Къде в Бургас? (57)

• 54 608
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Банковите клонове, Еко Белина, центърът за поръчка на Икеа.
Сигурни ли сте, че Икеа работи? Исках да видя няколко неща на живо и да реша кое да взема, но мислех, че не работи...

# 646
Аз все още съм на мнение, че не работи.

# 647
  • Бургас
Не съм се изразила правилно -  за получаване на поръчки. Залата горе е затворена и само се получават онлайн-поръчки долу.

# 648
Момичета, да знаете дали клиника Стайков е работила днес? Цял ден никой не вдига телефоните.

# 649
  • Бургас
Работила е, да.

# 650
Благодаря за информацията.Странно, цял ден не вдигат посочените в сайта телефони.

# 651
  • Бургас
Веднъж съм звъняла на мобилния номер, посочен за контакт в сайта им, оттам ми казаха, че съм се свързала с регистратурата на физиотерапия и ме прехвърлиха на друг номер. И все пак е странно цял ден да не вдигне никой.

# 652
Веднъж съм звъняла на мобилния номер, посочен за контакт в сайта им, оттам ми казаха, че съм се свързала с регистратурата на физиотерапия и ме прехвърлиха на друг номер. И все пак е странно цял ден да не вдигне никой.

Аз звънях  ту на стационарния, ту на мобилния. Нито вдигат, нито връщат обаждане, а преди месец се свързах от първия път. Затова и помислих, че почиват
 и днес...

# 653
Здравейте, може ли да ми препоръчате студио за лазерна епилация? Благодаря!

# 654
Знае ли някой, къде в центъра могат да ми разширят брачната халка и каква е цената

# 655
Знае ли някой, къде в центъра могат да ми разширят брачната халка и каква е цената

Срещу бутик за торти Креми - улицата на пицария Романс.

# 656
Моля, кажете ми всички книжарници, в които се продават учебници! Спешно трябва да търся един.
Тази на Тройката не работи.

# 657
Моля, кажете ми всички книжарници, в които се продават учебници! Спешно трябва да търся един.
Проверихте ли тази в уличката след ДСК - ул." Д. Бракалов"? Тя е от същата верига като тази на тройката, мисля, че така се и казва - "Тройката". На Сердика срещу Триа също имаше малка книжарничка за учебници. Другата книжарница с учебници е "Интелекти" в Славейков, встрани от Билла - за тези се сещам, отдавна нямам ученик.

Последна редакция: пт, 08 яну 2021, 09:41 от Анонимен

# 658
  • Бургас
Пак в Славейков, под ВиК-то има книжарница. Виждала съм учебни помагала, за учебници не съм много сигурна.

# 659
  • Бургас
Учебници на старо се купуват и продават и в едно павилионче до Новата поща - от страната на пощата до светофара.

Общи условия

Активация на акаунт