Къде в Бургас? (57)

• 54 673
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
Знаете ли магазин в Бургас, в който продават от този вид свирки-пиленце, които се пълнят с вода и издават специфичен звук?
https://www.ozone.bg/product/svirka-ptichka-s-voda/

# 571
  • Бургас
Прежди има и в едно магазинче в кооперацията, която се намира на улицата,  която води от съда към тубдиспансера,вляво, след магазина за велосипведи и бельо. Не знам дали обясних ясно.
ул.Гурко

# 572
  • Бургас
Благодаря. Имам още един въпрос. Взех си нов лаптоп и трябва да му се инсталират разни програми (Word, Excel, антивирусна). Идеи към кой мога да се обърна.?

# 573
На ул.Рилска 20 има един сервиз. Момчето е много читаво, за компютри само него ползвам.

# 574
Някой знае ли дали в Дигитал правят  многолистови календари с отделна снимка за всеки месец ?

# 575
Някой знае ли дали в Дигитал правят  многолистови календари с отделна снимка за всеки месец ?
http://digital-bg.eu/%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D0%B0% … 0%D0%B8-1580.html

# 576
  • Бургас
Благодаря. Имам още един въпрос. Взех си нов лаптоп и трябва да му се инсталират разни програми (Word, Excel, антивирусна). Идеи към кой мога да се обърна.?
Аз съм доволна от Сервиз компютри Бургас-така се казват във фейса. Много са добри.
Адреса им е ул.,, Хан Аспарух,, 28 /Площад Баба Ганка!/

# 577
Къде продават килими на нормални цени?

# 578
  • Бургас
Аз съм доволна от Сервиз компютри Бургас-така се казват във фейса. Много са добри.
Адреса им е ул.,, Хан Аспарух,, 28 /Площад Баба Ганка!/
Там бях и ако са същите, номерът е 8. Преди са били на Иван Богоров 5, че първо се занесох до там. Добре, че имах номер да звънна да ми кажат новия адрес и че новия адрес беше наблизо

# 579
Здравейте, знаете ли къде в Бургас могат да се закупят продукти на Loreal Professionnel? Благодаря!

# 580

CARPET MAX имат много видове. Аз копувам останали парчета от мокет намалени , режат ми ги по размер, обкантват ги и заспиват. Последно от Домко така си направих пътеки за спалнята и съм много доволна.

# 581
  • Бургас
Погледни във Vivre.bg. Купих килим за детската от там, среден размер и мисля, че е с добро качество, за под 100 лв
Dessypp виждала съм шампоани на Лореал П. в аптека Софармаси и по-конкретно в тази на Александровска

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 11:38 от AnMary

# 582
Търся магазин за дамски палта за около 200 лв

# 583
Търся магазин за дамски палта за около 200 лв

Старият магазин Рила на Фердинандова - все още могат да се намерят по-качествени дрехи, пускат и на Battibaleno, пада се вляво в блока преди кръстовището с Гладстон.
Данини или Роси - мисля, че все още имат магазини на главната, единият е след компаса от дясната страна, другият - над Тройката в посока стоматологията. Роси имаха магазин и на ъгъла на Г. Кирков и Възраждане след Малибу, не знам дали не са го затворили.
Ганг - отвреме навреме се появява по нещо интересно като палта.
Много зависи какво търсите.
Още един магазин на главната в посока стоматологията, пада се по средата на пътя приблизително - името беше нещо като лукс фешън, там има доста качествени дрехи на български производители.
Кенсол - на главната след ПИБ, преди Пиргос. Нямам спомен да са затворили заради короната.
Като цяло разходете се по цялата главна най-вече и по Фердинандова до Гладстон.

# 584
  • Бургас
На Мастерхаус, Хоуммакс, Практикер на мен ми се струват прилични цени.

Общи условия

Активация на акаунт