Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 66

• 27 351
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
Много смешно... Аз нямам проблеми да си мълча.

# 91
  • София
Много смешно... Аз нямам проблеми да си мълча.

И защо ще мълчиш? В крайна сметка тук сме, за да се забавляваме, а нищенето на историята е част, понякога дори най-хубавата. Не виждам защо трябва да се мълчи само защото на някого не му харесва дискусията 🙄

# 92
  • София
Лошо е, когато дискусията е по-добра от филма 🤪 После идва разочарование 😍

# 93
Още по-лошо е, когато си говорим тихо и кротко и някой влиза с шут през вратата... Whatever.

Някой пази ли онази снимка от старата им фотосесия, черно-бялата, да я сложи? 🤗

# 94
Разкошни са снимките 😍. И определено тези от 6-ти сезон бледнеят.
Сега изгледах репортажа в новините. Страст и кръв 😱.

# 95
Още по-лошо е, когато си говорим тихо и кротко и някой влиза с шут през вратата... Whatever.

Някой пази ли онази снимка от старата им фотосесия, черно-бялата, да я сложи? 🤗

Моски, за тази ли говориш???

# 96
Даааа, Дани, точно за тази. Прекрасна, разкошна и невероятна е тази снимка 😍

Но да, определено новите са ми фаворит.

Дрийми, подготвиха ни, че ще е интересно, сега с любопитство ще чакам заглавието на сезона. И промото, което все не запомням кога го пускат, май около месец преди началото 😀

# 97
Точно вчера си мислех и аз кога излизаха промотата за есенния сезон 🤔. Средата на август сякаш.
Аз освен промото и името на сезона, чакам и корицата. Досега толкова внимание на Зорница и Марио при обявяването на сезона не са обръщали. А този път са в центъра. Та може картинката също да е с тях 😊.
За нови герои аз ли изпуснах или нищо не казаха?

# 98
  • София
Доколкото помня, промотата на последниъе сезони излизат около две седмици преди началото. Очаквам някъде началото на септември да го пуснат и тогава да стане ясно и името на сезона.
Ох, разкошни са им снимките, голям и неочакван подарък. Сега очаквам Велислав пак да мине в дълбока нелегалност и ще се надяваме на Диде да качи някоя снимка или някой от другите актьори да го изненада със селфи 😂

# 99
Роси, Велислав се раздаде вчера. Интервю, фотосесия, снимка с колегите,направо го изтощиха 😂
Иначе друг път Велислав да е откривал сезона е било само в пети.
Абе в репортажа дават сценария по едно време, не можаха ли да го зуумнат, какви репортери са 😂

# 100
Роси, Велислав се раздаде вчера. Интервю, фотосесия, снимка с колегите,направо го изтощиха 😂
Иначе друг път Велислав да е откривал сезона е било само в пети.
Абе в репортажа дават сценария по едно време, не можаха ли да го зуумнат, какви репортери са 😂
Скрит текст:
Cнощи съм се смяла сама с глас. Репортаж, фотосесия, Диде пусна 15 чуруликащи поста и снимки, свързани с началото. A Велислав, далеч от тия вълнения - поредното небе JoyJoy Hо и това е някаква активност, още не е минал в дълбока нелегалност Stuck Out Tongue Winking Eye. A ние винаги можем да намерим символика в изгрева, нали Joy

# 101
Злати, абсолютно предвид активността на Велислав можем да сметнем, че и той е бил превъзбуден вчера, щом пусна снимка 😂

Последна редакция: сб, 18 юли 2020, 12:00 от Mosquita

# 102
Нещо малко по-различно, Велислав в радио театър
https://www.bnr.bg/post/101310701

# 103
А Диана продължава да се вълнува. Сложила е една от снимките в сторито си в Инстаграм ❤.

# 104
Злати, да си припомним и първата им "фотосесия" 😄

Ако съдим по снимките от пети до десети сезон са се приближили един до друг 😂

Общи условия

Активация на акаунт