Къде в Бургас? (57)

• 54 641
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Някой  да знае къде продават лаптопи втора употреба в Бургас, а може и в съседни градове?
Сервиз за компютри - Бургас, адресът е ул. "Хан Аспарух" № 28. Имат избор, макар и неголям, но при тях качеството е гарантирано.
Някой  да знае къде продават лаптопи втора употреба в Бургас?
Може да проверите в ИТР България ООД` намира се в Славейков.
ИТР,мисля, че е това до Деметрата. Моят лаптоп е от там. Вече 5-6години,доволна съм. Здрав излезе.
А в същият сервиз го нося на профилактика. Много са добри момчетата!
Препоръчвам и двете места.

На мен ми се развали микровълновата, та сега ще търся нова.

# 616
Момичета, има ли нов музей или някакви нови места в Бс за деца?
Разбрах, че до Даляна детски център към заведението (разбира се сега вс е затворено) И къде ходите с малки деца в града или около🙄
Мерси предварително

# 617
Здравейте. Днес доста се изнервих в Метро, та да попитам, наясно ли сте как може и как не може да се пазарува там. В интерес на истината години не бях влизала в този магазин, но последните година-две, пътят ми минава оттам и се отбивам понякога. Първите може би два пъти питах на информация нужна ли ми е карта, за да пазарувам, казаха ми, че не е задължително. Оттогава съм пазарувала десетина пъти, но дребни неща, кецове, бельо, зеленчуци, някои хранителни стоки. На касата винаги ме питат имам ли карта, казвам не, маркират ми, плащам си и си тръгвам. Днес си оставих нещата на касата и касиерката като ме почна... Как така съм нямала карта, да отида да си извадя и тогава да си платя. Обясних й вежливо, че никога не съм имала карта и никой не ми е правил проблем за това. Тогава тя с голям сарказъм ми каза" и как е възможно да сте пазарувала, като не може да се маркира без код, не може да се издаде фактура.( Не знам за каква фактура става дума, аз не съм искала, не съм фирма). Пред цялата опашка излязох някаква лъжкиня и едва ли не глупачка. А най-смешното е, че както възмутено ми говореше, че не може да ми маркира без карта, ми маркира едно по едно всичко и извади бележката.Тогава и аз на свой ред я попитах:" А вие как тогава извършихте продажбата, щом не може?".Бутна ми нещата и не ме удостои с отговор.
Извинявайте, че ви занимавам с това, но ми стана много обидно да ме навикват пред хората, при положение, че никой досега не ми е казвал нищо, нито ме е връщал. Не ми е ясно как при един касиер може, при друг не може... Ясно ми е, че в този магазин се пазарува главно на едро и на фирми, но при положение, че има и много единични стоки и никой не ме е спурал досега, какви са правилата всъщност?!

# 618
С карта се пазарува в Метро. Ако нямате се вади на входа една бележка, която замества картата.

# 619
  • Бургас
по принцип само с карта, винаги е било така, но май последните години може и без, но на входа ти даваха някаква временна бележка

МЕТРО България е верига за търговия на едро, насочена към нуждите на професионалните клиенти. Ето защо клиент на МЕТРО може да бъде само юридическо или самоосигуряващо се лице, което предостави удостоверяващ регистрацията си документ.
Пазаруването при нас е възможно само след регистрация. Тя се състои в издаване на клиентска карта за пазаруване в магазините МЕТРО, като за целта трябва да представите необходимите документи и попълнен и подписан формуляр.

# 620
Много странно защо никой досега не ме е спрял на касата, нито ми го е казал. Вече ще знам, благодаря.

# 621
Преди време, за да влезеш в Метро, изискваха чекване на картата на входа на магазина. После пък само я показвах. После пък въобще не ми я искаха. В този период ми се наложи инцидентно пазаруване. Чак на касата се усетих, че не си нося картата, но въпреки това ми маркираха стоките.
Преди няколко месеца ми издадоха някаква бележка на входа, която показах на касата. И това беше всичко.

# 622
christi защо не извика управител..как така ще ти говори ..дори да не си наясно с политиката на магазина си техен клиент малко уважение..

# 623
Момичета, от време на време не е зле да се поставяте на мястото на обслужващият персонал от големите магазини по време на празниците, а и не само. От сутрин до вечер търпят фасоните, простотията и простащината на 80% от клиентите. Много пъти съм ставала свидетел на такива сцени, че направо незнам, комплексари и идиоти, селяндури, направо незнам как издържат тези жени.

# 624
  • Бургас
Някой може ли да препоръча тапицер

# 625
  • София
възможно ли е да се намери хотел в ценови диапазон 30-40- лв? Трябва ми единична стая и само за една нощувка, ако може да не е в Сарафово? Моля споделяйте ако знаете някакви

# 626
  • Бургас
До Метро има два евтини хотела - Авеню и Сити

# 627
  • Бургас
В хотела на ДНА е много евтино, но как е вътре нямам идея.

# 628
  • Бургас
Миналото лято синът ми беше в командировка в рамките на военноморско учение „Бриз 2020” и го настаниха в споменатия хотел на ДНА. На знам каква е цената на нощувка, но стаята му беше хубава и след ремонт. Особено доволен беше от удобния матрак.

# 629
Вижте също хотел "Централ" и хотел "Бижу", в центъра до Младежкия дом, по спомен бяха на приемливи цени, не знам как са сега. Също хотел "Престиж', намира се в "Лазур" и имат единични стаи.

Общи условия

Активация на акаунт