Къде в Бургас? (57)

• 54 794
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте! Предстои ни 10-дневен престой в Бургас и искам да попитам къде можем да намерим място, където приготвят супи и други готвени ястия, около центъра? Питам не за друго, а за да разбера къде е вкусно и си струва. Благодаря предварително.

"Българска кухня" на "Александровска" 20 и на "Сливница" - още в началото, вляво.

# 391
  • Бургас
Здравейте! Предстои ни 10-дневен престой в Бургас и искам да попитам къде можем да намерим място, където приготвят супи и други готвени ястия, около центъра? Питам не за друго, а за да разбера къде е вкусно и си струва. Благодаря предварително.

"Българска кухня" на "Александровска" 20 и на "Сливница" - още в началото, вляво.

На мен българска кухня не ми харесва. Не готвят вкусно, а цените им са супер високи, а за качеството, което предлагат, направо са скандални.
В центъра: Окена на подлеза на операта имат обедно меню, предлагат и супи, обедното е на разумни цени; Ti bar and kitchen 20 метра по-надолу по главната, обедното меню им е вкусно, ако искате нещо евтино - на Александровска малко над ул. Васил Левски има бързо хранене и има място за сядане да се нахраниш "Миш-маш" се казва; Има много други малки заведения в центъра с обедно меню и не само.

# 392
  • Бургас
Много хубаво е и обедното меню в Ред фокс. Обаче как да го обясня за хора, които не познават града?! Около площад Тройката, зад офиса на ПИБ.

# 393
Обедни менюта из центъра има сигурно в към десетина заведения. Два дни никой не отговори на жената, написах БК, защото виждам, че са пълни с клиенти. Виждам майки с колички, пенсионери...

# 394
  • Бургас / UK
Здравейте, къде в центъра на града  и наоколо, мога да намеря техник- ел. техника домакинска, за дребен ремонт. Благодаря
Здравей ! Сега намерих това в ПК и се сетих за въпроса, дано да е от полза 🙂

# 395
Много благодаря за сервиза,  и е супер наблизо Flowers Hibiscus

# 396
  • Бургас / UK
Много благодаря за сервиза,  и е супер наблизо Flowers Hibiscus
За нищо,радвам се,че помогнах Simple Smile

# 397

Благодаря!

# 398
Здравейте,
търсих в темите, но излизат все стари отговори на въпроса ми. Някой може ли да ми препоръча обущар в района на к-с Лазур? Знам един зад Механото, но той почти никога не е там като мина.
Трябва ми за смяна на ципове на чисто нови боти от естествена кожа, които обаче имат някакъв странен проблем, като тръгнеш да вървиш лека-полека започват да се смъкват, съответно постоянно трябва да ги вдигаш - много е неудобно.

# 399
Опита ли да стегнеш "машинката " на ботите с клещи, щом така или иначе ще ги ремонтират, опитай, трябва обущар с шевна машина, в центъра има един перфектен, много добре шие, всичко става като ново, ако те интересува ще питам за адреса, че бъркам оборище или асен златаров

# 400
Опита ли да стегнеш "машинката " на ботите с клещи, щом така или иначе ще ги ремонтират, опитай, трябва обущар с шевна машина, в центъра има един перфектен, много добре шие, всичко става като ново, ако те интересува ще питам за адреса, че бъркам оборище или асен златаров
Не съм опитвала, че съм от тези с много "сръчни" ръце, да не взема да скъсам нещо... Какво точно се стяга? Извинявам се за невежеството Flushed

# 401
https://saveti.framar.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0 … D1%86%D0%B8%D0%BF

Виж това ще помогне ли? Няма ли мъж наоколо за помощ? Ако опитваш сама леко стискай с клещите, защото са крехки машинките.

# 402
  • Бургас / UK
Здравейте! Добър ендокринолог в Бургас.Благоадря!

# 403
  • Бургас
д-р Цветанка Мекенян.

# 404
  • Бургас / UK
д-р Цветанка Мекенян.

Благодаря!
Запазих при д-р Иван Данов,че ми беше спешно(по-късно сте писала),дано съм уцелила,но четох добри отзиви .

Общи условия

Активация на акаунт