Къде в Бургас? (57)

• 54 852
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Откъм улицата, която е между Изгрев и Зорница. Там е магазин за велосипеди, но си има и човек, който ги поправя.

# 166
Здравейте, медицинско за C категория някой да знае къде може да се извади рано сутрин или след обед?  Само със Св. София успях да се свържа - там е от 9,00 до 11,30 часа.

# 167
  • Бургас
Здравейте, дали работи магазинът за турски стоки в "Славейков" до ВиК и зареден ли е добре,
Кадаиф суров откъде мога да взема?

# 168
Здравейте, дали работи магазинът за турски стоки в "Славейков" до ВиК и зареден ли е добре,
Кадаиф суров откъде мога да взема?
Магазинът работи, зареден е, но от известно време не се продават само турски стоки, а има и от други държави паралелен внос.

# 169
Здравейте ,
можете ли да препоръчате басейн към хотел или не независимо къде в града или някои от курортите  ,който да можем да посетим в неделя , да няма много хора и басейна да е голям .

# 170
  • Пловдив
Здравейте ,
можете ли да препоръчате басейн към хотел или не независимо къде в града или някои от курортите  ,който да можем да посетим в неделя , да няма много хора и басейна да е голям .

Където и да отидете в неделя  - има много хора

# 171
Започнах да боядисвам нещо с тонираща боя, едни малки кутийки по 200 гр.но ми свърши. Да знаете къде в Изгрев мога да намеря някакви тониращи бои, че за една малка кутийка не ми се ходи в момента до големите магазини?

# 172
  • Бургас
Суров кадаиф видях в магазин Гочев в блока на Вардар.

# 173
  • Бургас
Започнах да боядисвам нещо с тонираща боя, едни малки кутийки по 200 гр.но ми свърши. Да знаете къде в Изгрев мога да намеря някакви тониращи бои, че за една малка кутийка не ми се ходи в момента до големите магазини?

Проверете евентуално в железарията на Велека. Само предположение е, не знам дали предлагат наистина.

# 174
Къде да занеса телефон на смяна на счупен тъчскрийн?

# 175
  • Бургас
Ние вече два пъти носим телефон за смяна на тъч, в Славейков, при едно момче Тошко, много разбран, срещу 63 блок кооперацията, ако искаш пиши ми да ти дам номера му Simple Smile

# 176
  • Бургас
Тошко е майстор! От години ходим само при него! Много съм доволна!

# 177
Ние вече два пъти носим телефон за смяна на тъч, в Славейков, при едно момче Тошко, много разбран, срещу 63 блок кооперацията, ако искаш пиши ми да ти дам номера му Simple Smile
Герита85, и аз ще помоля за телефон

# 178
Здравейте, някой случайно да има координати ( най-вече телефон) на мандрата в Българово ( като влизаш откъм магистралата, малко след това вдясно)

Последна редакция: пн, 03 авг 2020, 13:22 от Anichka 89

# 179
Момичета, на входа на "Пясъчните фигури" имаше едно кафе като гъбка и продаваха страхотна лимонада. Работи ли "Гъбката"? Сутрин в колко часа отваря? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт