Паническо разстройство - тема 44

• 35 197
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
Аз по принцип си спя, но се преместихме в нов блок и всичко се чува. Комшията под нас обича в 3ч сутринта да си пуска някакви мачове ли какво гледа не го знам, този пък до нас става към 6ч и почва да говори по тел,явно работи. Шоуто е голямо. Снощи например заспах веднага в 22ч, но се събудих в 3ч от този под нас, чукнах му и намали, но аз не заспах до 5ч. Тъкмо заспах и трябваше да стана в 6.30ч. Мразя такива нощи, защото заради някой друг аз го отнасям. Друг е въпросът, че съм много чувствителна на шум и за това се събуждам.

# 466
Доналд Тръмп казва, че спи не повече от 4-5 часа нощем, същото твърди и Мариса Мейър. От друга страна Тим Кук и Бил Гейтс никога не спят по-малко от 7-8 часа.

Всичко зависи колко е дълбок съня.

# 467
За хапчето при прилошаване при път аз пиех едно друго и спях докато пътувам но после се чувствах доста зле и спрях да го пия, в смисъл като замаяно ми беше и то дълго след път.
Аз заспивам като пън ( но сега ме подсещате) от всички противоалергични, няма как да ги пия обаче за сън. Даже един фервекс като ударя и съм заспивала на работа и ме гонят ( в кръга на шегата) да си спя вкъщи.

# 468
Аз заспивам от Тайлола и от бира. Една бира изпивам и едва гледам.

# 469
И мен преди ме приспиваше алкохола. Една чаша вино вечер и спях като бебе. Но сега ще ми трябват поне 3 чаши, или поне 200 твърд алкохол. Ама нима ще се напивам всяка вечер 😀 . Впрочем на Тръмп му личи че спи малко. Ми не си е добре човекът 😀
На мен и тази нощ ми се получи с дименхидрината. През деня се чувствам добре. Ще видим до кога 😀

Последна редакция: пт, 24 юли 2020, 17:44 от Salii

# 470
  • София
Тъкмо щях да кажа същото за Тръмп Joy

# 471
Сали, с "професионалния" ми опит по половинка концентрат ще трябва да удрям. Аз заспивах, но се будих след няколко часа и не можех да заспя. Ми въобще не е у ред човекът, то такъв ми се полага!

Пак някой/я ще дойде и ще ни каже - алкохолички!

Успях да отида до магазина. Бавно, с мъки. Седя и се хипохондрирам - ако имам бъбреците и ковид!?
Но вчера - 5 ден е фатален за ковид. Или ще почна да става по-зле с кашлица, или ще почна да се подобрявам.

# 472
  • София
Джери, а по-добре ли се чувстваш?

# 473
Jerry наскоро четох че може да караш грип и ковид заедно, за бъбречна криза и ковид няма още статии.
Оздравявай, миличка! Да ни качваш снимки.

# 474
Здравейте, момичета! От 4 месеца пия Сероксат по 1 и 1/2 и Клонарекс, който вече спирам, от него пия сутрин по 1/2.  От няколко дни съм доста напрегната и почти всеки ден с главоболие. Какви лекарства пиете за главоболие, че четох някъде че доста обезболяващи не се пият с антидепресанти?

# 475
Здравейте хора...3 месеца мъки...задушаване от сутрин до вечер, липса на апетит,гадене,постоянна замаяност,изтръпване на лице,крака,ръце,стягане в гърдите,сърцебиене от време на време,буца в гърлото ,абе всички екстри и то постоянно,всеки ден....един куп лекари,изследвания,гастро,ямр на глава,унг,3ма кардиолози,2ма невролози,пулмолог и др...накрая преди 10 дни психиатър..изписа ми серопрам по 1/2 сутрин,клонарекс 0.5 1/2 сутрин,1/2 обед,1 вечер и флуанксол 1т вечер...предупреди ме,че може да ми се засилват симптомите..да ми се гади и т.н...и така 8 дни аз ги пия и бях добре...никакви проблеми...дори изчезнаха повечето симптоми...докато днес не направих някаква ужасна ПА с пулс 150 и кръвно 150/90(моето пи принцип е 90/60)имах чувството,че корема ми изгаряше отвътре...та въпроса ми е това нормално ли е,че аз през тези 3 месеца в които не пиех нищо не съм правила ПА и не съм вдигала кръвно,а сега я получих и то на 9ти ден от приемането на хапчетата....вярно е продължи само около 2 мин(сега остана само сухотата в устата и по затрудненото дишане)...и това чувство за изгаряне отвътре в корема...нормален симптом ли е за ПА

Забравих да спомена,че през тези 3 месеца се мъчих с алора сироп и табл,мента, глог и валериана капки и табл,валидоли,симпатил,стрезам,неолексан,магнезий + б комплекс,витамин б12,витамин д,рибно масло,пчелно млечице,бирена мая,филева киселина(нищо не помага...само стрезам ми махна буцата от гърлото)и когато ги изредих на психиатърката си(между другото тя е психиатър,психотерапевт,психолог)тя се изсмя и каза,че ми трябва лечение,а не успокоение и че понякога може и без хапчета,но понякога само задълбаваш проблема още повече,както съм направила аз.

Последна редакция: пт, 24 юли 2020, 17:35 от Надежда Х

# 476
Момичета, няма такива сладки!
Сега и симптоми на ковид ли да си търся.
Не вдигам 2 дни температура, болки няма. Гадината й, 3 дни по фармакопея  чете с АБ да спадне!

Цури, нормално при намаляване на дозата. Не без никакви!
Това, което знам е, че серотонин и аспирин не можеше. Имаше и за комбинация с нюрофена?

Надежда, ще си почакаш карантината още 10 дни. За около 20 дни почват Дай Боже! да действат АД. И дано са ги уцелили! За около 2 месеца май пълното им действие. Аз почнах АД с повече ривотрил. Но не го пипай!

Как са се оправяли с такава разсеяна дъщеря! Бащата утре е абитуриент в Банско и се разменихме ролите. Цял следобе му повтарям: да не загубиш парите, на не сбъркаш табелите на автобусите.....

Последна редакция: пт, 24 юли 2020, 18:59 от Jerry F

# 477
Джери, обичах да си пийвам алкохол и все още обичам, но си позволявам малко.  Затова и няма как да ме приспи. Когато пия повече, първоначално съм добре, после ми става ужасно нервно, а уж алкохолът успокоявал. На другия ден пък е ба....и гадния махмурлук.
Джери мила,не се филмирай с тоя ковид. Нали си пиеш още лекарствата за бъбреците? Възпалението на бъбреците си е доста сериозно само по себе си. Лекувай се и спокойно. Пък и короната сигурно сме я изкарали вече. Ето че повечето заразени са безсимптомни.
Наде, Джери е права. Рано е да се подобриш. След 20-тия ден ще ти олекне откъм симптоми, а истинско подобрение след месец и половина-два. Няма как, трябва да се изтърпи. Всички сме минали през това. Аз лично не искам да стигам пак до АД, но няма да се заричам. Че като дойде зимата и още съм без работа такава депресия ще ме тресне, затворена в къщи, та не се знае какво ще пия тогава.

# 478
Надежда, ще си почакаш карантината още 10 дни. За около 20 дни почват Дай Боже! да действат АД. И дано са ги уцелили! За около 2 месеца май пълното им действие. Аз почнах АД с повече ривотрил. Но не го пипай!
 Благодаря ти за отговора...мен просто ме очуди че чак на 9тия ден получих ПА...8 дни нямах проблем....а и през тези 3 месеца аз не съм получавала ПА,само една в началото...
А за болкоуспокояващи на мен ми казаха без нурофен,аулин и аспирин

# 479
вчера пих дименхидринат и съм заспал. Това нещо наистина има ефект, но за съжаление на сутринта се чувстваш странно.

може би е подобно като на алкохола. пиеш го вечер и на другия ден имаш махмурлук.

Общи условия

Активация на акаунт