На море в Турция - тема 68

• 85 304
  • 899
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Унгария изобщо не ни топли Sad Не е важно кои какво мисли , говори ,важно е да се кача на кола , автобус , сал , совалка или какво да е и да пътувам за където си искам , не само в Турция - ето днес Гърция пак се затвори за сърбите Sad И въобще не е важно кой ме спира , бай Тошо , ББ , Ердоган , ЕС или кой да  е , важното е че ме спира Sad А туризма и въобще пътешествието не е нон стоп ядене и море - днес бяхме  на море  на 15 мин. пеша от в къщи , и гладни не сме останали и пак пътешестваме при всяка възможност Simple Smile

# 256
Халим, благодаря. Унгария са почти винаги на контра. Мисълта ми беше, че това е политика на ЕС и обвиненията не бива да са само и единствено към нашите управници.
Скрит текст:
А иначе, както е тръгнало, скоро може и влизащи от България да бъдат подлагани на карантина от доста страни.

Така като гледам, качената от теб снимка показва масово присъствие на турски туристи във въпросния хотел. Белите коли ги издават. Wink

Турците обичат беяз Simple Smile

# 257
За тези, които се интересуват, двупосочните билети на Turkish Airlines за София-Истанбул-Анталия в момента струват 150 евро за всякакви дати.

Освен това полетите могат се променят многократно без такса според условията:
https://www.turkishairlines.com/en-int/announcements/coronavirus … /flexible-change/

Дъждовен ден ви пожелавам за разнообразие и защото ме напече слънцето вече. Laughing

# 258
Не му е мястото но след като е станало въпрос да споделя 2 случки и аз.
Една жена в Билла преди 1 2 год. не ми обслужи с нейната карта за индирим за да взема 2 бутилки алкохол на промо цена. Категорично каза не и не ме погледна, в следствие и другите след нея не обърнаха мнг интерес. Същите лели ги обслужват доброволно касиерките в мигрос в Одрин.
Пък седмица преди това една друга ме помоли да ли може да маркира нейната карта тъй като имах да платя над 150 лв, да и се съберат някои точки. Казах и Йок Проблем.
Мисля че това е заради културното различие на хората..
Таа малко съм със чупено сърце за случилото се. 🤷‍♀️
Аз много пъти сама съм предлагала картата си в Била на тези, които нямат. Виждала съм и други да го правят, на мен също са ми предлагали, ако случайно не я нося. Това, което на теб се е случило, мисля, че е единичен случай и не искам да си правиш крайни изводи от това. Защо не съм била аз там, да видиш Simple Smile

# 259
Не му е мястото но след като е станало въпрос да споделя 2 случки и аз.
Една жена в Билла преди 1 2 год. не ми обслужи с нейната карта за индирим за да взема 2 бутилки алкохол на промо цена. Категорично каза не и не ме погледна, в следствие и другите след нея не обърнаха мнг интерес. Същите лели ги обслужват доброволно касиерките в мигрос в Одрин.
Пък седмица преди това една друга ме помоли да ли може да маркира нейната карта тъй като имах да платя над 150 лв, да и се съберат някои точки. Казах и Йок Проблем.
Мисля че това е заради културното различие на хората..
Таа малко съм със чупено сърце за случилото се. 🤷‍♀️
Аз много пъти сама съм предлагала картата си в Била на тези, които нямат. Виждала съм и други да го правят, на мен също са ми предлагали, ако случайно не я нося. Това, което на теб се е случило, мисля, че е единичен случай и не искам да си правиш крайни изводи от това. Защо не съм била аз там, да видиш Simple Smile

Ами с развален Бг.ски в Хасково
Като бърка джоба и търси левове посред лирите и тн. Както и да е,
знам че не е краен но все пак... 🤷‍♀️😔

# 260
  • Sofia, Bulgaria
Поредният пирон за този сезон Sad Карантината продължава до края на юли Sad

https://dnes.dir.bg/obshtestvo/ananiev-izvanrednata-epidemiologi … -do-kraya-na-yuli

# 261
Поредният пирон за този сезон Sad Карантината продължава до края на юли Sad

https://dnes.dir.bg/obshtestvo/ananiev-izvanrednata-epidemiologi … -do-kraya-na-yuli
В какво точно се изразява извънредната обстановка, че не ми става ясно
Работят барове, заведения
Провеждат се футболни мачове и абитуриентски
А сетих се, слагаш маска в голям магазин Mask Laughing

# 262
Знам, че е в сферата на фантастиката вече ама ако влезем в Гърция транзитно за бг дали ще има карантина? Реално Гърция минавам транзит, а в бг влизам от гърция...?
мислех си просто, знам че е идиотско...

# 263
  • София
Знам, че е в сферата на фантастиката вече ама ако влезем в Гърция транзитно за бг дали ще има карантина? Реално Гърция минавам транзит, а в бг влизам от гърция...?
Няма откъде да влезеш в Гърция за транзитно преминаване. Границата на Гърция с Турция е затворена засега.

# 264
Няма откъде да влезеш в Гърция за транзитно преминаване. Границата на Гърция с Турция е затворена засега.

Гърция вечер я отвори, сутрин я затвори
Натиснаха ги малко от горе. И даха назад.
Голяма игра се върти.

# 265
По тази схема колко народ се прибра от Англия без карантина през Сърбия и Букурещ. Пълно недоразумение е това – за едни може, за други – не. Че и се заобикаля въпросната карантина. Не че отговорните за измислянето й лица не го знаят.
Вчера се върнах след седмица престой на нашето море за замяна на проваленото юнско в Турция - започнах сериозно да се замислям, че съм склонна и на карантина да се подложа, ама останалите ми спътници работят извън дома...

# 266
  • Sofia
Розова маслинка, това последното хич не е добре! Ние водим вече тридневен спор (скандал) с ММ, който всячески се опитва да ме убеди, как нищо няма да ни стане, ако пропуснем морето тази година. Не иска и да чуе за тукашно море, и други "цветисти" от сорта! Но такава е ситуацията, ако искам море трябва да е тук. 😀 Къде бяхте, много ли е зле положението?

# 267
Розова маслинка, това последното хич не е добре! Ние водим вече тридневен спор (скандал) с ММ, който всячески се опитва да ме убеди, как нищо няма да ни стане, ако пропуснем морето тази година. Не иска и да чуе за тукашно море, и други "цветисти" от сорта! Но такава е ситуацията, ако искам море трябва да е тук. 😀 Къде бяхте, много ли е зле положението?
На нашето море в сезона не стъпвам. Сега положението е най-добре в сравнение с всички предишни години - водата е доста чиста все още, в момента има предимно българи, като към 3-4 юли взе да се пълни сериозно може би заради уикенда, а до 1-ви на плажа можеше мач да се играе.
Скрит текст:
Проблемът с нашето море си е лично мой – не обичам схемата плаж-лежане-ядене, а тук друго почти не се предлага. В Турция не ходим на AI, защото просто ни няма по цял ден - обикаляме градове, села, забележителности, красиви местенца, къпем се къде ли не, ходим на организирани целодневни екскурзии с корабчета, правим разходки по еко пътеки с гледки и т.н. Малко над 40 сме, нямаме малки деца и сме по-свободни.
Обикновено ходя за седмица в Созопол след 6 септември, тогава вече е ок откъм народ, още е топло, мм работеше там други лета, или взимам нещо под наем, идват ми приятелки на гости на смени. Сега бяхме в Поморие в апартамент - добре, че работех дистанционно по 2-3 часа, та не умрях от скука. Smile

# 268
  • Варна
Но такава е ситуацията, ако искам море трябва да е тук. 😀 Къде бяхте, много ли е зле положението?

Всеки си има различни критерии за всичко.Тук , северното черноморие около Варна толкова малко хора на плажа и в морето и съответно чисто море не съм виждал от детството ми , т.е. преди 1/2 век. Simple Smile
 Това не се отнася за уйкенда - тогава си се понапълва Sad

# 269
И аз разбрах, че от Турция се прибират в България през Гърция без катантина после

Общи условия

Активация на акаунт