На море в Турция - тема 68

• 85 300
  • 899
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
И аз разбрах, че от Турция се прибират в България през Гърция без катантина после
Беше, преди ставаше, излизаш си от БГ-то с пасторт към Турция, а като се връщаш от Турция в Гърция с паспорт и после с ЛК идваш като бял човек в БГ-то. За да не се видят скорошните печати от Турция. Но вече не става, Гърция затвори границата с Турция. И ставаше само ако нямаш малки деца без ЛК.
Като гледам положението с 4-тата вече ИЕО у нас, май скоро няма да я видим Турция. Но нашите са за бой, не да кажат открито например че до Септември ще сме в ИЕО, а на 15 дни все удължават, а то положението не става по-добро, а се влошава с всяка седмица.

# 271
  • Sofia, Bulgaria
И аз разбрах, че от Турция се прибират в България през Гърция без катантина после

Бъдете сигурни, че ще има изгорели по този път на 100% Simple Smile. Все пак имаме достъп за четене до информационните масиви на шенген,  там си пише всичко въпрос на една справка е всичко .....

# 272
  • Sofia
Не искам да съм лош пророк, но си мисля, че до септември ще сме си все в Епидемична обстановка. Хич не ми се иска но... Имах надежди за турско септемврийско море, но вече почвам да се съмнявам, че ще е възможно! А как ми се иска в Анталия... Изпокарахме се вкъщи, на домашните хич не им се ходи на нашето море. И аз съм предубедена, но ако искам море трябва да е тук. Днес резервирах, дано да не сме много разочаровани...

# 273
За съжаление и Аз ще резервирам за бг😣Без кеф ще идем някъде. След 2 дни трябваше да тръгваме, ноо 😣. Сега надежда Август, ако успеем да се спазарим хотела, че искат сериозно доплащане. Ако не бг ни очаква. Къде - нямам идея. Последни години бяхме на Созопол, ама мн скъпо ми се видя последния път. Та някакви препоръки 😁.за нещо приемливо където ще е забавно все пак 😛

# 274
  • Sofia
Едната щерка днес се прибра от Созопол. През седмицата празно, петък, събота и неделя фул по заведения и плаж. Ако искаш  плаж през уикенда, отиваш в 9,30 ч., после трудно се намирали места. 😀
П.П. На Каваците чадърите и шезлонгите са били безплатни. Не им искам безплатните шезлонги, искам си Турция!
Скрит текст:

# 275
Ахаха весела снимка! Grinning Ми аз живея във Варна, ама и аз си искам Турцията, чак сърцето ми плаче Sad

# 276
  • София
Ахаха весела снимка! Grinning Ми аз живея във Варна, ама и аз си искам Турцията, чак сърцето ми плаче Sad
Верно ли във Варна са излезли медузи дето не жарят, а миришат? Някакви кафяви били.

# 277
Верно ли във Варна са излезли медузи дето не жарят, а миришат? Някакви кафяви били.
Не зная Grinning Само седя на пясъка и се наслаждавам на морето отдалеч Grinning

# 278
  • Варна

Я се вгледай по добре - крокодили няма ли? Оня ден имаше и зелени и вече покафенели

# 279
  • София
Явно всички ще си страдаме за Турция това лято....

Ех, докъде стигнахме... Да приемаме нашето море като краен компромис. Simple Smile

# 280
  • Варна
Статистика от миналата година за летни почивки :
в БГ - 3 мил.
в чужбина - 800 000
всеки да си го тълкува

# 281
  • Варна
3 милиона българи са почивали в България? Така ли да тълкувам написаното, Петерки?

# 282
  • Варна
така го дава статистиката
и не е чудно - примерно ако 1 човек отиде 5 пъти за уйкенда го отчита
пък и нали знаете другото име на статистиката - стъкмистика Simple Smile

# 283
  • Варна
Именно. това може да са брой нощувки, осъществени от българи или някаква друга схема на броене. Абсурд е, за мен, половината българи да са ходили на море тук. Според мен половината население изобщо не може да си позволи курорт. Като махнеш и живеещите по морето...

# 284
Ами да, вероятно и ние сме допринесли за тези числа. Ходили сме на два дълги уикенда на нашето море, плюс аз едно моминско парти в Созопол. Демек съм ходила 3 пъти на нашето море, макар и с общо 6 нощувки. В Турция пък бях със 7 нощувки, но пък наведнъж.

Да ви питам, макар че подозирам, че отговорът е "не", но от Айвалък хващат ри се gsm клетки от Лесбос?

Общи условия

Активация на акаунт