Къде в Бургас? (57)

• 54 644
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
beauty_magnolia,
Елитис работеше в началото, когато затвориха МОЛ-овете. И той, и този за дома над него. Около Никулден видях, че е затворен. А и магазинчето срещу А1 също не работи. Те са наели друго помещение. Явно като са в една сграда и попадат в графата Търговски център. В началото бяха отворени, но предполагам, че са им направили проблем.

Ясно, логично е при новите условия. Благодаря Flowers Hibiscus

# 601
  • БУРГАС
Здравейте,някой знае ли къде мога да намеря,локум,но един по голям,в правоъгълна прозрачна опаковка.

# 602
  • Бургас
Здравейте,някой знае ли къде мога да намеря,локум,но един по голям,в правоъгълна прозрачна опаковка.
Много кът стана локумът напоследък. В турската сладкарничка до МВР на ул. "Г. Кирков", когато и да отида все е свършил.

# 603
Много кът стана локумът напоследък. В турската сладкарничка до МВР на ул. "Г. Кирков", когато и да отида все е свършил.
Проверете в турската закусвалня срещу автогара Юг, до сградата на Енергоснабдяване. Там съм виждала, но не знам дали имат сега.

# 604
И аз не открих затова за локумките купих от малките единично опаковани .

# 605
Къде в центъра ( около Младежки дом най-добре) мога да занеса няколко подаръка за опаковане в петък или събота?

# 606
  • Бургас
Здравейте,  знаете ли къде може да се ходи на сауна в момента и доволни ли сте .Бих искала да направя подарък и видях, че карта  за 10 посещения е 80 лева в парк Арена. Добре ли е това като цена, че съм съвсем незапозната.

# 607
  • БУРГАС
Grin

Все пак намерих локум,голяма опаковка в Тмаркет в Айтос,имаше два вида и струваха х 1,30лв:grinn:

# 608
В кои дни мога да подменя стока в Джъмбо.,знам ,че не ставаше всеки ден?

# 609
  • Бургас
От къде мога да купя Дерма ролер?

# 610
  • Бургас
Замяна на недефектни стоки: вторник, петък и неделя 10:00-21:00
Замяна на дефектни стоки: понеделник, сряда и събота 14:00-20:00
В кои дни мога да подменя стока в Джъмбо.,знам ,че не ставаше всеки ден?

# 611
Някой  да знае къде продават лаптопи втора употреба в Бургас, а може и в съседни градове?

# 612
  • Бургас
В заложна къща може да питаш.

# 613
  • Бургас
Някой  да знае къде продават лаптопи втора употреба в Бургас?
Може да проверите в ИТР България ООД` намира се в Славейков.

# 614
Някой  да знае къде продават лаптопи втора употреба в Бургас, а може и в съседни градове?
Сервиз за компютри - Бургас, адресът е ул. "Хан Аспарух" № 28. Имат избор, макар и неголям, но при тях качеството е гарантирано.

Общи условия

Активация на акаунт