Къде в Бургас? (57)

• 54 865
  • 737
  •   2
Отговори
# 180
  • Бургас
Пълна химия е за мен таз лимонада... Най-рано съм минавала в 9.30, работи.

# 181
Пълна химия е за мен таз лимонада... Най-рано съм минавала в 9.30, работи.
Благодаря!

# 182
Имам няколко стари електроуреда за изхвърляне. Знаете ли къде мога да ги оставя или някой да ги изкупи за части?

# 183
Здравейте ,
някой да има препоръка за човек ,който да премахне стар неработещ радиатор , както и ориентировъчни цени за услугата ?

# 184
  • Бургас
Имам няколко стари електроуреда за изхвърляне. Знаете ли къде мога да ги оставя или някой да ги изкупи за части?
[/quote  аз скоро предадох една стара микровълнова, даваш поръчка на мейл или тел на фирмата и дойдоха да я вземат от нас

# 185
  • Бургас

Към общината имаше такава фирма, определени дни в месеца минава и ги обира, но първо трябва да се обадиш по телефона. Виж тук има и телефони.

https://www.burgas.bg/index.php?/bg/news/details/1/21579

# 186
Скрит текст:
Къде мога да намеря боя за дрехи? Продава ли се изобщо?
За цялостно боядисване или за рисуване? Javana и Lucas са от най-добрите марки, и цяла дреха съм правила с боя на прах, която се разтваря, и съм рисувала текстил. Нямат нужда от допълнителна фиксация, коприната се фиксира с ютия без пара за всеки случай. Мисля, че имаха и бои за боядисване в пералня. В Бургас ги има в Армстронг до църквата "Св.Св. Кирил и Методий". Имат и сайт за поръчни.

Сега видях отговора. За боядисване на мъжки панталони, т.е. цялостно. Ще предам препоръчаните марки /боята не е за мен/. Благодаря Flowers Hibiscus

# 187
  • In my tropical dream
Мога ли да си направя pcr тест за коронавирус в събота или неделя и да получа резултата в понеделник и то не в края на деня? В коя лаборатория? Трябва ми за пътуване, а полетът е във вторник рано сутрин, че и от София. В петък е рано, в понеделник е късно...

# 188
Рамус.
На мен също ми трябва резултата да го получа до края на раб.ден в понеделник.

# 189
Някой знае ли, добър златар за разширяване на брачна халка?

# 190
Купували ли сте от тези индиански палатки за игра за деца от джъмбо колко им е цената и как са като качество?

# 191
  • Пловдив
Здравейте, дали мога в момента да намеря някъде олекотени завивки от порядъка на 10-12-15 лева? От Пловдив съм, но в момента ми трябват в Бургас.

# 192
Здравейте, дали мога в момента да намеря някъде олекотени завивки от порядъка на 10-12-15 лева? От Пловдив съм, но в момента ми трябват в Бургас.
https://www.moemax.bg/index.php?show=p&sgid=60

# 193
Извинявам се, ако темата не е за тук и се види странна за някого, но се опитвам да намеря телефон на гледачката Тинка от Горно Езерово. Ще съм благодарна, ако някой го сподели.

# 194
  • Пловдив
https://www.moemax.bg/index.php?show=p&sgid=60

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт