Къде в Бургас? (57)

• 54 773
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
По темата за обедните менюта. Попаднаха ми в пощата тези на Океан. Споделям.

# 406
  • Бургас
Някой знае ли кой е официалният сервиз на Аристон в Бургас

# 407
[/img]
Здравейте,
Някой може ли да ми препоръча фитнес инструктор, който да работи с хора с гръбначни изкривявания? Вчера във фитнеса на Триа ми казаха, че преди време един инструктор е водил тренировки на детенце с такъв проблем, но не можаха да ми кажат името му Sad

# 408
  • край голямата локва
Здравейте,
търсих в темите, но излизат все стари отговори на въпроса ми. Някой може ли да ми препоръча обущар в района на к-с Лазур? Знам един зад Механото, но той почти никога не е там като мина.

Не е точно в района на Лазур, но аз съм много доволна - на Кирил и Методий /до бившата немска болница/. Има машина = направо нося нови ципове и сменя човека .  До трета в едната будка също имаше един който работи добре, но няма машина и не прави всичко.
/инф. е от преди година, дано работят още/
пс. От този да Механото личния ми опит не е добър.

# 409
Здравейте, търся си холна маса дървесен цвят. Искам да видя цвета на живо. Освен в магазини ИКЕА, Мьомах и магазина над Домко къде още мога да разгледам масички?

Последна редакция: нд, 11 окт 2020, 21:32 от sunshine33

# 410
  • Бургас
Юск, Даниста, Ралица, Айко не го споменаваш, но сигурно си го погледнала, защото е до Мьомакс

https://jysk.bg/dnevna/masi-krayni-za-kafe

https://www.danista.bg/mebeli-categories/vsekidnevna/kholni-masi/

https://www.ralica.bg/108-%D1%85%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D0%B8- … D0%B0%D1%81%D0%B8

# 411
Да, благодаря! Всъщност Даниста съм пропуснала като възможност!

# 412
Здравейте, можете ли да ми препоръчате добър фризьор за балеаж? Благодаря! Flowers Cherry Blossom

# 413
Dessypp, сестра ми си прави и поддържа при Зори в салон Essence (Ж.к. Славейков, бл. 119). Много е доволна Blush

# 414
  • Бургас
Здравейте. Къде в Бургас е най-добре да се направи ядрено магнитен резонанс. Т.е. къде техниката е по-добра и лекаря, който разчита резултатите е добър. Благодаря.

# 415
  • Бургас
Д-р Владислав Русинов в Окръжна болница.

# 416
Здравейте. Къде в Бургас е най-добре да се направи ядрено магнитен резонанс. Т.е. къде техниката е по-добра и лекаря, който разчита резултатите е добър. Благодаря.
В бившата Трета поликлиника, д-р Румен Грънчаров. Майка ми си прави там миналата година.

# 417
  • Бургас
В бившата Трета поликлиника, д-р Румен Грънчаров. Майка ми си прави там миналата година.

Това в лаборатория Русев ли е или има и друг ЯМР там?

# 418
  • Бургас / UK

Това в лаборатория Русев ли е или има и друг ЯМР там?

Намира се на 1-вия етаж ,от входа  на ляво. Мисля,че е само този. Майка също там си прави ЯМР там преди 2 години.Само трябва да си запазите час.

# 419
Моля, кажете ми, къде в Бургас( Изгрев, Лазур, центъра), мога да намеря от онези ампули за обезпаразитяване на кучета, които помагат срещу хлебарки. Отчаяна съм вече. Напръскахме обилно с Айкън, а сякаш станаха повече...

Общи условия

Активация на акаунт