Къде в Бургас? (57)

• 54 656
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
На ул.Рилска 20 има един сервиз. Момчето е много читаво, за компютри само него ползвам.
И аз съм много доволна от този сервиз. само него използвам, така че нямам база за сравнение с други, но винаги много бързо ми е свършвал работата.

Да ви попитам, знаете ли къде в Бургас има магазин за турски перилни препарати? Искам да си купя свястно веро и прахове?

# 586
  • Бургас
Турски магазин има в Славейков, под ВиК, до Китайския ресторант.
Мисля, че имаше и на Гладстон

# 587
Здравейте, от къде може да купим, или евентуално да поръчаме широко бюро? Става дума за нещо от рода на 140/70...горе долу

# 588
Къде продават килими на нормални цени?
[/quoteКилими има на бул карпет до новата поща е магазина,,преди него има магазин за завеси.Досъа добри цени и модели има

# 589
Здравейте,
Можете ли да препоръчате от къде да си вземем готова храна за Бъдни вечер. Много ми е трудно постни манджи да приготвям...

# 590
  • Пловдив
Във всички топли витрини в големите супермаркети последните дни преди Коледа предлагат и постни сарми, и пълнени чушки, и печена тиква..

# 591
  • Бургас
Няколко години вече взимам храна за Бъдни вечер от бързото хранене Балкан на Ботева, давам порьчката няколко дни преди това
Някой може ли да препоръча частен учител по математика за матура в 12 клас

# 592
Здравейте. Можете ли да препоръчате фирма за освежаване/боядисване на мебели от естествена кожа.

# 593
В Грабо в момента има няколко оферти за постни менюта за дома за Бъдни вечер:
https://grabo.bg/burgas/meniu-za-badni-vecher-0krtgzr
https://grabo.bg/burgas/meniu-za-2412-06zdfk
https://grabo.bg/burgas/meniu-za-badni-vecher-0f2g5kz

# 594
Много благодаря на всички!
Весели празници!

# 595
Здравейте!
Има ли в Бургас място, където предлагат по-голямо разнообразие от кутии, тип малки кашончета?

# 596
Знаете ли защо не работи Елитис? Този тип магазини нали не са затворени заради мерките, а от известно време виждам спусната решетката пред ескалаторите...

# 597
А ледена пързалка има ли някъде в Бургас?

# 598
  • Бургас
beauty_magnolia,
Елитис работеше в началото, когато затвориха МОЛ-овете. И той, и този за дома над него. Около Никулден видях, че е затворен. А и магазинчето срещу А1 също не работи. Те са наели друго помещение. Явно като са в една сграда и попадат в графата Търговски център. В началото бяха отворени, но предполагам, че са им направили проблем.
А по повод това, че този тип магазини не са затворени, това беше формулировката на предишното затваряне - работеха хранителните и тези за перилни/почистващи препарати. Сега е казано, че са отворени тези, които не са в центрове, без значение от предлаганите стоки.
Това са мои предположения.

Последна редакция: вт, 22 дек 2020, 11:45 от pafal

# 599
  • Бургас
Тази година май няма да има ледена пързалка.
Иначе я правят до Альошата.

Общи условия

Активация на акаунт