Къде в Бургас? (57)

• 54 738
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, къде можем да си изкараме медицинско за граждански брак, без да се правят изследвания? Понеже на няколко места питахме и искат изследвания сутрин на гладно, а на нас ни е почти невъзможно да отидем сутрин.
Ние ходихме в Ел масри там ни взеха кръв но пак на гладно и даже ми стана лошо Sad

# 121
Колко ви взеха там?

# 122
Ние си ги правихме в света София там ни правиха всичко не беше на гладно защото беше по обяд..а аз няма как да не ям като стана ..80лв мисля че дадохме за двамата ,но се ходи и до психото там също се плаща около 20лв..

# 123
  • Бургас
Здравейте, къде можем да си изкараме медицинско за граждански брак, без да се правят изследвания? Понеже на няколко места питахме и искат изследвания сутрин на гладно, а на нас ни е почти невъзможно да отидем сутрин.

Нама как без изследвания. Прави се задължително Васерман. При него не е задължително да са на гладно. Могат да се направят по всяко време на деня. Къде сте питали?

От ДКЦ "Свети Георги Победоносец" ни казаха така, и сега като се замисля, след това на другите места питахме просто дали се правят изследвания, защото предполагахме, че пак трябва да е сутрин.

Всчики лаборатории правят такива изследвания. Аз моите ги правих в Света София в обедната почивка, а мъжа ми следобяд след работа.

# 124
Сменя ли ли сте интериорни врати в панелен блок ?установихме че касите са метални ,казаха ни че процедурата по смяна е много сложна и къртенето е голямо дайте съвет какво са правим ?

# 125
Сменя ли ли сте интериорни врати в панелен блок ?установихме че касите са метални ,казаха ни че процедурата по смяна е много сложна и къртенето е голямо дайте съвет какво са правим ?
Да, ние сменихме вратите у дома. Слагат се върху металните каси, без къртене.

# 126
През седмицата обикновено навсякъде е спокойно, но уикендите особено след 11 е лудница. В района около Приморец не съм ходила, но виждайки каква лудница е от флората до паркинга преди бариерата тотално се отказах от бургаския плаж. Макар че ако нямам опция да ходя извън града, може би няма да разсъждавам така.
Ние точно през уикенда ходим на централния плаж, защото няма сини зони, през седмицата сме извън града. Но обикновено отиваме около девет сутринта и си тръгваме към 11,30–12, да, след 11 започва да приижда народът, но не е претъпкано. Ивицата е голяма там и предни години като съм ходила, дори и без коронавируса, пак не е било претъпкано, както е например в Крайморие или на Стария плаж, където пясъчните ивици са по–тесни.

# 127
Някой да е виждал в Бургас подобни кутии около 30/30см. са

# 128
Ние ходихме в Ел масри там ни взеха кръв но пак на гладно и даже ми стана лошо Sad

Всички изследвания ли правят там или трябва отделно да се ходи за някои? И колко време отне докато е готово изцяло медицинското?

# 129
Ние си ги правихме в света София там ни правиха всичко не беше на гладно защото беше по обяд..а аз няма как да не ям като стана ..80лв мисля че дадохме за двамата ,но се ходи и до психото там също се плаща около 20лв..

В света София за колко са готови резултатите? 1 ден или повече? И само кръв ли вземат или се ходи по някои кабинети? Извинявам се за глупавите въпроси, но просто нямаме много време, а сме и с малко дете и не ми се мъкне и него на сто места. Благодаря предварително

# 130

Всички изследвания ли правят там или трябва отделно да се ходи за някои? И колко време отне докато е готово изцяло медицинското?
Отивате сутринта рано на гладно взимат кръв и до обяд са готови само какво беше нещо от психото отделно май се ходеше

# 131
Много благодаря 🙂

Отивате сутринта рано на гладно взимат кръв и до обяд са готови само какво беше нещо от психото отделно май се ходеше

# 132
Момичета, кажете от коя месарница купувате месо, което да е хубаво и да не е инжектирано с вода?

# 133
  • Бургас
Някой да е виждал в Бургас подобни кутии около 30/30см. са
Ако не откриете никъде попитайте в Дигитала зад съда на Тройката дали не могат да ви направят, не съм сигурна обаче дали ще са напълно идентични.

# 134
  • Бургас
Natt*** Месо от години купувам  от една месарница (малките магазинчета на Краснодар между магазинчетата за риба, не първото на ъгъла, а минаваш него и малко риби като идваш от посока Чичо Сам отлявата редица, след част от рибите, те са магазинчетата като една цяла сграда, все едно свършва и почва следващата, точно където свършват първите риби последно е за месо, срешу него почват нови къщички и  има друго за месо, но там не ми харесва, и после пак риби има надолу) имат нарязано по витрините и целите седят на ченгели опънати зад тях, като свърши по витрините режат директно от целите на ченгелите, не са промо цените, но пък месото е  хубаво, и кайма мелят, избираш си месо и ти го смилат директно.
Дано съм обяснила разбираемо, ако не пиши на лична ще ти обясня...
До колкото знам работят директно с ферми...

Последна редакция: вт, 14 юли 2020, 07:19 от DolliGi

Общи условия

Активация на акаунт