луд фен на Батко ровех навсякъде, та усещането, че Велислав е недолюбван в продукцията растеше.. И целият хейт, който се изля върху него от феновете, най-вече тези на Банков. И, логично, като докараха историята му до някакъв логичен край, да решат да пробват с някой по-обичан и популярен актьор. И кой да е - Иван Юруков. И аз тогава много се зарадвах, че ще играе, но ролята се оказа голяма лъжица за него.
И Милошев явно е осъзнал грешката си. Представям се как се е извинявал на Велислав, какво ли е мазал като обяснения.

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 20:32 от HumbleDrumble

# 130
99.9 съм сигурна, че го извадиха заради Вергов. Но не мога да разбера защо. Вергов е казал или той, или аз? Вергов е обещал да седи, ама после ги е прецакал? Нещо друго, което ми убягва? Така и не открих отговора на тоя въпрос.

# 131
А после го раздаваше приятел с него. Не му вярвам на тоя лицемер. Всички от екипа му лижеха гъза, всички го следяха в инстаграм, но никой не последва Велислав.
Особено оня Стефчо🤣 Дето нищо не бях казала толкова, но толкова се беше засегнал Вергов, че чак операторчето ми се беше обидило.

# 132
  • София
Лили, защо последен пост, ние така си говорим, ела да видиш какво става когато Зорница сгази лука - до бой стигаме.
Иначе си права за интервюто на Юруков, но все пак то идва повече от година след вкарването му в сериала, не знаем дали такива са били първоначалните му намерения.
И за Велислав си права, но тогава той каза, че е кратка почивка, та е възможно и да са имали договорка за един сезон пауза.
Не знаем какво се случи и едва ли ще разберем, за жалост. Гледаме какво дават и го приемаме.

Хъмбъл, аз друго инфо имам за отношението на екипа към Велислав, пък твоя нов любимец му е голям фен Wink

# 133
Аз инфо нямам, просто такива ми бяха усещанията. Но и аз бях доста пристрастна.

# 134
  • София
А, аз съм сигурна, че Вергов е бил фаворизиран над всички останали. Той ди беше звездата на продукцията. Моето инфо е от позната, която беше част от екипа до средта на 5-ти сезон.

Общи условия

Активация на акаунт