Къде в Бургас? (57)

• 54 750
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
Нямам отзиви, но имаш ли представа кои са ОПЛ-тата там?
Единият е Стоян Михов. ЛЛ ми е, но за последните 9 години съм ходила само два пъти и то за направление, което пък дава сестрата, та реално нищо не мога да кажа за него от личен опит.

# 466
Blаck Cat
Скрит текст:
Цитат на: Blаck Cat[/b
link=topic=1224640.msg41621231#msg41621231 date=1603714477]
Здравейте! Simple Smile Имам два бързи въпроса:

1. Може ли да ми препоръчате наистина хубав ресторант в центъра на Бургас? За предпочитане е да предлага разнообразна кухня, може и италианска, да не е изцяло рибен. Важното е да готвят вкусно. Simple Smile

2. Има ли интересни дейности / места в Бургас, подходящи при еднодневна разходка из града? В какво състояние е зоологическата градина? Има ли аквариум, подобно на Варна? Сещате ли се за други занимания в този стил? Simple Smile

3. Има ли някъде в центъра бутикова сладкарница, правеща качествени торти и десерти?

Благодаря предварително!
Освен всички досега предложени места, от днес е отворен детския научен център "ПланетУм".
http://www.focus-news.net/news/2020/10/30/2818222/nauchen-tsenta … ati-v-burgas.html
Не зная дали ще се отвори линка.

# 467
  • Бургас
Момичета, препоръчайте ми школа по английски за сина ми (5-ти клас), в която да се преподава дистанционно онлайн.

# 468
  • Бургас
Момичета, препоръчайте ми школа по английски за сина ми (5-ти клас), в която да се преподава дистанционно онлайн.
На Британика онлайн организацията е отлична, но не знам как стои въпросът с включване в започнал вече курс.

# 469
Търся жена за гледане на възрастна жена на легло почасово.

# 470
Здравейте, има ли магазин Фантастико в Бургас?

# 471
Здравейте, има ли магазин Фантастико в Бургас?
Няма.

# 472
# 473
В дм или Лили някой да е виждал парфюмни перли за аромат на дрехите в пералнята се слагат ????

# 474
  • Бургас
В дм или Лили някой да е виждал парфюмни перли за аромат на дрехите в пералнята се слагат ????
В Била има.

# 475
  • Burgas

В ДМ със сигурност имат на Ленор и на тяхната марка,които са по евтин вариант-вземала съм от тях ,но не съм никак убедена ,че стават,аз не усетих ефект.

# 476
  • Бургас
Някъде по центъра има ли магазин за осветителни тела. И един транспортен въпрос - с кой автобус се ходи до Ветрен и от коя спирка около центъра мога да се кача

# 477
  • край голямата локва
С номер 3 градски- има валидатори и 32/ извънградски/.Тръгват от Запад.Спирки има срещу билковата , срещу училище В.Априлов и по Демокрация спирките, но сега като е в ремонт не знам дали вървят от там. Маршрут и разписание може да видиш в сайта на Бургасбус.

# 478
Някъде по центъра има ли магазин за осветителни тела. И един транспортен въпрос - с кой автобус се ходи до Ветрен и от коя спирка около центъра мога да се кача
Това е разписанието на 3-ката http://burgasbus.info/burgasbus/?page_id=5680, въпреки ремонта по Демокрация, автобусите си минават оттам.

# 479
  • Бургас
много ви благодаря за инфото и тъп въпрос, но години не съм ползвала градски транспорт - билет в автобуса ли мога да купя

Общи условия

Активация на акаунт