Къде в Бургас? (57)

• 54 691
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Здравейте, препоръчайте ми студио за лазерна епилация в Бургас.

# 526
К-Естетик при Катя Тодорова - има страница в ФБ. Студиото е в Лазур, бл. 122. Аз още не съм се наканила, но познати ходиха и са доволни. Лазерът на Катя е със сапфир, испански. Самата тя е много внимателна и много лъчезарна като човек,  доволна съм от процедурите ѝ за лице и тяло.

# 527
Здравейте, персиецът ми се нуждае от професионално къпане - имате ли информация къде да го заведа, впечатления? Доколкото успях да изровя от нета, само на 2 или 3 места къпят и котки, освен кучета.

# 528
  • в морето до колене
Не е препоръка, а само информация за akonadi - от известно време гледам, че са открили салон за къпане на домашни любимци в кооперацията на Демокрация до хотел АКВА. Минавайки оттам съм виждала да къпят/сушат куче. Не знам, дали къпят и котки. Мога да попитам, ако ги видя отворени през следващите няколко дни.

Аз пък имам въпрос към тези от пишещите тук, които имат кучета - можете ли да ми препоръчате място, от което сте доволни, за почистване на зъбния камък на малко куче. Кучето е мини шпиц на 5,5 години и досега не ѝ е правена такава процедура, а тя е доста плашлива и бих искала да я заведа при някой ветеринар с препоръки от вас, че ще се отнесе с внимание.
Писах и в темата за любители на кучета, но реших и тук да попитам.

# 529
Не е препоръка, а само информация за akonadi - от известно време гледам, че са открили салон за къпане на домашни любимци в кооперацията на Демокрация до хотел АКВА. Минавайки оттам съм виждала да къпят/сушат куче. Не знам, дали къпят и котки. Мога да попитам, ако ги видя отворени през следващите няколко дни.

Аз пък имам въпрос към тези от пишещите тук, които имат кучета - можете ли да ми препоръчате място, от което сте доволни, за почистване на зъбния камък на малко куче. Кучето е мини шпиц на 5,5 години и досега не ѝ е правена такава процедура, а тя е доста плашлива и бих искала да я заведа при някой ветеринар с препоръки от вас, че ще се отнесе с внимание.
Писах и в темата за любители на кучета, но реших и тук да попитам.
В клиника VET LIFE до блок 43 в Зорница - много внимателни и всеотдайни лекарки, правят най-различни манипулации. Работят 9-17, събота 9-15, неделя 17-19 часа, не се пази ред, но е хубаво първо да я видят и да ви насрочат час.
Аз моля за инфо дали в тази амбулатория къпят и котки. Много буен е моят младеж и никак не обича водата. Благодаря!

# 530

В Тифани ходя аз и съм много доволна.

# 531
  • Бургас
Къде, освен магазина до у-ще Кирил и Методий, продават прежди? Наскоро минахме с колата покрай един голям магазин в нова кооперация, някъде във Възраждане, но не мога да си спомня къде беше 🤷♀

# 532
Около пазара Краснодар съм виждала магазин за прежди, но не мога точно да обясня, от Фердинандова като се върви към пазара в пресечката, от центъра наагоре по Фердинандова, последната пресечка,която води към пазара.

# 533
Къде, освен магазина до у-ще Кирил и Методий, продават прежди? Наскоро минахме с колата покрай един голям магазин в нова кооперация, някъде във Възраждане, но не мога да си спомня къде беше 🤷♀
Магазин за прежди и кинкалерия има в дългия червен блок между Александровска, ул. Левски и ул. Л. Каравелов - вървите нагоре след Тройката по Александровска и като стигнете блока, завивате вляво. В партера има най-различни магазини, един от последните преди бистро Ронер е този за преждите. Мисля, че преди години бяха в един от павилионите до у-ще Кирил и Методий, но тук магазинът е по-голям и като цяло добре зареден. Собственичката плете и доста добре консултира.

# 534
  • Бургас
Знаете ли дали работи Лидл в МОЛ Галерия сега,след като моловете са затворени?

# 535
  • Бургас
Знаете ли дали работи Лидл в МОЛ Галерия сега,след като моловете са затворени?
Работи.

# 536
  • Бургас
Мерси много!Тръгвам!

# 537
Здравейте, писах в лекарската тема, но тук повече се коментира. Въпросът ми е някой да знае очен лекар или оптометрист, който да определя добре диоптър? Без Иванови и Кузнецов.

# 538
  • Бургас
Д-р Добрева в Трета поликлиника

# 539
Здравейте
Знаете ли складове или магазин с изгодни цени на памперси и детски играчки, дрешки?
Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт