Паническо разстройство - тема 44

• 35 110
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
E фитнес гривна тракер. Аз бях препоръчал Honor Band 5 или Xiaomi Band 4. Като цена/качество е най удачно. Следи пулс, сън и разни активности. Не е лошо.
Аз бивам, пак ми е зле, ама няма драма, каквото ще да става.

# 106
  • sofiq
Здравейте днес си пуснах изследвания и нищо не мога да разбере.Утре ще ги види лекар.Някой ако разбира моля да каже нещо.Вече ще побъркам,какво да изследвам и търся.[/img]

# 107
Джери изглеждаш Супер! Напълно съм съгласна с теб, че преди всичко трябва сами да си помогнем. Трябва да си изградим начин на живот, който ни удоволетворява и ни кара да се чувстваме спокойни.
Желая успех и кураж на всички с не леката борба с ПА

# 108
  • sofiq
Резултатите ми:
Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 20:36 от Не се сърди, човече

# 109
Стаси, значи нямаш заболяване по тия изследвания, но виждам изследвания на сомалиец! Кой по дяволите има холестерол 3?!? Спазваш някаква много неправилна схема на хранене , отделно натрия е много нисък, това обяснява, ако кръвното ти е системно много ниско. Истината е, че трябва да започнеш да ядеш по нормално. Това е точно изследване на гладен и недохранен човек. Анемия също е възможно да имаш, обаче ако се нормализира режима, мисля, че ще се оправят показателите. Сподели дали пиеш някакви диуретици, или добавки за отслабване? Щото натрия се изпикава, не изчезва сам.

# 110
  • Цюрих
Стаси, изследванията ти са добри. Имаш желязодефицитна анемия. Хемоглобинът ти е нисък, а също и общият обем на еритроцити. Леко са намалени някои левкоцити, а това е също характерно за анемията, стойностите да са към долна граница. За феритина стойност не видях, но  ти е доста под нормата.Толкова, че не са могли да го хванат. Стойност 2 е най-ниската. Това говори, че нямаш желязо в депата, изчерпани са и има недостиг на кислород към органите.
Както казва и Георги, натрият е нисък заради диуретици или безсолна диета.
И аз нямаше да знам, ако скоро една моя приятелка доктор не ми беше казала всичко това. Аз също открих анемия скоро и сега пия Малтофер. Нищо страшно, ще мине. Но задължително с добавка желязо. Хемоглобинът само с храна няма да се вдигне. От храната се усвоява 2.5 мг желязо на ден, а от добавката-на 100мг хапче се усвоява 10мг.Ако ми кажеш колко килограма си, мога да ти кажа какъв ти е дефицитът на желязо.

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 20:02 от carrotcake

# 111
  • sofiq
Не спазвам никаква диета, пия добавки хранителни. Явно трябва да си сменя начина на хранене

# 112
  • Цюрих
Не спазвам никаква диета, пия добавки хранителни. Явно трябва да си сменя начина на хранене
Хемоглобинът ти е 106,долната граница е 116,120.Само от ядене няма да стане. Почвай добавка, да не стане по-зле.

E фитнес гривна тракер. Аз бях препоръчал Honor Band 5 или Xiaomi Band 4. Като цена/качество е най удачно. Следи пулс, сън и разни активности. Не е лошо.
Георги, благодаря за информацията. Ама не те ли дразни, когато спиш, не ти ли пречи?
И друго-не те ли облъчва, ако изисква уай фи връзка?

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 20:37 от Не се сърди, човече

# 113
Георги, благодаря за информацията. Ама не те ли дразни, когато спиш, не ти ли пречи?
И друго-не те ли облъчва, ако изисква уай фи връзка?
Не, тя не се усеща, много е лека. С блутут е вързана, облъчва колкото на комшията Булсаткома.
Стаси, месо повече. То добавки хубаво, ама не става само с желязо. За да се усвоява то са нужни други минерали. Виж някакъв голям комплекс.
Бих препоръчал за начало едно от тези:
https://www.silabg.com/bg/831-NOW-Eve-Womens-Multiple-Vitamin-90-Tabs-.html

https://www.silabg.com/bg/9877-GNC-Womens-Ultra-Mega-90-Caps-.html

И двете формули са добри, по лична преценка вземи, аз самия съм фен на Now, но GNC ползват хубави суровини, които не са от Китай.

# 114
  • sofiq
carrotcake, 64  съм.
Писа ли сте ми на лично, но не мога да ви отговоря.

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 20:38 от Не се сърди, човече

# 115
  • София
И аз не мога да отговоря на ЛС на carrotcake. Иначе утре сутрин ще пускам изследвания, последна справка - ще пусна феритин и желязо, CPK, Д димер, хромогранин а, ПКК. Няма да пускам хомоцистеин, за цьолиакия, витамин Д, защото пия Б12 и Д вече, а не употребявам глутен от месец и няма смисъл да ги пускам. Кажете ако се сетите още нещо, защото не ми се боде 100 пъти.

# 116
И аз не мога да отговоря на ЛС на carrotcake. Иначе утре сутрин ще пускам изследвания, последна справка - ще пусна феритин и желязо, CPK, Д димер, хромогранин а, ПКК. Няма да пускам хомоцистеин, за цьолиакия, витамин Д, защото пия Б12 и Д вече, а не употребявам глутен от месец и няма смисъл да ги пускам. Кажете ако се сетите още нещо, защото не ми се боде 100 пъти.
СРК - МВ ли? Добре са тия, щом другото си пускала и са ОК захари и такива. Виж да видим какво ще стане.

# 117
  • София
Готова съм с изследванията. Без хромогранина, защото ще го работят чак на 07.07

# 118
Готова съм с изследванията. Без хромогранина, защото ще го работят чак на 07.07

Активно ти търсят феохромацитом. Пиши, като излезе и хромогранина и да видим. Видно си с анемия, въпроса е дали има и доброкачествен тумор на надбъбрека. Ехография правена ли е?

# 119
  • София
По-скоро няма тумор.Правиха ми ехография. В дясно няма нищо на надбъбрека, а в ляво, заради анатимичната особеност не се виждало хубаво, но по-скоро и там нямало нищо. Всичко ми излезе от ендокринологията и е ок. Това ми го пусна гастрото - за други тумори. Мен сега най-ме притеснява това на яйчника. Доктора вчера ми изкара акъла. Интересно, че сега хемоглобина е малко по - висок. Преди седмица беше на долна граница. Може би, защото снощи по повод рожден ден си позволих парченце торта. А сутринта няколко глътки кафе. Анемия? И какво да правя сега?

Общи условия

Активация на акаунт