Къде в Бургас? (57)

• 54 716
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
От Лили съм си купувала златната серия...
Аз търся серума за косопад.Златната серия  за какво е?

# 496
Не съм ползвала продуктите на Doori, но мисля, че точно златната серия се води за косопад.

# 497
Да за косопад е,серума купих от Лили на тройката..да отбележа че следродилен косопад не ми повлия...

# 498
Къде мога да гравирам чаши за юбилей?

# 499
Здравейте, техник за съдомиялна да ми препоръчате

# 500
Здравейте, техник за съдомиялна да ми препоръчате
Пиша ви на лично.

# 501
Момичета, трябва да ксерокопирам няколко чертежа на обекти. Размерът на хартията е 55 на 40 см. Предполагам това е формат А2? Знаете ли къде в центъра имат такава машина за този формат?

# 502
Момичета, трябва да ксерокопирам няколко чертежа на обекти. Размерът на хартията е 55 на 40 см. Предполагам това е формат А2? Знаете ли къде в центъра имат такава машина за този формат?
Дигитал - зад Съда или над Новата поща.

# 503
  • Бургас
Големите чертежи ги правят само в Дигиитала, който е под новата поща зад хотел Атаген.

# 504
В подлеза зад свободния университет също има много добър копирен център, и ще ви свършат работа по-бързо. Смарт студио, в дъното в ляво срещу фитнеса.

OОтносно питането за шивачи за поправки - в Битовия със сигурност не работят в събота, а зад сладкарница Роза не се сещам. Имаше един млад моделиер на в кооперацията на ул. Л. Каравелов срещу бистро Ронер, той се премести на втория етаж, но също мисля, че не работи в събота. Евентуално ако има ателиета в двата мола, може и да работят, или да видите в alo.bg ателиета с телефони.

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 20:47 от Анонимен

# 505
Благодаря ви!
А да имате информация за работещ шивач в събота, в центъра, за дребни ремонти ми трябва. Преди съм ходила в сградата на Битовия комбинат и зад сладкарница Роза, която е на Ботева. Отдавна не ми е трябвало и не съм наясно кой как работи и дали ги има още...

# 506
[video][/video]
Да за косопад е,серума купих от Лили на тройката..да отбележа че следродилен косопад не ми повлия...
И моята коса капе ...взех шампоан и ампули на индола ... Не видях ефект сега си поръчах от златна рибка шампоан,балсам и активатор спрей (следродилен косопад)...mediceu+така се пише ако някой се интересува

# 507
Благодаря ви!
А да имате информация за работещ шивач в събота, в центъра, за дребни ремонти ми трябва. Преди съм ходила в сградата на Битовия комбинат и зад сладкарница Роза, която е на Ботева. Отдавна не ми е трябвало и не съм наясно кой как работи и дали ги има още...
За центъра не знам, но в МОЛ-а, където е химическото, има шивачка, работят и в събота и в неделя.

# 508
Здравейте! Къде мога да намеря фитил за свещи в Бургас?

В Ем-арт вече няма, първо там проверих, но не се сещам за друго място. В Баба Марта не предлагат.

Благодаря ви предварително!

# 509
  • Бургас / UK
Здравейте! Коя лаборатория, в която правят PCR тестове , работи в неделя? Благодаря
И още един въпрос. Знаете ли дали има услуга в Бургас за разхождане на кучета?

Общи условия

Активация на акаунт