Къде в Бургас? (57)

• 54 706
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте! Къде в Бургас е най-добре да се отиде на плаж в самия град?Може ли и препоръла за 2-3 хубави заведения за хранене? Благодаря!
Никъде. Бургаският плаж е ужасен. Ходихме в събота, издържах половин час и повече не бих си го причинила. Мръсно, хората бяха буквално един върху друг. Изберете Сарафово или Крайморие. А може и на Солниците.

# 106
Където ви е най-близо. Бургаският плаж навсякъде е еднакво хубав и поддържан. Бургас не е като някои други градове с няколко заливчета и няколко плажа. Тук плажът е един - голям и дълъг няколко километра.
Заведения - Романс, Инканто, Киш, Хепи. Това са вериги с по няколко ресторанта, вижте в интернет кое ви е най-удобното.

п.п. Със Zlat_na все едно на различни плажове сме ходили. В Сарафово дъното е глинесто и водата винаги е мътна. На Солниците плажът не се почиства и няма спасители, а морето там е  по-дълбоко. В Крайморие пък на плаж никога не бих отишла, защото течението в нашия залив се движи на юг и всички мръсотии от бургаските пристанища отиват натам.

Последна редакция: чт, 09 юли 2020, 01:06 от GG_BG

# 107
  • Бургас
Здравейте! Къде в Бургас е най-добре да се отиде на плаж в самия град?Може ли и препоръла за 2-3 хубави заведения за хранене? Благодаря!
Никъде. Бургаският плаж е ужасен. Ходихме в събота, издържах половин час и повече не бих си го причинила. Мръсно, хората бяха буквално един върху друг. Изберете Сарафово или Крайморие. А може и на Солниците.

В Крайморие и Сарафово е още по-претъпкано. Пясъчната ивица е тясна и буквално са един върху друг.

# 108
  • Бургас
на мен от бургаския плаж най ми допада района под хотел Приморец

# 109
  • Бургас
Бихте ли споделили в коя лаборатория и какви изследвания объркаха. Как разбрахте, че изследванията са сбъркани и как за себе си преценихте, че резултатите в Тошкина са верни. Защото на друго място имаше негативни отзиви за Тошкина за сбъркани резултати. Искам да има поне една лаборатория в Бургас за която да се знае, че работят качествено и няма сбъркани изследвания. Но негативни отзиви има и за Рамус, и за Бодимед, а пък за лабораторията във военна болница аз съм със съмнения за грешни резултати. Въобще има ли надеждна лаборатория в града.

Първият път в "Лина" бяха объркали антибиограмата на детето. Пи 3 различни антибиотика един след друг. Личната ми лекарка, която беше върл фен на Лината и все ме пращаше там, щото било "чистичко", си промени тотално мнението. Чест й прави, защото знам как лабораторията "мотивира" личните лекари.
Втори път - детето болно, има съмнения за инфекциозно заболяване. Изследвания в Лина - ужасяващи. CRP - 30 000!!! При нормални стойности - 10! Инфекционистът каза, че при тези стойности, детето е веднага за болница и че в цялата си кариера 30 г. не е виждала нищо подобно! Каза ми - "като гледам детето, то е болно, но не чак толкова. Като гледам изследванията, трябва да викам "Бърза помощ". Повторихме веднага в "Тошкина", CRP - беше 20.
Трети лекар - АГ, за пожелана от мен течно базирана цитонамазка - "в никакъв случай в "Лина".
Четвърти - познат, беше позитивен за ХИВ. Пак там. Повторно в РЗИ - вече не беше.
Съжалявам за дългия пост.

# 110
  • Бургас
Леле, Тинтина, това са все сериозни неща.
Аз също съм против Лина. Позната ми беше казала някои неща от кухнята, но продължавахме да ходим там. Докато не направих грешката да пусна БХС при тях. Изкараха ми риск за Даун 1:53.
Веднага направихме Пренатест, но докато излезе резултата побелях.

# 111
  • Бургас
Здравейте, някой знае ли дали някъде в Бургас продават подобни тефтери за рецепри като този
https://creatoria.bg/produkt/tefter-za-recepti-sin/
Може да не е същия, но пак да е за рецепти.

# 112
  • Бургас
Целият Бургаски плаж е поддържан. Навсякъде е хубаво. Ние ходим на Приморец или на бариерата до паркинга на Капаните.
Харесва ни и Сарафово.

# 113
  • Бургас
На плажа до Нептуна (зад хотел Приморец частта) е доста спокойно, има и чадъри(безплатни са) и едно заведение плажно с шезлонги и шатрички някакви, и не е нагъчкано, спокойно е..
За хапване кухнята на Златна рибка ми харесва на мен и наблизо до него https://bg-bg.facebook.com/staratakrachma/
Старата кръчма, не са евтини, но пък кухнята е много добра...
И на пристанището преди готвеха добре, скоро не съм ходила, близо е до плажа който казах по-горе (10 на мин. пеша)

# 114
Плажната ивица на Бургас е достатъчно дълга и широка, за да има място за всички. Под Приморец е най-широка и там най-много ми харесва.Там точно е толкова широка, че е невъзможно да се запълни с хора и да са един върху друг.
Имам въпрос - в кой магазин има бързосъхнещи бански? Не просто бански.

# 115
И на мен все повече ми харесва Централния плаж - този между "Приморец" и моста. Пясъчната ивица е широка, пясъкът е хубав и изобщо не е претъпкано. И днес бях точно там, има чадъри, които са безплатни и даже имаше и свободни, макар че като никога отидохме късно. В Крайморие избягваме да ходим, обикновено е претъпкано и половината циганска махала е там, като една голяма част от тях се бухат директно с дрехите във водата. В Сарафово не знам как е, обикновено ходим на плаж на юг.

# 116
През седмицата обикновено навсякъде е спокойно, но уикендите особено след 11 е лудница. В района около Приморец не съм ходила, но виждайки каква лудница е от флората до паркинга преди бариерата тотално се отказах от бургаския плаж. Макар че ако нямам опция да ходя извън града, може би няма да разсъждавам така.

# 117
Здравейте, къде можем да си изкараме медицинско за граждански брак, без да се правят изследвания? Понеже на няколко места питахме и искат изследвания сутрин на гладно, а на нас ни е почти невъзможно да отидем сутрин.

# 118
  • Бургас
Здравейте, къде можем да си изкараме медицинско за граждански брак, без да се правят изследвания? Понеже на няколко места питахме и искат изследвания сутрин на гладно, а на нас ни е почти невъзможно да отидем сутрин.

Нама как без изследвания. Прави се задължително Васерман. При него не е задължително да са на гладно. Могат да се направят по всяко време на деня. Къде сте питали?

# 119

Нама как без изследвания. Прави се задължително Васерман. При него не е задължително да са на гладно. Могат да се направят по всяко време на деня. Къде сте питали?

От ДКЦ "Свети Георги Победоносец" ни казаха така, и сега като се замисля, след това на другите места питахме просто дали се правят изследвания, защото предполагахме, че пак трябва да е сутрин.

Общи условия

Активация на акаунт